Gå til innhold

Adlern

Medlemmer
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Adlern

  1. Hadde første langtur med ny E-tron nå i påsken, og testet ut hurtigladere for første gangen. Hadde vel de samme opplevelsene som artikkelen. Selv om jeg hadde lest meg grundig opp i forkant, så er det fortsatt klønete å lade flere steder. Alle ladestasjonen er benyttet ga i ikke i nærheten av effekten som en E-tron kan motta, og det var aldri noen indikasjon på pris/kostnad. Når man f.eks bruker ABRP så setter man opp en rute med ladetider på f.eks 10min her og 15min der, men av erfaring nå så går det bortimot like lang tid på å finne en fungerende lader og ikke minst tiden det tar å "kommunisere" med bil.

    • Liker 3
  2. Hei!

    Jeg er en fotograf som ikke har fulgt med på utviklingen av kamerahus de siste årene og trenger derfor nå litt kjøpshjelp :) Siden jeg reiser en del, så vurderer jeg nå et systemhus - men spørsmålet er om det vil dekke behovet mitt?

    Jeg har vært heldig å hatt faste fotografstillinger, så kamerahusene har tilhørt arbeidsplassen. Men nå har jeg behov for å handle inn et eget. Tidligere kamerahus er Canon 5D (Mark I til Mark III) og div Hasselblad H3D og Mamiya 654 m/Leaf bakstykker.

    Siden jeg har veldig mange Canon objektiver, så er det eneste kriteriet at det nye huset kan brukes disse.


    Kameraet skal i hovedsak brukes til matfotografering i studio og i miljø. Men også noe produkt- og portretter. Oppløsningen må være høy, men bildene vil bli brukt på trykk i kataloger og nett.

    Kamerahus jeg vurderer er:

    Sony A7R II eller III
    Sony A9
    Canon 5D Mark IIII



    Takker for alle tips!


     

  3. Hei,

     

    Lurer seg også litt på denne Samsung PS51D535 - Da jeg må si at 4990,- fra komplett var særdeles billigt.

     

    Fremdeles ingen som har noen erfaringer med denne? Hovedspørsmålet er om hvordan den er i forhold til spilling, da den kommer til å bli brukt ca 50% til dette.

     

    Pitchengine kom jo ut med en liste over "The Best Tv`s for gaming" 2010-2011, og der har de satt opp en god liste med Plasma tver fra Samsung, siden de nå har gått ut med at innbrenning av bilde ved spilling ikke eksisterer lenger på nyere plasma modeller.

  4. Hei,

     

    Vi er et ungt par i 20-årene som er på husjakt, og vi ønsker å kjøpe noe vi kan pusse opp fra bunnen av.

     

    Vi har sett på denne boligen, og her er det endel som må gjøres.

     

    Taket er i godt behold, men det må etter-isoleres og bytte kledning + vinduer.

     

    Er det noen som har erfaring av hva dette vil koste?

     

    Det skal selvfølgelig også total renoveres innvendig, men her har vi litt mer oversikt over prisene. Da vi går ut ifra en kvadratmeter pris på ca 2.500,- (Da er bad og kjøkken også regnet inn)

     

    Håper på noen tilbakmeldinger! :)

  5. Hei,

     

    Jeg lager en liten tråd av den grunn at min maskin ikke fungerer, det vil si; Ikke starter opp. Jeg spør her fordi jeg har nå gått tom for idèer.

     

    - Strømforsyningen er testet Ok! (Har kortsluttet denne via grønn/svart pin, så den gir liv fra seg da)

     

    - Lampen på hovedkortet lyser Grønt, så jeg vil da tro at dette er en indikasjon på at hovedkortet fungerer.

     

    - Har fjernet alle komponenter, èn etter èn, men alikevel ingen oppstart. Testet to skjermkort, og gått frem og tilbake fra 1GB til 16GB RAM.

     

    - CPU har jeg ikke testet, men kan denne skyldes en misslykket oppstart?

     

    - Power Knappen. Har nå testet og kortslutte Power-pins på hovedkortet, der ledningene til Power-knappen sitter, dette resulterte heller ikke i en oppstart. Så da kan jeg jo gå bort ifra at Power-knappen ikke fungerer.

     

    - Tilbakestillt BIOS flere ganger.

     

    Spørsmålet mitt er jo veldig vidt, å det kan jo være vanskelig å gi noen synspunkter på det med så liten info, men spør alikevel.

