Gå til innhold

3000

Medlemmer
  • Innlegg

    566
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 3000

  1. Det beste med denne diskusjonen er jo at omtrent hele Amobil-redaksjonen er med og krangler her.

     

    I mitt hode er det noe man bare ikke gjør.

     

    Joda, det er det som skaper diskusjon. Jeg har ingenting imot at de deltar, og slik jeg angriper dem, er det vel helt på sin plass at de prøver å forsvare seg? Men i denne saken føler jeg at de rett og slett er på tynn is, og jeg kan bevise mine påstander, noe som jeg tror blir svært vanskelig for vedkommende som har skrevet testen ;)

     

    Vil gjerne se deg bevise dine påstander.

     

    Ja, da må du nesten først være litt mer konkret. Er det pinkoden du vil jeg skal bevise? Vel, etter den siste oppdateringen, så er skjermen synkron med inntastingen. Hvordan vil du at jeg skal bevise dette? Og etter den siste oppdateringen så kommer man til den siste man har på samtalelisten hvis man trykker ring tasten to ganger. Vil du at jeg tar video av det og sender det til deg, eller holder det med at jeg forteller deg det? Etter siste oppdatering, har jeg ikke måttet restarte telefonen en eneste gang, hvordan vil du at jeg skal bevise det? Etter siste oppdatering, starter applikasjonene raskt, og man venter ikke på noe som helst. Etter siste oppdatering, snur skjermbildet seg samtidig som du skyver ut eller inn tastaturet.

    Det eneste som ikke er forbedret er videofunksjonen, og programkoden i den medfølgende div-xspilleren, av de punktene som amobil har trukket for. Telefonen har fremdeles ikke radiopanelet, og kameraet på fremsiden er ikke aktivt ennå. Den fullstendige oppdateringen, med disse funksjonene forventes i løpet av Mars. .cab filen som ble lansert, var mest for å fikse de bugsene som NokiAmobil har trukket for, og det har de gjort mens oppdateringen var fullt tilgjengelig.

    Vist dette stemmer så er det slapt av amobil å ikke ha siste firmvare versjon på mobilen under test..
  2. Hei kjøpte et surround headsett fra amazon

     

    http://www.amazon.com/Force-Digital-Wireless-Headphones-Xbox-360/dp/B000V7N54A/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=videogames&qid=1266859210&sr=8-7

     

     

     

    og dumme meg tenkte ikke over at det kansje var en amerikansk lader som følgte med, og det var det. på laderen står det Input: 100-240v

    Output: 9v er det noen som har en link til en side som selger en norsk versjon eller overgang til denne laderen så hadde eg blitt utrolig takknemlig. finner nemlig ikke fram selv på nett vrimler av alt slags :ermm:

     

    Mvh. 3000

  3. Dette må være den dårligste testen fra amobil på en stund. Har denne mobilen selv og kan melde om at tastene er helt greie å bruke samt at tale kvalitet er på topp. For en mobil til under 1000kr kontant er denne mobilen et kupp, 2mp kamera, ja ikke noe bra 2mp, men bedre en 1,3 som ofte er standard på en mobil under 1000, bluetooth, 1gb minnekort, 240*320 oppløsning på skjermen + 3G og 3,5 minnijack .

     

    Angrer ikke på kjøpet, bruker den som arbeids mobil og den gjør jobben godt.

     

    Mvh. 3000

×
×
  • Opprett ny...