Gå til innhold

knaill

Medlemmer
  • Innlegg

    299
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av knaill

  1. Takker for alle innspill, har bestilt nå.

     

    Det ble 750 W PSU, jeg satser på at den ikke bråker for mye. Kjedelig at du hadde dårlig erfaring med Logitech G9x, MongoMan. Jeg satser på å være heldigere. Jeg bruker fingertuppene til å styre musa og har hånda på musematta og trenger derfor en ganske lav mus. G9x kommer med to forskjellige deksler, hvorav det ene er ganske lavt. Jeg syntes den virket ganske komfortabel da jeg prøvde den i butikk.

     

    Splittet handlelista mellom Komplett og DustinHome og fikk med meg tilbud fra begge. Havnet bare noe få hundrelapper over minste mulige totalsum i prisguiden.

     

    Nå gleder jeg meg til å motta varene, bygge og teste ytelse :)

  2. Min erfaring er at skjermkort ikke faller noe særlig i pris etter at det kommer nye og raskere skjermkort. Så jeg er enig i din antagelse om at dersom man skal kjøre SLI kan man like godt gjøre det med en gang. Men i mitt tilfelle er ikke det noe alternativ, både på grunn av pris og støy. Jeg har i tillegg valgt et skjermkort som tar opp tre kortplasser. Tester jeg har lest forteller at flere slike i SLI bråker mer enn referansekort i SLI pga at de blir stående tett og får dårlig lufttilgang.

     

    Min plan er derfor å kjøpe et enkeltkort med OK ytelse og hoppe over en generasjon skjermkort før jeg oppgraderer.

     

    Når det gjelder strømforsyningen ser jeg at Corsair HX 750W er på tilbud hos DustinHome, så da blir det kanskje den uansett.

  3. Hei

     

    Etter mange år på konsoll går jeg nå tilbake til PC som primær spillplattform. Jeg må derfor bygge ny PC mer eller mindre fra grunnen av. Den skal kunne kjøre Skyrim med akseptabel framerate i 1920*1200 når dette kommer ut. Den skal også takle SW: The Old Republic og Diablo III når disse kommer. Samtidig skal den stå på soverommet og jeg liker ikke å reboote, så den bør være ganske stillegående.

     

    Etter litt forumtråling har jeg kommet fram til disse komponentene:

     

    Kabinett: Fractal Design Define R3

    Hovedkort: Asus P8Z68-V PRO

    Prosessor: Intel Core i5 2500K

    Prosessorvifte: Noctua NH-D14

    RAM: Corsair Vengeance DDR3-1600 8GB Low Profile

    Skjermkort: Asus GeForce GTX 570 DCII 1280 MB

    SSD: Crucial m4 128 GB

    Harddisk: Har en 1 TB Samsung Spinpoint fra før

    Strømforsyning: Corsair HX 650W

    Mus: Logitech G9x

    Tastatur: Logitech G110

    Skjerm: Har en 24-tommer Eizo fra før, samt en gammel 17-tommer Samsung

    Lyd: Har et par gode Sennheiser hodetelefoner

     

    Total pris: I overkant av 10000 kr.

     

    Det jeg er mest usikker på her er om jeg burde gå for 750W strømforsyning i stedet for 650W. Mindre belastning skal jo gi mindre bråk, og dersom jeg en dag vil overklokke kan det jo være greit å ha. Eller er 650W uansett nok?

     

    Ellers er komponentene plukket ut for å lage et kompromiss mellom ytelse, pris og støynivå. Er det noen av komponentene jeg åpenbart bør bytte ut?

     

    Jeg kommer til å splitte handlelista mellom to butikker. DustinHome og MPX, sannsynligvis.

     

    Blir glad for innspill!

  4. Jeg fant meg selv både i søketjenesten i artikkelen og i en av listene jeg fant på nett. Har fortsatt til gode å finne passordet mitt lekket sammen med brukernavnet, så det er ikke sikkert disse er lekket for alle brukernavnene enda. I et EA-forum sto det at de var MD5-hashet, så det mulig det er et spørsmål om tid før alle passordene ligger ute også. Har skiftet passord på de mest kritiske sidene nå for sikkerhets skyld.

  5. I dette forumet disuteres ikke piratvare. Les retningslinjene.

     

    Hei

     

    Jeg skal kjøpe en PSP såm jeg skal spille Nedlastet Torrent Spill og vet ikke vilken såm er best.

     

     

    Hvilken Psp er Biligst ? Og såm jeg kan spille Nedlastet Torrent Spill.

     

     

     

    Hvilken skal jeg kjøpe... Sony Psp Lite, GO, Slim, 3000, 3004

     

    Hvilken Model av Sony Psp er det jeg får Mest får Pengene ?

     

    Noen av PSP sttøter ikke Nedlastet Torrent Spill vilken er det ?

     

    Takk

  6. Har bare mobil kamera og det blir ikke så bra. Virker som alle farger blir litt mørkere fra siden og det hvite blir litt gult. Ser man ovenfra blir hvit litt blått

     

    Hvis du får til å ta bilder av skjermen med nogenlunde kvalitet, må du gjerne poste dem her. Det florerer ikke akkurat av bilder av skjermen ellers på nettet. Jeg lurer litt på hvordan den foten egentlig ser ut.

  7. Har forsøkt å finne en ordentlig test av den uten å lykkes. Jeg fant en del forumtråder om den på en rekke utenlandske forum, og ut fra det som er skrevet om den der ser den ut til å være en av de aller beste TN-panelbaserte 24-tommerne. Der jeg har sett den blitt diskutert er det enten som et dyrt alternativ til billigere 24-tommere som BenQ2400W, eller som et billig alternativ til skjermer basert på dyrere paneler med bedre farger og innsynsvinkel. Men med tanke på prisen den går for nå (billigere enn SyncMaster 245B), ser den ut til å ha blitt et kupp.

