Gå til innhold

chr1st3r

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av chr1st3r

  1. Hei. Som tittel sier så tilter min mercury fourstroke 50hk efi seg ned automatisk når jeg har tiltet den opp og har litt gass (over 2k rpm). Lurte på om noen vet hvilken ledning/ hvordan man deaktiverer denne funksjonen? Det er forresten en 2006 mod.

     

    Jeg vil dette på grunn av at det er langgrundt der jeg ofte parkerer, og da trenger må jeg tilte motoren opp og kjøre ganske fort pga. strømninger... og at det er heftig å lage "søyle" :dribble:

     

    Flott om noen har kunnskap om dette! Takker for svar :D

  2. heanwi: Ja, jeg har lest de manualene som finnes.

     

    Kenbjork: Når jeg kjører båten aleine har jeg et turtall mellom 5500-5800rpm på full gass. Dvs. at jeg har tiltet motoren slik at jeg har absolutt maks turtall. Manualen sier at maks rpm på motoren er 6k.

     

    For å være ærlig skjønner jeg ikke hva de tallene på propellen min betyr. De tallene er jo helt annerledes enn alle de andre tallene jeg har sett på. Har jo tittet litt på racingpropeller til båten og, for å kanskje bli litt klokere på disse tallene til mercury :p Men det hjelper jo ikke...

     

    Litt OT: men må bare legge til at det er en herlig lyd i dagens firetaktere med injection :blush: Litt veslevoksen lyd, men den er jo fult så vill som 2-takteren da :whistle:

     

    Men det hadde vært flott om noen kunne gi meg en pekepinn på hva slags dim. dere tror er riktig på mercury'en min.. :thumbup:

  3. Hei,

     

    Jeg har en ryds 478gt med en mercury 50hk 4-takt. Jeg har kjørt den en sommer nå, men jeg begynner å lure på om jeg har feil størrelse på propell!

    Jeg har leitet, men har ikke funnet ut hva slags propell som skal sitte på den. Båten bruker nemlig god tid opp i plan.

     

    Nå sitter det en 11 x 22 propell på den. (hvis det stemmer da?!) Men er det for lite/stort? Jeg har undersøkt dette i lengre tid, men jeg er og blir bare usikker. Var ute i en båtbutikk og så en tilnærmet lik båt med en mercury 40hk 4-takt, og på den satt det en 13 x 26. Så nå trenger jeg virkelig help :cry:

     

    Takk for alle svar! ;)

  4. Hei.

     

    Jeg fikk i stad tilsendt noen bilder og musikksnutter av en kamerat. Men da jeg skulle åpne dem så fikk jeg opp denne meldinga som sier at dette kan være en skadelig fil. Er det noen her som vet hvordan man fikser disse instillingene på Trend Micro Pc-chillin 2007?

     

    For da jeg trykker "ok" så blir fila borte. Sikkert ikke slettet, men bare borte :(

     

    Takker for all hjelp :)

  5. Jeg har også hørt nå at man har lov til ø-kjøre med bil bak moped. Så lenge man har toveis kommunikasjon og refleksvest. Prata med en purk om dette. Men er det noen andre som kan bekrefte skriftlig at man har lov. Hadde vært litt dritt å ø.kjørt, så blitt stoppa for ulovelig kjøring+ bot og utsettelse :(

    Det med bil bak skal visst ha blitt lov igjen etter en periode hvor det ikke var lov. Deriblant året 2006.

     

    Så de som linker til vegvesen.no, skjekk når den siden er oppdatert. Jo i desember 2006. Så pass på, dere kan gi ut feilaktig informasjon!

     

    Men håper at vi får klarhet i dette etterhvert :) Og JA, mopedlappen er DYR :nei:

  6. Hei.

     

    Ser ikke noen grunn til at dette ikke skal fungere :)

    Når det gjelder tilkobling er den røde (+) og jording må du skaffe en egen kabel til som skal monteres på "metallet" på sigarettenneren.

