Gå til innhold

Martink700i

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Martink700i

  1. Har en historie fra i går som sikkert kunne vært en reklame for iphone. Min tante driver pensjonat og ringte meg fordi en av gjestene ikke klarte å koble seg på det trådløse nettverket med pc`en sin. Hun måtte inn på mailen for å finne ut når hun skulle møte et sted. Alt var i orden med nettverket, så jeg koblet på med iphone logget på mailen hennes og fant ut det hun trengte. haha det var til og med outlook express mail hun brukte.

  2. Ut fra brødteksten i denne artikkelen (og det var alt jeg gadd å lese) kan man altså forestille seg følgende scenario:

     

    Du befinner deg på punkt A, et stykke fra bilen som står ved punkt B.

    Du tar frem mobilen: låser opp bilen og starter motoren.

    Noen minutter senere får du en hjelpsom SMS om at bilen forståelig nok ble knabbet.

    Ja, men regner med man kan starte bilen da, UTEN å faktisk låse opp dørene først.

     

    Hvem har vel ikke drømt om denne funksjonen når du står opp en kald vintermorgen. :)

    Det kan du allerede, med hjelp av motorvarmere, eks vebasto... Du får en fjernkontroll, som du trykker på så begynner varmeapperatet i bilen å gå, og bilen er varm og fin når du skal kjøre! helt genialt system, vi har det på land roveren

  3. Poenget er at iPhone grensesnittet er bygget fra grunn med tanke på brukervennlig touch. HTC Touch har det elendige Windows grensesnittet, med ubrukelig touch, men for å gjøre den litt brukelig har de laget et lite program som bedrer dette litt. Poenget er at resten av telefonen, menyer, programmer etc fremdeles har et håpløst grensesnitt.

     

    Helt enig, jeg har dessverre fått en utgave av iphone som ikke fungerer som den skal. Men prøvde telefonen til han som tok den med seg til meg, og jeg har aldri pplevd noe lignende.

     

    HTC Touch har jeg prøvd og så ikke helt hva som var så bra med den? Den er fortsatt bare en windows mobile telefon, som er mindre enn vanlig. et paradoks at de leverer telefonen med en stylus.. du har fortsatt det tåpelige lille tastaturet, og skal du skrive med fingrene, må du vel innstallere 3 partsprogrammer. Skal få en til å bytte min iphone i USA. Håper jeg er mer heldig med den jeg får da!

  4. Er Ipod virkelig så pen? Jeg synes ikke det, jeg ville aldri kjøpt en ipod. min søster har Ipod Nano, og dårligere lyd har jeg ikke opplevd fra noen annen "mp3 spiller". Min Iriver h320 er en klump, men lyden er helt fantastisk, og man slipper å ha et teit program for å legge ting over på den. Menysystemet funker helt fint for mitt bruk.

×
×
  • Opprett ny...