     

    Har bygget maskinen selv, ca. 2 år gammel. Sluttet å starte for noen uker siden.

     

    Takker for alle svar,

  6. Hei!

     

    Det ser ut som min relativt nye Macbook Pro har tatt kvelden, og jeg har stor tro på at det er Hardisken. Jeg har prøvd det meste, men tenkte å høre her før den sendes til reperasjon.

     

    Litt info:

     

    - Ved oppstart kommer det kun en "Folder" med et "Spørsmålstegn" (Finner ingen oppstartdisk).

     

    - Ved oppstart av Operativ-CD/DVD, og under "Disk utilities" finner den ingen Hardisk.

     

    - Maskinen klarer ikke å starte Kommando linjen (cmd + S) uten og ha Operativ CD/DVD i, hvis jeg kjører en FSCK da, så analyserer den kun CD/DVD platen som sitter i. Den rapporterer ingenting om en Hardisk. Tas Operativ CD/DVDen ut, vil den ikke starte kommandolinjen.

     

    - Har også Resatt Parameter RAM (PRAM). Men til ingen nytte, finner fortsatt ingen hardisk i systemet.

     

    Føler jeg har testet det meste, men ifølge Apple så kan dette Spørsmåltegn iconet dukke opp etter at du har formatert eller reparert hardisken. Og dette har jeg gjort, maskinen begynte å bli usedvanlig treg, så jeg kjørte en "Disk repair" via Operativ/Innstallasjons CD/DVD, og alt fungerte greit etter dette. Men når maskinen ble slått av og så PÅ igjen, så oppstod dette problem. Noe som egentlig bare tyder på at det ikke er valgt noen spesifikk oppstart disk for maskinen, dette er lett å fikse hadde jeg bare funnet disken.

     

    Takker for svar!

    - Sondre

  7. Takker for gode råd!

     

     

    Har vippet litt over og begynner å bli intressert i en LG6000 nå, muligens jeg går for den!

     

    Men igjen så kan jeg få Pioneer 50" Plasma TV KURO PDP-5080XA til 17.270,- på MPX.no.

     

    Noen som veit hvorfor prisen er så lav på denne? Jeg veit det er 8. serien, og at den ikke er Full-HD (Ikke noe jeg trenger.) Men er det veldig stor forskjell fra 8. serien til 9. serien?

     

     

    Var hos en forhandler i dag, og han kunne selge meg Panasonic PZ80 (Full-HD) for 18.999,- men han ville heller gått for Pioneer 8. serie fra MPX, til den prisen. Han trodde også at Panasonic`en var hakke bedre enn LG6000, men igjen så var jo det hos en forhandler som ikke solgte LG ;)

     

     

    Tror jeg går for LG`en, den frister!

  8. Har kikket litt på både Panasoni og LG serien, men er fortsatt usikker.

     

     

    Kikket litt på Panasonic TH-50PZ800. Men den er noe stiv i pris!

     

    Hovedsaklig så har jeg egentlig ikke bruk for "Full-HD", men er jo heller ingen negativ ting. Også med tanke på at Panasonic TH-50PX8E koster 10.000,- mindre enn PZ800 modellen! Men igjen så har jeg jo ingen erfaring av hvor stor forskjell det er på disse TV`ene.

     

     

    LG 50PG6000 er jo også interessang, men er endel dårlige tilbakemeldinger jeg har lest hittil, men er jo så mangt som sies. Har jo også hørt erfaringer som:

     

    Denne skjermen overrasker. Meget gode farger og hvitt er hvitt! Sortnivået er så bra at å kjøpe en pioneer/panasonic i stedet blir tull. Spar deg mange tusen på å kjøpe denne i stedet! (LG 50PG6000)

     

     

    Ellers så er jeg fremdels frelst av Pioneer KURO serien, men er det verdt det?

  9. Heisann!

     

     

    Har tenkt til og gå til innkjøp av en ny TV, har hatt flere LCD-er nå, så jeg vil gjerne prøve en Plasma TV. Har kikket en god del på Kuro serien til Pioneer, men er det noen som har erfaring med disse?

     

    Jeg hadde gått for 50", men er de virkelig så mye bedre en andre plasmaer, eller finnes det andre TV`er som ligger i samme kvalitetsgruppen. For som sakts så er jo Pioneer stive i pris, så alt i alt, får du det du betaler for?

     

     

    Takker for tips!

    /Adlern

×
×
  • Opprett ny...