Gå til innhold

desertpunk

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av desertpunk

  1. Takk for engasjement og svar.

    Er ikke helt sikker på hva du mener med at jeg må aktivere skjermen. Mener du at jeg skal benytte intel sitt control panel for innstillinger? Det har jeg gjort. Har prøvd både med win7 og intel. Nada luck. Fikk forresten bilde med DVI/HDMI overgangen men med 1024x768 oppløsning som max. Har satt inn et Nvidi GeForce 210 kort, og da var jo alt plug'n'play. Dette kortet er dog ikke noe jeg skal beholde, så da er jeg like langt.

  2. Heisann

     

    Har nylig bygget opp en pc som består av bla et Asrock h55de3 hovedkort med integrert skjermkort. Dette skjermkortet har VGA, DVI og HDMI. Prossessoren har integrert intel HD graphics (INTEL Core i3-530 2.93GHz Dual Core Processor LGA1156, 733MHz GPU, 4MB,). Problemet er at jeg ikke får bilde på tv når jeg kobler til HDMI. Jeg har installer de siste driverne og i skjerminstillingene i Win7 står det at den har funnet Samsung TV. Når jeg restarter pcn ser jeg et lite glimt av oppstarten før tv mister signalet. Dette betyr i alle fall at det er kobling mellom pc og tv og at det er valgt riktig inngang på tv. Jeg har forsøkt alle oppløsninger og også forsøkt å koble pc via recieveren. Får heller ikke bilde om jeg bruker HDMI-overgang på DVI-utgangen på pc. På den gamle pcn (som nå er i deler) fikk jeg bilde ved å bruke HDMI-overgang på DVI-utgangen.

    Er det noen som har tips??

     

    VG

  3. Hallalaisen

     

    Kjøpte N1 her om dagen og er veldig fornøyd. Det første jeg gjorde var å sette opp Mobile Network-innstillinger (APN) for Telenor, noe som gikk smertefritt. Deretter lastet jeg ned MoreLocale 2, skandinavisk tastatur og Norsk ordbok. Gikk som en drøm. Dette er min første touch-telefon og jeg er veldig fornøyd, spesielt etter at Android 2.1.1 oppdateringen. Men, og det er alltid et men, er det som som har fått til dette?

     

    8. Slide the unlock bar on the left hand side of the handset to mute the phone. It’s a quick and easy way to silence your phone in meetings or at the cinema.

     

    Funker ikke hos meg. Det eneste som funker er å trykke på volum-knappene.

     

    DP

  4. Det endelige svaret på mitteget spørsmål er nei. Fant dette svaret da jeg lette litt nøye på et annet forum.

     

    Is there a way to sort or group the audiobook tracks in the Audiobooks menu on my iPod? Like, say, by author, or by book, instead of listing every single individual book track?

     

    The short answer is, unfortunately, no. The Audiobooks menu is listed strictly by track name, which means you can end up with quite a few items listed which look identical, because they are for the same book, with the only difference being a “xx of yy” at the end of the track name.

     

    However, you can access your audiobooks via the Genres > Audiobooks menu instead. There you will find your books grouped by author, and under author grouped by book title. It’s a few too many scroll-and-clicks for my taste, but it beats trying to find the seventh track of a book with a long title by counting down the list in Audiobooks because the long title pushes the track numbers off-screen on your iPod mini. Which happens to me quite often…

     

    VG

  5. Hvis du merker alle filene/sporene i en lydbok, og høyreklikker Vis info, deretter velger Valg, så må du sette Medietype:Lydbok, og Ja for Utelat ved miks, husk posisjon, og album uten opphold

    RandiA

     

    post-92574-1237151887_thumb.jpg

     

     

    Takk for svar.

     

    Alt du beskriver har jeg allerede gjort, men de vises allikevel under artister i musikk-biblioteket. Dessuten vises kun track-navn under lydbok-menyen iPoden selvom jeg har delt opp i flere album for hver lydbok.

     

    Merk: Visningen i iTunes er korrekt

     

    VG

  6. Ja, jeg vet dette er et tema som har blitt diskutert før, men jeg har allikevel et "problem" jeg ikke har funnet ut av ennå.

     

    Lydbøkene jeg legger over på iPod (god gammel 5G versjon) dukker både opp i lydbok-biblioteket og i musikk-biblioteket. Skal det være slik? Jeg laster inn lydboka i iTunes angir kategori som lydbok. Da flyttes sporene over til lydbok-biblioteket på iTunes. Derfra legger jeg de over til iPod. Jeg har forsøkt med *.m4b uten at det ga noe bedre resultat.

     

    VG

  7. Du har spyware på maskinen. Det har forsåvidt ingenting med Firefox å gjøre, bortsett fra at spywaren bruker default nettleser i Windows.

