Gå til innhold

Bananfot

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bananfot

  1. Jeg lurer på hva som vil være riktig salgspris på denne laptopen. Det er altså en Fujitsu Siemens Lifebook S6120.

    En rask oppsummering av specen:

    CPU Intel pentium M Centrino på 1600MHz

    512 MB RAM

    60 GB Harddisk

    Skjerm 13.3" i 1024x768

    dvd-rom/cd-brenner

    innebygget trådløst nettverkskort

    Bluetooth

    Firewire

    usb 2.0

    10/100 NIC

    Vekt kun 1,7 kg

    Maskinen fremstår som strøken, ingen døde pixler, ingen riper verken i skjermen eller på kabinettet.

     

    Jeg har ikke testet levetiden på batteriet da jeg nesten aldri tar maskinen ut av huset.

     

    Se også test hos dinside for mer info.

    http://www.dinside.no/php/art.php?id=93222

  2. Computer Gamer

     

    41% Parlour/Party Games, 30% RPGs, 92% Computer Games, 55% Console Games

     

    Ah HA! You've aligned yourself with the Computer Gamers! Consoles are for kids! You'd much rather have the sheer flexibility of your trusty PC or MAC. News of the latest processors coming off the line make you drool. You just MUST have the best machine possible so that you can keep playing the newest and latest games to their full potential!

  3. Jeg har en M1710 med 7900gtx kortet. Var plaget med høy temp. (se tidligere post i denne tråden) I tillegg opplevdes maskinen "sluggish" når jeg scrollet opp og ned på nettsider. Grafikken på bilder på ulike nettsider var heller ikke optimal. Først trodde jeg dette kom av at jeg hadde lagt in IE7. Fordi grafikken i WOW og andre spill var helt upåklagelig. Scrollingen likeså.

    Så da tenkte jeg det var på tide med en oppdatering av skjermkortdriveren, gikk inn på nvidia.com som jeg alltid pleier når jeg oppgraderer min stasjonære. Lastet ned nyeste Go-driveren. (84.63)

    Etter installering av denne forsvant problemet med utydelige bilder og treg scrolling. Kan også virke som tempen er blitt noe lavere. Men dette har jeg ikke fått testet skikkelig enda.

    Det jeg egentlig lurer på er om dere anbefaler rene drivere fra nvidia eller drivere som DELL legger ut på sine sider? Eller betyr det ingenting?

  4. eventuelt at han må ha en hdmi-utgang på skjermkortet. Da er de vel på sin plass å opplyse at [flamebait] man kan bruke en overgang fra dvi til hdmi uten kvalitetstap [/flamebait].

     

    HDMI er, forenklet, "digital scart" og vil med tiden også støtte lydoverføring.

     

    edit:

    Google/wikipedia og søk er en fin ting :thumbup:

    7547453[/snapback]

    ikke hvis man ikke vet hva man lurer på. :blush:

    7547464[/snapback]

     

    Jeg mener fortsatt at man ved et enkelt søk på S/PDIF i google lett vil skjønne hva dettte dreier seg om.

    Men nok om det. Jeg synes jo det er flott at det finnes så mange som hjelper andre selv om svaret er tilgjenglig mange steder på nettet. All honnør til dere :thumbup:

  5. Vet ikke om dette er riktig sted for denne, men flytt den gjerne om den passer bedre andre steder...

    Det jeg sliter med er søkefunksjonen på forumet. Når jeg søker i avansert modus og bruker " " rundt teksten så får jeg aldri frem noen treff. Fjerner jeg " " så får jeg masse treff men de blir jo selvsagt ikke så nøyaktige.

    Går jeg over i enkel søkemodus så fungerer det med " " rundt teksten. Er det noe i avansert modus jeg overser, noen valg/innstillinger jeg må passe på eller fungerer det bare ikke? Prøvde å lete litt rundt i ulike tråder men fant ingen liknende saker. Har også kikket på hjelpsider o.l. men uten hell.

    Regner med at noen garvede forumbrukere ler av meg nå, men hvis man ikke spør så får man i hvertfall ikke svar.

