Gå til innhold

Skeptos

Medlemmer
  • Innlegg

    623
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skeptos

  1. Afseth og alle dere andre, sett at en kristen organisasjon nekter å ha praktiserende homofile som medlemmer fordi det strider mot religionen. Hvorfor skal ikke den organisasjonen få lov til det? Ta Motorførernes Avholdsforbund for eksempel, eller et annet avholdsforbund for den saks skyld, de nekter alkoholikere å bli medlemmer. Er ikke det også gale da, at alkoholikeren ikke får være medlem?

     

    Altså, nå har jo ikke Frelsesarmeen nektet å ha den homofile personen som medlem, de har bare degradert ham.

     

    EDIT: Jeg glemte "ikke". :blush:

  2. Nei det er folks slette holdninger som det må gjøres noe med, lover kan alltids tolkes på forskjellig vis, og mener du virkelig at staten skal bruke millioner av kroner vært år for å tette smutthull og jakte på folk uten moralske hemninger  :ermm: Om grådigheten var litt mindre blandt slike så hadde det vel vært litt bedre for alle og en hadde sluppet stadige innskjerpinger i lovverket.

    Vil påstå at det er patetisk å skylde på loven all den tid dette er personer som søker å omgå denne  :thumbdown:

    5251592[/snapback]

     

    Hvem er mest grådig? Han som ønsker pengene til de andre, eller han som ønsker å ha pengene sine for seg selv?

     

    Er det ikke bedre å bruke millioner på å lage et nytt lovverk UTEN HULL eller et lovverk hvor det ikke går an å tolke loven på en annen måte?

     

    Folk lever jo etter lovene staten setter. Da må de vel få lov til å skylde på loven om de blir begrenset på en eller annen måte?

     

    Du er ikke ute etter å skape et nytt lovverk som er mye mer konkret, uten alle smuttehullene etc, men du vil ha det gammle "dårlige" lovverkene med alle hullene og prøve forandre på menneskene?

     

    La meg for engangs skyld bruke en smiley for å få fram mitt poeng:

    :roll:

    5251623[/snapback]

     

    Vet jo at det ikke går å diskutere med deg siden du legger all fornuft (om du har) på hylla bare for å vri og vende på alt, heldigvis aksepterer de fleste landets loverda, men jeg gjør et siste forsøk selv om jeg vet du kommer med en ny vri :!:

     

    Du ønsketenker, Snekker'n. :-/

     

    Du har i flere tråder kommet med påstander om fotfølging av deg, at motstanderen er tom for argumentasjoner, at motstanderen vrir på det du sier, som her, og sikkert mer til. Beklager, men det er feil! De argumenterer mot deg, men du avviser det arrogant med slike påstander.

     

     

    Og en annen ting, er det noen som har virkelig lav moral her i Norge, så er det trygdesnyltere og kriminelle.

  3. Boikott Sondre Lerche og de andre musikantene som boikotter årets Frelsesarmeen-konserter.

    5245452[/snapback]

    sondre lerche stilte faktisk opp...men han kritiserte FA for deres behandling av denne offiseren. er det også galt?

    Oops, beklager, her gjorde jeg en glipp. Det står respekt av han for det, ja. :)

     

    forresten så kan du og de andre kristen-konservative som tydeligvis mener de homofile bør sitte stille holde kjeft om sine rettigheter boikotte unge pop/rock-musikere så mye dere vil...tviler på at det er den største målgruppen deres. de som faktisk tør å stå opp mot FA i denne saken får pluss i boka hos meg (og sikkert mange andre), så effekten blir nok heller motsatt enn det du prøver å oppfordre til her.

    5245528[/snapback]

    Jeg er ikke kristen, og å være medlem i et kirkesamfunn er ikke en rettighet.

  4. Jeg synes folk skal respektere at å praktisere homofili blir sett som syndig i bibelen og i kristne samfunn. Man kan ikke noe for at man er homofil, men hvis man er homofil og praktiserer den, er det gale, i kristendommen.

     

    Folk begynner å skrike om rasisme, nazisme, fascisme, diskriminering, fordommer, generalisering, skjæring av alle over en kam, og Gud vet hva (<-- hehe) når slike debatter kommer opp. Respekter at det er slik i religion!

  5. Microsoft Christmas Theme 2004 :love:

     

    Den har jeg lastet ned og installert på alle PC-ene mine, og er i skikkelig julestemning.

     

    Temaet består av julebakgrunnsbilde, juleskjermsparer, juleikoner, julemarkører og julelyder. Anbefales sterkt!

     

    Den er svært enkelt å få i gang, ikke masse tukling og fikling som med andre temaer. Det første du gjør er å laste ned, så dobbeltklikke ikonet for å installere. Når den er installert, høyreklikker du på skrivebordet, velger "Egenskaper" --> "Temaer" --> "ChristmasTheme" --> "OK".

     

    God jul! :xmas:

×
×
  • Opprett ny...