     

    På molex`en er det den gule og den svarte ved siden av du skal bruke. Prøv å kople din røde kabel til den gule kabelen på molex. Så ta en kabel mellom det nevte "metallet" på sig.tenneren og den svarte kabelen på molex. (ja, det er to...men ta den som er ved siden av den gule. Hvis ikke, mener jeg du får kun 7V)

     

    Håper du fikk litt hjelp ;) og lykke til med byggingen!

  7. Hei, håper det er greit om jeg bare stiller et spm. angående temaet :)

     

    Har primet, og den feiler etter bare sekunder. Og en skjelden gang etter 2-3min. Det står "Hardware Failure Detected, round was 0.5, not 0.4" (noe i den duren)

     

    Veit at maskina er ustabil, men feiler kun i prime og Orthos. Ikke i 3dMark o.l

     

    Noen som veit hva som kanskje er problemet? :)

     

    Beklager hvis dette er litt OT :(

     

    MHV

    Christer

  8. Dette kommer opp fordi den installasjons cden er bootbar, så bare start maskinen på nytt etter at cd'en er ute av spilleren din. Så dropper den dette og går inn i windows /hvis det er det du bruker da selvfølgelig.

     

    Jeg funderte over dette selv, når jeg bygde en maskin med et P5B kort i går :)

     

    Når du bruker cden i windows for å installere ting fra cden så det det bare å ta ut cden når maskinen booter, og så putte den inn igjen.

     

    EDIT: Hvis du lurer på hva det som kommer opp, så er det drivere som kortet trenger for å kunne benytte seg av noen RAID greier...

  9. Hvis du skal spille kan du bare glemme x1300. Og ordet hypermemory betyr at skjermkortet låner minne fra systemminet ditt. Så har maskinen din feks 1024mb ram, kan det hende at du kan kun få brukt ca. 768mb av dem.

     

    Som sagt hvis du skal spille kan du se på det Ventle anbefalte. Har selv x1400, og det er ikke noe veldig å skryte av, og det har heller ikke hypermemory.

     

    Så skal du spille er nesten et x1400 et minimumskrav! Men Nvidia har også kraftige grafikkløsninger, der er det verdt å skjekke ut GO 7600 :thumbup:

  10. Hei,

     

    Jeg har og et kort som brøler no skikkelig (6800gs), og dette kortet har nesten lik kjøler som det du har. Jeg har et tips:

     

    ¤Finn fram ei gammel vifte, hvis du har. Samme om det er 80 eller 92mm. Så tar du å fjerner de 6? skruene som fester "pappen" på kortet (sånn at du kommer fram til kjøleribbene) Så fester du vifta på kortet, slik at den blåser på kortet!

     

    Du kan nå bare nappe ut standardvifta, og kople til den nye. KJØLER MYYE BEDRE OG SER FETT UT! :w00t:

     

    Men husk og aldri kjør GPU eller CPU uten vifte, dersom det skal være det orginalt! Da kan du faktisk ødelegge tinga dine....

     

    Skal legge ut et blide av kortet mitt i morgen. Så kan du få se på herligheten :cool:

     

    EDIT: Post nr. 256 :lol:

  11. Hei,

     

    Jeg skal bestille en pc for en kompis og jeg lurer på hvikle skjermkort som er best i prisklassen 1400kr til 1700kr. Dette skal kjøpes fra Komplett.

     

    Jeg på om det er x1950pro som er det beste kortet til den prisen, eller finnes det noen bedre?

     

    Resten av maskinen er e6400, asus p5b, 2 gig twinX ram osv. Og JA, maskinen skal klokkes :thumbup:

     

    Takker for svar!

  12. Hei,

     

    takk for forslagene. Jeg ser at det er litt intel vs. AMD her nå, men det er helt greit for meg. Det er jo bla. flott at folk sier at intel er best i forhold til pris/ytelse. Setter stor pris på dette!

     

    Det ser ut som jeg går for et intel oppsett for han!

     

    Og da dukker det opp to spm:

     

    E6300 eller E6600?

    og hvilket skjermkort er best til et slikt budskjett?

     

    Takk igjen for flotte og og gode innlegg :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...