     

    Gi gjerne tilbakemelding her når du har fått skjermen. Jeg er nysgjerrig på baklysene og svartnivået.

  8. Den så faktisk veldig spennende ut. Ser at den har falt mye i pris i det siste, tidligere var jo dette en dyr skjerm. Innstillingsmulighetene er fine, selv om det ikke betyr så mye for min del. At baklyset stiller seg automatisk etter lyset i rommet er en veldig fin detalj spør du meg. Spørsmålet er om disse tingene er nok til å forsvare prisforskjellen mot de billigere skjermene. Skal se om jeg finner en test av denne, må nesten vite noe om bildekvalitet, sortnivå og etterslep før jeg sier noe mer om den.

  9. Hei

     

    Er på jakt etter en ny skjerm, da min Samsung Syncmaster 171s nå begynner å bli moden for utskifting. Jeg tenker meg en 24", da jeg har jobbet en del med disse på skolen og liker størrelsen og oppløsningen.

     

    Ettersom min nåværende skjerm ikke er allverden, trenger jeg ikke en skjerm med verdens beste spesifikasjoner. Det meste vil være en oppgradering uansett. Har primært sett på BenQ G2400W og Samsung Syncmaster 245B, siden disse har blitt testet på hw.no og fått gode brukeromtaler. Slik jeg forstår det ut fra testene er disse skjermene ganske like, muligens med Samsungen et lite hakk forran. Men er den evt så mye bedre at det forsvarer prisforskjellen? Er det andre skjermer jeg bør se på i denne prisklassen? Altså helst under 3000 kr.

     

    EDIT: Glemte å si noe om bruksområdet: Jeg kommer til å bruke skjermen til lett spilling, filmtitting, web, og kontorbruk. Trenger en allroundskjerm altså, uten noen spesielle hensyn til hurtighet eller fargekvalitet.

  10. Løste problemet til slutt. Etter å ha prøvd en linux-CD uten videre hell, begynte jeg å mistenke om det var noe galt med selve maskinvaren. Jeg hadde tidligere avvist dette, ettersom endel USB-utstyr så ut til å virke, og siden problemet gjaldt både for USB-mus og PS/2-mus. Kikket likevel inni kabinettet, og fant umiddelbart ikke noe galt.

     

    Tilfeldigvis kom jeg over en liten jumper som viste seg å styre hvorvidt ps/2- og usb-portene skulle gi strøm ut, i tillegg til å sende/motta signal. Denne jumpere var litt løs (ikke så rart kanskje, min bror flytter mye på PC-en), så jeg dyttet den på plass. Skrudde på PC-en igjen og alt virker som en drøm. Ren magi.

  11. Bare et lite spørsmål Qez: Hvor har du det fra at slitasjeskader ikke dekkes av "noen" forbrukerlov. Jeg ser for meg at en slik skade helt klart skal falle inn under "mangel på kjøpetidspunkt" i forbrukerkjøpsloven og dermed helt klart gi grunn for avhjelp. At produktet har en svakhet i denne overgangen er jo ikke forbrukeren sin feil. (med forbehold om at disse hodetelefonene var under 2(eller 5?) år gamle)

     

    Jeg skjønner at f.eks batterier ikke kan ha en forventet levetid på over 2 år, men jeg ser ikke noen grunn til at hodetelefoner ikke skal kunne leve så lenge under normal bruk (dvs brukes daglig)

     

    Jeg har vel ikke dekning for påstanden min i lovverket, men i dette tilfellet var det tydelig at ledningen normalt sett skal tåle det, men at min bruk hadde slitt den i stykker. Du kan ikke klage på en defekt ledning med hjemmel i forbrukerlover hvis du har klippet den over med saks (ikke at det var det jeg gjorde, bare for å sette ting på spissen).

     

    Men du har forøvrig helt rett i at slitasjeskader ikke automatisk faller utenom forbrukerlovene, det var en klossete generalisering av meg.

  12. Hei

     

    Hjelper min bror som har fått et veldig merkelig problem med datamaskinen sin. Problemet er at musepekeren ikke flytter seg. Maskinen fungerer ellers helt som den skal. Har prøvd å bytte mus, men problemet vedvarer. Dette gjelder både usb og ps/2. Har testet de aktuelle musene i andre pcer, og der virket de fint.

     

    Oppdaterte alle usb-drivere uten hell. Gikk deretter inn i enhetsbehandling for å sjekke musedriveren og oppdaget at det ikke fantes verken en kategori for mus eller en for enheter med menneskelig grensesnitt. Har også prøvd wizarden for å legge til maskinvare i kontrollpanelet, uten å få dette til å fungere. Da jeg skulle installere musedrivere fra en CD tilhørende razor-musa, mislyktes dette fordi den ikke fant noe mus som var plugget inn.

     

    Når jeg prøver å koble inn en usb-mus får jeg beskjed om at datamaskinen ikke kjenner igjen enheten, og følgelig ikke får til å installere passende programvare. Alle andre usb-ting, f.eks webcam, funker helt fint.

     

    Søkte gjennom etter virus uten å finne noe, og gikk til slutt til skrittet å formattere. Da skulle man tro at problemet opphørte, men rapporter fra min bror i dag sier altså at problemet er akkurat det samme som før.

     

    Noen som har peiling på hva dette kan være for noe og hvordan det løses?

×
×
  • Opprett ny...