Gå til innhold

Fruktkake

Medlemmer
  • Innlegg

    5 900
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fruktkake

  1. Satser kke på å bli mindre enn det jeg er altså. Alt jeg har lært om kropp og fysikk sier kettlebells er en dårlig ide. Kettlebell-programmet jeg har nå skal jeg holde meg til i cirka 1 år. Med akkurat samme øvelsene.

     

    Vanlig kroppsbygging sier man alltid skal bytte program etter 4-6 uker og ikke gjøre en øvelse mer enn cirka 24-34 ganger før du ikke får muskelvekst etterpå og blir like spinkel som en jogger. Ser for meg at kettlebels blir noe som jogging som i utgangspunktet gjør deg spinkel, men med så høye vekter at kroppen utvikler noen heftige muskler av det og generelt blir "ripped"... Det er planen

  2. Fulgte et program jeg fant fra Dan John de siste 60 ukene. Der var squatmålet å squatte egen kroppsvekt med 50 reps. Etter 6 uker måtte jeg jo bytte program, men på slutten klarte jeg cirka 40kgx10 (oppvarming) og 2x 70kg 20 reps - totalt 50. Hadde håpet å klarte kroppsvekt 50 ganger men ville nok stagnert fremgangen hvis jeg fortsatte med samme øvelse i mer enn 6 uker.

  3. Testet sumosquats etter treningen i dag, først og fremst for å få testet kettlebells. Normalt tar jeg backsquats på 70-80kg med 50 reps og blir naturligvis helt utslitt av det. Men når jeg testet sumosquats med kettlebell merket jeg teknikken min ble mye bedre. Riktignok var vekten lettere siden den tyngste kettlebellen var på 20kg så tok 100 reps for å kompensere. Likevel, mye bedre teknikk med kettlebells :)

  4. Noen som har erfaring med disse treningspillene? Gir de noen nevneverdig effekt?

     

    Tenker særlig på tilsvarende disse. http://gymgrossisten...zma-120-kapsler eller http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/bcaa-ethyl-ester-198-kapsler

     

    Har en mistanke om at det ikke er verd pengene hvis du allerede har glutamin til dager uten trening, regelmessig proteinshake (med glutamin) og kreatin kombinert med et godt kosthold. Hva tror folket?

  5. Den øker generelt av intens trening. Den mest intense treningen (høy puls, høye løft osv) i korte perioder du kan få vil gi størst utslag i tesosteronnivået. Dette vil si at i teorien får du økt testosteron av triceps, men de største musklene finner du i leggene så de gir størst testoeron. Er i alle fall derfor den personlige treneren min gav meg leggløft selv om jeg gir faen i om jeg får større leggmuskler hehe. Men som sagt denne treningen bør være intens, lange joggeturer er ikke tesosteronfremhemmende!

     

    Tesosteron reguleres også av mental tilstand, mat, søvn, vitaminer osv i tillegg til treningen dette.

     

    Alle fakta jeg skrev her er hentet fra en bok som het the testosterone companion, hvis jeg tar feil si ifra!

    I alle dager. Hva? Det er jo feil. Gluteus maximus er den største, og den er ikke i leggen. Videre har ikke "høyden" på løftet noenting å si. Det som har noe å si er hvor mange muskler du bruker i løftet. Generelt vil det være slik at jo flere muskler du bruker, jo større økning i testosteronnivåene vil du ha.

    Les mer her http://www.trulyhuge...estosterone.htm

     

    Jaja, legg/bein er samme faen for meg :p mener heller ikke å ha sagt at høden på løftet har noe å si? det jeg prøvde å komme frem til er at det er lettest å bruke mest "muskelkraft" med tunge beinløft for å skape et "testoseron-miljø" i tillegg til å bryte ned småmuskler andre steder på kroppen. Altså vil de tunge løftene på bein/legg/maxiumus gjøre at du får økt tesosteronet mer enn du ville kun med å trene triceps f.eks.

  6. Solo super &--#60;3

     

     

     

    Vet dere forresten mye om testosteron nivået? Det er sånn at den øker når man tar knebøy og markløft, gjelder dette også for andre øvelser og/eller bein generelt? Og må man trene, la oss si biceps, samme dag som man trener knebøy for at bicepsen skal bli større pga. økningen av hormonet etter at man har tatt knebøy?

     

    Den øker generelt av intens trening. Den mest intense treningen (høy puls, høye løft osv) i korte perioder du kan få vil gi størst utslag i tesosteronnivået. Dette vil si at i teorien får du økt testosteron av triceps, men de største musklene finner du i leggene så de gir størst testoeron. Er i alle fall derfor den personlige treneren min gav meg leggløft selv om jeg gir faen i om jeg får større leggmuskler hehe. Men som sagt denne treningen bør være intens, lange joggeturer er ikke tesosteronfremhemmende!

     

    Tesosteron reguleres også av mental tilstand, mat, søvn, vitaminer osv i tillegg til treningen dette.

     

    Alle fakta jeg skrev her er hentet fra en bok som het the testosterone companion, hvis jeg tar feil si ifra!

  7. Hvorfor er ikke pasta naturlig?

     

    Fordi vi ikke har spist det de siste 200.000 åra.

    Det er da irrelevant hvorvidt vi gjorde x eller y for en million år siden. Det som er relevant er om x er bra for deg eller ikke. Pasta er bra for deg dersom du har et stort energibehov og ikke skal slanke deg elns.

     

    Japp, men jeg har inntrykket av at... noen... mener pasta er "unaturlig" i den form at kroppen fordøyer den - du dør ikke, og du får energi.. men det er ikke optimalt og kan føre med seg irriterende småting med kroppene våre.

     

    I så fall ville noe mer optimalt være trege nedbrytbare karbohydrater som er mer "naturlig", noe vi kunne spist som steinaldermennesker. Men som hva?

     

    Og jeg tviler på at vi bare ble 35 år som følge av kosthold alene, det er nok ikke så relevant. Tipper det var heller grunnleggende sosiologiske og teknologiske forskjeller, men ikke kosthold direkte.

     

    Er ikke her for å kverulere om de siste 200.000 åra for å dyrke e-penis, er bare ute å diskutere ting jeg lurer på :)

  8. Til helvete med å spise naturlig.

     

    Har alltid prøvd å spist mest frukt rett før trening for å få litt karbohydrater "i blodet", og 1 time før det noe med fett og proteiner (laks eller proteinshake). Men denne gangen spiste jeg pasta 1-2 timer før i stedet for frukt. Pleier sjelden å spise pasta siden det er "untaurlig", men herregud hvor deilig det var med den eneriboosten jeg fikk gjennom hele treninga.

     

    Hvorfor er ikke pasta naturlig?

     

    Fordi vi ikke har spist det de siste 200.000 åra.

  9. Til helvete med å spise naturlig.

     

    Har alltid prøvd å spist mest frukt rett før trening for å få litt karbohydrater "i blodet", og 1 time før det noe med fett og proteiner (laks eller proteinshake). Men denne gangen spiste jeg pasta 1-2 timer før i stedet for frukt. Pleier sjelden å spise pasta siden det er "untaurlig", men herregud hvor deilig det var med den eneriboosten jeg fikk gjennom hele treninga.

×
×
  • Opprett ny...