     

    Jeg har ingen spyware på denne maskinen. Det er ikke på alle sider disse pop-up'ene dukker opp. Er det ingen plass i firefox der man kan hindre "multiple instances"?

  8. Jeg benytter firefox og har i lang tid vært plaget med pop ups (poker adds osv) som dukker opp i et nytt vindu, altså ikke en ny tab. Noen som vet hvordan jeg kan få bukt med problemet. Jeg benytter adblocker, men denne hindrer bare at innholdet blir vist. Det nye vinduet, eller den nye instansen av firefox, blir startet like herlig. jeg begynner å bli lei nå!!

  9. Jeg er i samme situasjon. Etter mye frem og tilbake har jeg funnet frem til Dension VW Gateway 100 iPod Car Kit

    http://www.ipodcarkitdirect.co.uk/VW_ice%3ELink_Gateway_100

     

     

    De er også mulig å bruke denne, Dension BTA1000 Bluetooth Adapter

    http://www.ipodcarkitdirect.co.uk/Bluetoot...uetooth_Adapter

     

     

    Det svirrer noen rykter om at også VW har kommet med en egen bluetooth modul, men det har jeg ikke fått undersøkt noe mer.

  10. Benytter Firefox 1.5.0.2 som nettleser, noe som for det meste fungerer greit. Det jeg nå ikke skjønner noe av er at når video skal spilles av, vil ikke windows mediaplayer vise bildet skikkelig. Får bare rare farger. Har installert activex og mp plugins. Noen som har et tips??

    Om jeg ikke husker feil fungerte dette før. Om det var i v1.5.0 husker jeg ikke.

  11. Kjøpte i august, i likhet med mange andre her, en Acer 3212. Jeg synes denne pcn er veldig bra, men har i det siste reagert litt på at vifta går i tide og utide. Spesielt dersom jeg kjører på nettstrøm. Tok et ghost recovery her om dagen uten at det hadde noen betydning. Har søkt etter svar i forumet men ikke funnet noe (prøv å søk på viftestøy eller vifte he he). Er det noen som har samme oppfatning og en evntuell løsning på dette? eller er det bare jeg som overreagerer?

  12. Hei

    sliter om dagen med å få til en vpn-tunnel til hjemmenettverket mitt. Serveren og klienten er forsåvidt satt opp riktig. jeg kommer i allefall så langt at jeg får opp dialogboksen "godkjenner brukernavn og passord", men så stopper det. får feilmld 619. jeg har herjet litt i routeren (via telnet) men vet egentlig ikke hvordan den skal konfigureres. har åpnet port 1723. gitt tillatelse til pptp og åpnet for GRE protokollen. så har jeg lest noe om ipsec som jeg ikke helt skjønner. Denne har hjulpet meg mye, men ikke nok.

    hvis jeg pinger hjemmepcn utenifra får jeg kontakt og jeg kan også kjøre remote desktop uten problemer.

    er det noen som har litt greie på vpn som hadde giddet og tatt seg til til å hjelpe??

     

    kan vel kanskje nevne at jeg i tillegg til nextgentel-routeren (netopia 4542) har en asus wl-500g, men denne er kun satt opp som et aksess-punkt.

     

    lurer i tillegg på om jeg kan oppgradere Firmware uten og miste konfigurerte filtersets.

  13. Startet opp pcn min i dag morges (Acer3212) og fikk en merkelig melding fra norton antivirus 2005. "Tcp/ip not installed" og noe med at jeg måtte slå av e-mail scanning. sjekket egenskaper for det trådløse kortet og tcp/ip protokollen er da visst meg installert. var jo på nettet kvelden før!!

    videre sjekket jeg hva siste installerte program var i henhold til system restore, "software distributoin service v2.0". prøvde meg med system restore til før dette, men uten hell.

     

    er det noen som har peiling på hva dette er?

    måtte kjøre et ghost image for å få kommet meg på nettet igjen og for å unngå utrolig treg oppstart.

  14. Startet opp pcn min i dag morges (Acer3212) og fikk en merkelig melding fra norton antivirus 2005. "Tcp/ip not installed" og noe med at jeg måtte slå av e-mail scanning. sjekket egenskaper for det trådløse kortet og tcp/ip protokollen er da visst meg installert. var jo på nettet kvelden før!!

    videre sjekket jeg hva siste installerte program var i henhold til system restore, "software distributoin service v2.0". prøvde meg med system restore til før dette, men uten hell.

     

    er det noen som har peiling på hva dette er?

    måtte kjøre et ghost image for å få kommet meg på nettet igjen og for å unngå utrolig treg oppstart.

×
×
  • Opprett ny...