Gå til innhold

Tripod

Medlemmer
  • Innlegg

    123
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tripod

  1. Hva skal du med rapidshare konto? Rapidshare er kanskje det dårligste stedet å laste ned fra for folk som ikke har konto. En evighet å vente og treig hastighet. Du kan jo bare laste opp her på forumet. Muligens litt tungvindt her siden forumet failer med filtyper, så du må kanskje putte den i en zip-fil. Ellers finnes det jo hauger av andre uploadsider også hvor du ikke trenger konto, f.eks. http://uploading.com/

     

    Det var dette jeg var ute etter. Takk for det. Laster opp på uploading.com nå.

  2. Er det noen som har forsøkt sensehero 2.1 b 4? Ligger her. Gikk over fra kimera 1.8 650 mhz oc i dag. Har vært meget rask hitil i forhold til andre 2.1, men kan sikkert måle også måle seg med stock 1.5. Jeg har ikke fått prøvd ut alt. Norsk ordliste funker, må bare det stille inn. Første boot tok litt tid. Raskeste 2.1 rommen jeg har prøvd. Klokke annimasjonen fungerer(flip). Beholder den hvis jeg ikke finner noe veldig kritisk. Anbefales!!

     

    Edit:

    - Gps virker ikke

  3. Hei.

     

    Sliter med et par småting på min mors Htc hero.

     

    1: Det virker som at jeg må inn på instillinger og videre inn på oversikten over trådløse nettverk for at telefonen skal koble til et trådløst nettverk. Er det ikke meningen at den skal koble til når du slår på wifi ved hjelp av den "snarveien" som ligger til høyre fra "startsiden"? Skal den ikke automatisk koble til når jeg aktiverer denne?

     

    2: hvordan sletter jeg snarveier fra startsiden/hovedsiden?

     

    På forhånd takk.

     

    Har problemer med dette selv. Noen ganger kobler den til med brytern, andre ganger så må jeg inn på instilliger for Wifi (hente adresse). Det er litt iriterende. Lik problem med Android 2.1 og alle rutere jeg har forsøkt med.

  4. Jeg bare vil gi en advarsel for de som flasher radio, noe som virker å være anbefalt rundt om i forumene. Du kan ende opp med totalt uvirkende telefon hvis du drar ut batteri mens du flasher radio. Mens du flasher : Når telefonen vises ut av box på logo/bilde , må man bare ha tålmodighet til den kommer frem til menyen(format cache.....)

  5. Har prøvd ut vanillaEclair 1.3 no sugar added. Er mye kjappere enn Villainrom 5.4. Spessielt har tregheten på tastaturet blitt borte. Det er mullig sense har mye av skylda ,og det er det HTC jobber med. Det er 160 mb på tlf minne etter installasjon.

     

    Holder på og installerer den nå, gir beskjed om hvordan den er:)

    Radioen og fix`n for blåtann, skal den installeres fra flash(home+power)

     

     

    Nå snakker vi. Nå fungerer alt og har ikke møtt noen problemer enda.

    dette var noe annet enn Villain skvipet

     

    Hehe... Ja, den er betydelig mer stødig altså. Skader heller ikke at den er molkjapp :)

     

    Hvilken rom snakker dere om her da?

  6. Siste fra Villain

     

    Denne ser UTROLIG digg ut!! Akkurat lagt den inn nå, skal prøve den et par dager for å se om den er så bra som førsteinntrykket gir uttrykk for :D

     

    Sier meg enig her. La inn denne for noen timer siden og førsteinntrykket er at dette er solide greier. Minst like kjapt som stock og virker fullstendig stabil hittil.

     

    Er dette da snakk om SlideVillain 1.0.1 BETA ? Er den solid selvom den er BETA? Det er vel ikke sense på den ?

     

     

     

    Ja, det er 1.0.1 jeg testet. Veldig solid i mine øyne, og ja, den kjører Sense. Espresso-versjonen laget for T-mobile, om jeg ikke er helt på vidda. Ser uansett veldig bra ut og rommen er i det hele tatt responsiv og stabil.

     

    Skal teste denne jeg;) Har villain 5.4. Synnes tastene er ganske trege. Er det tilfelle med denne rommen også?

  7. Siste fra Villain

     

    Denne ser UTROLIG digg ut!! Akkurat lagt den inn nå, skal prøve den et par dager for å se om den er så bra som førsteinntrykket gir uttrykk for :D

     

    Sier meg enig her. La inn denne for noen timer siden og førsteinntrykket er at dette er solide greier. Minst like kjapt som stock og virker fullstendig stabil hittil.

     

    Er dette da snakk om SlideVillain 1.0.1 BETA ? Er den solid selvom den er BETA? Det er vel ikke sense på den ?

  8. Fikk ingen svar sist. Er det vanskelig å unroote? Evt. hvordan?

     

     

    Det går fint. Gå til HTC sin heimeside og last ned siste romen fra HTC. Den flasher ALT på nytt igjen, og den blir som før.

     

     

    Har du prøvd dette før ? Har du sjekket at root tilgangen blir borte? Takker får svar;)

  9. Jeg testa Desire'n til en kompis i dag. Må si at den skjermen var nydelig. Trodde ikke det skulle være såpass stor forskjell (uten at jeg har sjekka specsene opp mot hverandre, men jeg var av den oppfatning av at skjermen på Heroen hadde såpass høy oppløsning at forskjellen ikke ville være den største. Heroen er hvertfall atskillig bedre enn dama sin Samsung 5600 eller hva den nå heter). Uten å ha holdt på alt for mye med den så vil jeg ikke si at det er verdt å bytte ut Heroen med en Desire. Så mye er ikke skjermen verdt. Da må det nesten komme noe mer nytt. Hadde jeg hatt 30k utbetalt i måneden kanskje... :p

     

    Ja, er ikke helt verdt etter min mening. Nå synnes jeg egentlig at Desire har et dårligere design. 2.1 er enda ikke ute på Hero, forsatt ville jeg ikke tatt oppgradering selv 2.1 ikke skulle være et faktum. Håper den kommer mot slutten av Apr.

×
×
  • Opprett ny...