  6. Har du prøvd å google en tekst der du ikke kan et eneste ord av teksten? Jeg klarer det i hvertfall ikke...

    Jeg kunne selvsagt googlet gears of war, sjekket xbox sidene osv osv. Men nå hadde jeg forumet oppe på maskinen, tok et søk først på "gears of war" dette gav meg 0 treff. antok derfor at søkefunksonen ikke virket. Da ble løsningen en ny tråd. Da tok det ikke mange minutter før saken var løst. Prøvde å søke på forumet nå uten " " da fikk jeg jammen flere treff gitt. tar litt selvkritkk der :blush:

    ot:

    Noe som virkelig irriterer meg er alle dere som ikke har noe bedre å drive med enn å poste "bruk søk" "google is your friend". Hvis noen spør et høflig spørsmål og noen kan svaret og ønsker å svare så hvorfor bruker dere andre energien deres på å poste sånne kommentarer? Er ikke det enkleste å ignorere en tråd du ikke ønsker å bidra i? Mulig jeg gjør meg litt upopulær med dette, men det får gå. :cool:

  7. Jeg leste en post i denne tråden fra en som opplevde at tempen på grafikkortet nådde grensa på 102grader. Han skrev også at idle temp lå over 60grader.

    Jeg fikk min M1710 i forrige uke. den kjører go7900gtx kortet med 512 MB RAM.

    Min idle temp er helt sinnsyk, sitter nå i et rom med vinduet åpent, antar at romtemp ligger på rundt 20grader. Maskinen er ikke i bruk, skriver dette fra en annen pc. Jeg har ikke reinstallert noe, allt er orginalt. Når jeg tar oppNvidia Control panel og ser på tempovervåkingen så startet den på 70, gikk jevnt opp til 80 i løpet av 4-5 min tenker jeg. For deretter å falle tilbake til 69. Dette er vel fordi at maskinen skal være så stille som mulig når man ikke kjører den så hardt. For jeg ser at temp etter noen timer i FarCry/Quake4 eller WOW kan være helt nede i 57-58 grader. Det kommer jo av at vifta går konstant. Så det jeg egentlig lurer på er om det er mulig å stille inn ved hvilken temp vifta slår inn? Liker nemlig dårlig å ha en idle temp over 70grader :no:

  8. Hvis du velger å sette den ut så pass på hvor du setter den. Jeg leste om en som hadde den samme ideen som du, sist vinter tror jeg det var. Det var uansett mye snø ute... Han satte maskinen oppe på rekkverket på verandaen. Kjørte uten sideplate for å få mest mulig kjøling. Det som selvsagt skjedde var at maskinen falt ned for deretter bli fyllt med snø :(

    Så lenge du unngår å gjøre samme feilen tror jeg ikke det er så farlig å sette den utefor døra i plussgrader.

  9. Jeg byttet fra NGT til Start.no for en god stund siden pga massive problem med linja fra NGT. Har ikke angret 1 sekund på det byttet. Jeg har en 2 Mbit linje som yter ca 1900 på div speedometere. ( dette er ikke sjekket på en stund)

    Det er heller aldri ventetid på supportelefonen, noe som kan være viktig for noen. Jeg husker en episode i høst hvor linja falt ned fredag ettermiddag og var nede til søndag. Problemene skyldtes teknisk feil hos Telenor, men alle startkunder ble kreditert 100.- Det kaller jeg kundeservice :) 100.- avdrag på en mndavgift på 380.- for under 48 timers nedetid som ikke leverandøren kan noe for... say no more

    Jeg synes prisene er helt kurante hos Start, men jeg kunne gjerne ønsket høyere ut-hastighet, men man kan jo ikke få allt.

    Min konklusjon er at Start.no trygt kan anbefales!

  10. Jeg kjøpte ny mus og matte før helgen. Byttet fra en 4.0 og en sånn standard 20.- tøymatte, til MX518 og QPad. Forskjellen var absolutt verdt pengene. Så hvis du kan tenke deg en ikke-trådløs løsning så mener jeg dette er en god kombinasjon.

     

    Microsoftmusa holdt i ganske nøyaktig 6 mnd før høyreknappen sluttet å virke. Noe som kanskje ikke var helt uventa når du leser noen brukererfaringer i prisguiden her på HW. Ser nemlig at flere har slitt med kvaliteten. Selv om jeg må si at jeg likte 4.0 så lenge den varte...

    Så et lite tips kan kanskje være å kjøpe en ny mus nå i samme slengen, så har du en backup den dagen 4.0'en ryker :p

×
×
  • Opprett ny...