Gå til innhold

PØM

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PØM

  1. synes det høres dumt ut jeg! :dontgetit:

    ua sett, jeg har ikke hørt noe om det. og det virker meget usansynlig nå/før var loven sånn: alle over 16 kan kjøre båt opptil 8meter, så fort de vil med mindre det er en fartsgrense.. regner med at et eller annet båt blad ville sagt ifra hvis dette ble vedtatt i år.. ;)

    7750887[/snapback]

     

    Det er dumt med tanke på de som faktisk er flinke til å kjøre og egentlig ikke trenger det, men det er veldig lurt for å øke sikkerheten til alle på vannet.

    Vi må alle innse at der folk der ute som egentlig skulle ha vært bundet fast til et tre enn å sitte bak spakene i en båt. En båtfører har ansvaret og må til en vær tid følge med på det som skjer inne i sin egen båt og det som skjer på vannet, være såpass på vakt at passasjerer og forbi passerende føler seg trygge på hvordan du kjører.

     

    Det er det jeg tenker over når jeg kjører med familie og venner. Jeg sier selvfølgelig ikke at man skal kjøre båten i en snegle fart, det er jo gøy med litt fart og en ring hengende etter. Men selv på sånne turer må passasjerer og forbipasserende føle seg trygge på hva du gjør. Jeg ville aldri dratt ut på tur med vennene mine hvis de alle følte seg utrygge på hvordan jeg kjører.

  2. Jeg fant detta på en side:

     

    "Justisdepartementet legger etter all sannsynlighet frem en ny lov fra 1.1.07 som innfører obligatorisk båtførerkurs. I lovforslaget legges det opp til at alle båtførere med båt større enn 25 fot (8 meter) med 35 hk, samt båter som har høyere topphastighet enn 15 knop, må ha båtførereksamen."

  3. Ikke for i år tror jeg vertfall, dessuten kan de ikke ilegge at alt av småjoller å sånn må man ha det for å kjøre, så det blir sikkert noe rudnt dette:

     

    For å kjøre over 15knop, eller med mere enn 9,9 eller lengre enn 15fot må du ha båtførerprøven..... vertfall det mest fornuftige.....

    7746267[/snapback]

     

    Jeg vet at i 2006 trengte man ikke båtførerprøven for båter opp til noen og 20 fot.

    Jeg kjørte en 18 foter med en 50 hester og jeg fikk beskjed om at det var lov..

  4. Ble lei meg der jeg satt i godstolen å ante ingen fare, en trist start på årets galla. Ingen tvil om at har vært en stor idrettsutøver, og vi må vel alle si takk for oss en gang, og vi må vel alle takke Kjetil André for alt han har gjot. Takk for alle minnene og de gode idrettsøyeblikkene Kjetil =)

  5. Ei god seng er veldig viktig! Eg brukte ei gammal seng med tynne skum-madrasser og merka at ryggen var vond, fekk ny seng og dei forsvant som dugg for sola. Gjekk også med ein del verktøy i brystlommene på arbeidsjakka, dei forsvant ned i eit arbeidsbelte som også var ein betydeleg forbetring for nakke og rygg.

    7404418[/snapback]

     

    Nå finnes det mange forskjellige nivåer av "vondt i ryggen", jeg har skade og kaller dette å ha vondt i ryggen og de øvelsene dine skaper mer problemer for meg enn de lindrer, men de er jo så klart veldig fine hvis de fungerer ;)

  6. Gå til kiropraktoren!

    Jeg har hatt rugg- og nakkeskade i en 11 års tid nå, gikk månedlig til kiropraktor før, det eneste som gjorde at jeg kunne fungere.

    Det blir dyrt i lengden, men gud så deilig det er. Det er først etter en kiropraktor time du merker hvor vondt du egentlig hadde det.

     

    Men en sånn enkel ting til de som sitter mye på feks skole og jobb, det å reise seg og strekke på ryggen av og til hjelper veldig mye. Eller det å ligge på ryggen når man sover.

     

    Noen små tips fra en som sliter med vond rygg hele tiden ;)

  7. Warlock:

     

    +Høy damage endgame

    +Dots

    +Mye HP endgame (med riktig equip)

    +Pets

    +Bra i pvp (om du behersker klassen vel og merke)

    +Gratis mount på lvl 40 og billig mount på lvl 60

    -Ingen aggro debuilding spells (vanish, Feigndeath, fade osv)

    -Ofte ikke mange plasser til warlocks i endgame raids

     

    Hunter

    +Høy damage

    +Lett å soloe med

    +Pets

    +Pvp vennlig

    +Aggro debuilding skills

    +Aspect of the cheeta på lvl 20 gjør den evige joggingen litt lettere

    -Man må alltid huske ammunisjon

    -Man må alltid huske mat til peten

    -Kansje ikke like lett å få grupper til instancer mens du levler

     

    Det var vel det mest basic jeg kunne komme på i farta.

     

    Fra en som har spilt warlock siden februar i fjor og elsker det, men har alikevel en hunter alt :wee:

    5946575[/snapback]

    Jeg ville valgt hunter siden jeg er det selv.

    Hunter har pet noe som gjør det morsomere å hunte, de får Aspect of the cheeta i lvl 20 som sagt tidligere, her løper du 30% fortere enn vanlig. Det å huske ammunisjon er ikke så vanskelig å huske, blir lettere etter hvert. Mat til peten får man av dyr, kan ta en liten pause fra questingen for å skaffe mat. Hunter er den beste klassen synes jeg fordi det er så variert, du kan skyte med gevær/bue, du har et pet som er en god venn og en god hjelper når du skal ta dyr og når motstanderen kommer for nærme for skytevåpnet så er du god inntil og. Men en hunter er ikke god uten et pet.

×
×
  • Opprett ny...