Gå til innhold

subsequent2

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av subsequent2

  1. Men jeg oppdaget et muligens stort problem med NEX-5n som jeg ikke har sett noen nevne noen sted, og det er "Jello" Rolling shutter.

    Alle digitale videokamera har (varierande grad av) dette. Til og med dyre proffkamera, meiner eg å ha lese. (Nokon som kan stadfeste?)

     

    Til originalpostaren: Sjekk http://www.eoshd.com/ for tips om kva kamera som passar best for video.

    Har lest endel på eoshd og de mener at GH2 er kongen på haugen når det kommer til DSLR-filming. Men de skryter også av NEX-5n :)

     

    Blir vanskelig dette her :p

  2. Har 2 linser fra før til nikon kameraet, det er midrange linser helt greie, men hadde da eventuelt solgt d90.

     

    Kan i utgangspunktet bruke linsene jeg har fra før hvis jeg kjøper en konverter.

     

    Har lyst til og få en "cinematisk" look på filmene jeg filmer. Men kommer til og bli brukt til og filme familien samtidig som det skal brukes til konsert opptak og mulig noen små film prosjekter.

     

    Har noen eksempler som jeg har sett på.

     

    Her har du et klipp fra en som bruker GH2 Med hacket firmware. Dette er ikke behandlet i post, bare klippet.

    Panasonic GH2 Sample

     

    Her er en video med Sony Nex-5n dette er da behandlet endel i post.

  3. Hei!

     

    Jeg har planer om og kjøpe meg et kamera til og filme med. Jeg har Nikon D90 fra før som jeg har brukt endel, men interessen min for bilder er ikke like stor som for video og trenger derfor noe som egner seg bedre.

     

    Jeg har sett på flere tester, lest endel reviews og sjekket ut video samples osv... Jeg hadde egentlig bestemt meg for og kjøpe NEX-5n fordi det er et lite og godt kamera til en god pris, MEN så kom jeg over noen klipp av Panasonic GH2 og blei veldig imponert over kvaliteten. Nå har jeg veldig store vansker for og bestemme meg.

     

    Ulempene med og kjøpe GH2 er at det koster endel mer med stock linse.. NEX-5n er endel lavere priset og der får man med 18-55mm, sikkert ikke den beste linsen men bedre en ingen...

     

    Noen som har lyst til og hjelpe meg i valget? Noen som vil dele erfaringer?

     

    Takk!

  4. Hei alle sammen!

     

    Jeg er ute etter et spill som heter Interpose. Jeg er veldig interesert i og få tak i CD platen av dette spillet.

     

    Jeg vet at man kan laste ned på diverse ymse sider, men der følger ikke musikken fra CDen med, derfor må jeg ha tak i cden.

     

    Noen som har dette eventuelt sangene på cden så ta kontakt :) Er interesert i og betale for dette.

     

     

    Diverse info om spillet:

     

    Interpose ble utviklet av norske Twilight Zone Software (Morten Eriksen)i 1996 . Der var katten hovedperson (egentlig en gaupe, (overlynx)) i et romskip som du kunne oppgradere. Svært bra spill!

     

    1075.jpg

     

     

  5. Ehm, 640*480? (jeg vurderte å kjøre «Nittitallet ringte og [...]»-spøken, men det får heller være).

     

    Det her er jo ganske så elendige greier spør du meg. Dårlig oppløsning til en dårlig pris, og helt sikkert DRM-infisert (og kryptert uten noen åpenbar grunn), slik som alt annet fra Apple. Jaja.

    6855008[/snapback]

     

    Du er klar over at DVD "bare" har 720X480? du må også huske på at filmene er encoda i H.264 som er vesentlig bedre en mpeg2 som DVD er encodet i. Du kan jo prøve og finne en filmbutikk på nettet som ikke har DRM beskyttelse på filmene sine! De aller fleste har DRM beskyttelse dette er noe film/musikk selskapene krever pga priater.

  6. Hvordan er linspire på windows programvare?

    Som ifra Adobe, Autodesk.. Skulle til å skrive macromedia, men de er jo kjøpt opp av adobe.. Slik som Autodesk kjøpte maya..sukk.

     

    I det hele tatt: Har det magiske muligheter for å kjøre windows programvare/spill?

     

    Trives forsåvidt med windows 64bit, men det er jo fortsatt windows..

    6775903[/snapback]

    En del spill som kjøres i openGL kan lastes ned, så blant annet postal 2 på en av de bildene for noen mnd sia...

    Samt å kjøre spill igjenom emulatoren cdga(eller hva det nå enn het) kan kjøre nye og tyngre spill som er laget for windows, men disse emuleres og derme vill det kreve mer av maskinen din...

    De fleste programmer som ikke krever noe svært av grafikk kan emuleres i wine :)

    6775976[/snapback]

     

    Noe av det du sier her er feil, WINE emulerer ikke i det hele tatt, Det WINE/CEDEGA muligjør er og kjøre windows API i Linux, Slik at du kan kjøre DX spill i Linux, dette krever ikke på langt nær så mye som emulering, jeg har sett benchmark av doom3 gjennom CEDEGA vs Windows og det har faktisk ikke vært mindre en 10% ytelse tap.

  7. For å si det slik, hadde jeg vunnet to millioner kroner hadde jeg bestillt den og pimpet den opp til det feteste du får. I dag er det rett og slett slik at jeg kjøper utstyr når jeg har råd til det, og 22,000 kr er litt i overkant for meg, hvertfall i forhold til hva slags maskinvare jeg får for pengene. Jeg mener fortsatt at det er slik at du får mer PC for 22,000 kr enn Mac for 22,000 kr.

    6635424[/snapback]

     

     

    Det er faktisk ganske feil i dette tilfellet, lag en helt lik intel maskin på en webshop (komplett.no) eller på dell, så skal du se at mac pro maskinen faktisk er en god del rimligere i pris. :)

  8. Hei! Lurte på om noen kunne hjelpe meg med og anbefalle et bra minne til datamaskinen min.

    Har slutta og følge med på minne fronten i det siste så trenger noen tips til raske og stabile brikker. Pris er det ikke så farlig med. Men det må oppfylle følgende krav:

     

    533MHZ

    DDR2

    512MB pr brikke (Har 8 ledige plasser)

    fint om de også hadde vært i dobbelforpakkning.

     

    På forhånd takk for all hjelp.

×
×
  • Opprett ny...