Gå til innhold

janejak

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av janejak

  1. Jeg har et problem, jeg har en skriver installert på en pc, men den vil ikke skrive ut fra andre pcèr som jeg har delt skriveren med, pc`n som skriveren er koblet til, skriver ut når jeg sender en testutskrift direkte til skriveren, men de andre pcène vil den ikke skrive ut fra, jeg kan se utskriftskøen på lokalpc som skriveren er koblet til men ingenting skjer, en annen rar ting er at den skriver ut først når pc`n er restartet og da kommer alt ut fra køen, jeg har testet med å koble skriveren til en annen pc og det samme skjer der også.

     

    Håper på snar svar fra dere som har opplevd det samme og har funnet løsningen på problemet.

     

    Hilsen

    Jan-Egil

  2. Det kan være at PSU er for liten slik at skjermkorte får for lite strøm, skjekk også innstillingene i bios om alt er satt opp korekt slik at det ikke er noe flaskehalser der. PS du må være forsiktig når du støvsuger så du ikke suger ut noen komponenter, jeg vil anbefale trykkluft å blåse inne i kabinettet, husk å holde alle vifter i ro slik at den ikke går rundt med en forferdelig fart for da ødelegger du lagrene i dem.

     

    Mulig skjermkortet er defekt, men det synes jeg er rart, for det er helt nytt. Jeg har et annet problem hvor spill (hovedsakelig fsx) hakker forferdelig og hvor jeg ser "tearing" nedover skjermen. I den forbildelse byttet jeg ut alt av komponenter untatt PSU for en stund siden. Det er kun med det siste oppsettet jeg ser korrupt skjermbilde, men hakkingen er der enda. Kan dette korupte skjermbildet være et symptom på at PSU'en er gåen? Jeg har sett på voltene, de ser fine ut. Har også åpnet opp PSU'en (goodbye RMA :w00t: ) og støvsuget inni der.
  3. har du testet med annet skjermkort? bildene lingner på at skjermkortet gjør noe rart, det kan være at skjermkortet holder på å ta kvelden

     

    Heisann, jeg har et problem. Etter å ha sett en DVD en stund, så blir alt på skjermen helt feil (se bilder nedenfor)

    1, 2, 3

     

    Hvis det fortsetter lenge nok, eller hvis jeg starter et nytt program, låser alt seg og jeg må slå av maskinen. Dette skjer også hvis jeg spiller tunge spill (fsx med mye addons) en stund. Jeg har prøvd driveren som fulgte med skjermkortet, samt de to nyeste på nettet. Som dere ser på bildene har jeg prøvd både XP og Vista. Begge på hver sin HDD.

     

    Specs: Asus Radeon HD 4850, Intel 8400, Geil 4Gb, MSI P7N Platinum, Corsair 620W PSU.

    Jeg har en Samsung SyncMaster 226cw koblet til med DVI-kabel. Denne kabelen er fulgte med skjermen.

  4. du kan deativere oppstart etter blåskjerm med å trykke F8 rett etter BIOS har kjørt POST men før du får vindows sin loader skjerm, velg deativer automatisk omstartstart etter systemfeil

     

    skriv da ned alle feimeldinger som det står i blåskjermen inkudert den stop koden som står der

     

    Det kan godt hende, er det en gammel cd? som har masse riper i seg?

    Prøv og få tak i en ny xp cd. og se om det hjelper eller spør noen du kjenner om de har en xp cd du kan låne bare.

     

    men skal du ha 4gb med ram så anbefaler jeg deg vista 64 bit home premium så du får utnyttet all rammen din.

     

    Cd'en er kleen uten riper.. men begynner å lure på om det kan være noe der. irriterer meg at jeg ikke får sett hva som står på bluescreenen! da hadde mye vært gjort.

    Vista er jeg ikke glad i, selv om jeg får utnyttet all rammen.. men det hadde sikkert vært greit nok.

  5. Du kan forsøke å laste ned oppdaterte drivere til ditt lydkort skjekk:

    *ttp://www.bgears.com/download.html

    velg driver etter hvilken windows du har

     

    Heisann

     

    For en måned siden kjøpte jeg meg deler til ny PC for å sette sammen selv. Fra før så hadde jeg et nyinnkjøpt lydkort, PSU og kabinett. Alt gikk greit med monteringen og alt så ut til å virke helt fint et par uker helt til jeg fikk problem med lyden/lydkortet.

     

    Men så skjer det noe merkelig.. Jeg kan starte opp PCen som helt vanlig, og åpne itunes eller lignende for å spille musikk. Men straks jeg avslutter programmer som krever litt mer ressurser enn andre ting (som feks; World of warcraft, Age of Conan, etc) så så blir lyden på PCen helt forandret. Den blir hul og ekkel, nesten som å høre på en monohøyttaler i en gymsal. Dette retter seg ikke før jeg starter PCen på nytt. Jeg ser ikke helt hvorfor spill skal påvirke lyden på PCen. Det er som om spillene overstyrer alt annet, på en måte.

     

    Problem nr 2; det er helt likt som det som er beskrevet ovenfor, MEN. Noen ganger når jeg avslutter spill så kommer det en helvet*es pipe-skure-dure-lyd som er sjukt vond. Den varer i 5 sekunder før PCen dumper ned i blåskjerm og starter på nytt. Disse problemene må jo ha en sammenheng noe plass, men jeg er litt rådløs nå. Har prøvd å avinstallere drivere for å installere på nytt, og det fungerte et par dager før samme helvet*e var i gang igjen.

     

    Jeg må liksom skru av lyden før jeg avslutter spill for jeg vet aldri om PCen tryner eller ikke. Også er det veldig irriterende og måtte starte PCen på nytt hvis jeg skal høre på musikk etter jeg har avsluttet f.eks WoW. Veeeldig irriterende =P

     

    Håper det er noen her som kan hjelpe meg med dette =]

  6. Hello! :fun:

    Har en ca 3 år gammel selvbyggd stasjoner PC stående i stua som vanligvis blir brukt til spill, jeg har aldri hatt noe lignende problemer med den fra før.

    Men får 2 dager siden så mista jeg nettet helt uten videre..

    Jeg kan ikke finne nettverket i det hele tatt.

    Jeg har prøvd annen vettverkskabel :p , prøvd å koble meg til router, og nå har jeg nettopp formatert, men det hjelper heller ikke. :dremel:

     

    Noen som har noen tips om vha jeg kan gjøre?

     

    EDIT: Har 4 andre PCer på samme modem. :eek:

     

    har du forsøkt å restarte ruteren? mulig at det kan hjelpe

×
×
  • Opprett ny...