Gå til innhold

pizzabud

Medlemmer
  • Innlegg

    388
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av pizzabud

  1. Quote:


    On 2002-02-27 12:17, Ganjaman skrev:

    Har alle de spillene, og liker dem alle sammen! Du er visst en av de tullingene som misforstår alt!



     

    du nevner ørten spill og sier du ikke vil nevne flere, så er jeg en tulling som misfårstår alt fordi jeg ikke skjønner at du har og spiller alle de spilla? er du dopet? :smile:

     

     

     

    [ Denne Melding var redigert av: pizzabud på 2002-02-28 18:12 ]

  2. sintbrus: gidder nesten ikke svare på replyen din engang, ser ikke poenget i at du postet den heller.

    du liker og leke tøff bak pcskjermen, ikke tvil om det. jeg har ikke slengt dritt til NOEN, jeg er ikke noen drittunge, og du bør lese gjennom trådene jeg svarte til før du poster ting som dette og driter deg ut.

  3. sintbrus: gidder nesten ikke svare på replyen din engang, ser ikke poenget i at du postet den heller.

    du liker og leke tøff bak pcskjermen, ikke tvil om det. jeg har ikke slengt dritt til NOEN, jeg er ikke noen drittunge, og du bør lese gjennom trådene jeg svarte til før du poster ting som dette og driter deg ut.

  4. Quote:


    On 2002-02-27 11:40, Ti_Con_XZ skrev:

    pizzabud: Jeg er medlem av {HcG} og ma bare si alle disse spillen liker jeg faktisk jevlig godt.

    Du er vel en CM og FIFA liker din bÆsj


     

    hehe, skjønner ingenting - med mindre du er ganjaman.

    skjønner ikke cm, liker fifa 98 - men hvorfor spør du din kubesj?

    eneste spilla jeg liker nå er d2lod, sc og cs.

     

    hcg klan? er det en dataspillklubb det? siden dere sikkert spiller flere spill enn dere har hår på kuken?

     

    [ Denne Melding var redigert av: pizzabud på 2002-02-28 13:05 ]

  5. Quote:


    On 2002-02-27 18:46, vel skrev:

    Jeg hadde OGC zippet på pc'n min også lurer jeg på om d er nok for å bli tatt for cheating? jeg tror at et eller annet anticheat program fant d som cheat.. Jeg har aldri brukt d. Jeg lasta d ned for å se hvordan d fungerte og for å leke meg lit m source koden, for å se hvordan d funker :smile: Jeg fikk aldri preøvd d, men nå er d ivertfall slettet og source kode skjønte jeg ikke noe av.. lol. D som er litt kjipt er hvis wonID min blir banna for cheating. Noen tips til hva jeg kan gjøre? Må jeg kjøpe spillet en gang til for å få ny wonID? Håper noen kan hjelpe!!

    Og ikke noen sånne dustesvar om at jeg er en n00b som cheater osv.. osv.. Oppfør dere som voksne eller hold kjeft!!


    Venter forresten i spennign på min nye razor 2000 mus :smile:




     

    fortell meg hvordan den razermusa er når du får den please.

  6. Quote:


    On 2002-02-28 11:18, frk skrev:

    Jeg har lastet ned Empire Earth. Men når jeg skal spille online må jeg gi en cd-key. Fins det en felles cd-key sånn som i black&white og halflife.




     

    en key som virker online! går ikke ann med mindre du får key av en som har kjøpt ee og han ikke spiller det online. dvs at du ikke får spilt det online uten og kjøpe det - sjansen for og finne en slik en er mindre enn og vinne i lotto.

  7. skal ha nytt graf kort, spilla jeg spiller er cs, d2 og sc. trenger ikke noe heavy gf4 men AAx4 eller 2 og anisotropisk filtring på i cs ville vært fint :smile:

    så på testen av radeon8500 le kortet, der kunne man sette anisotropisk filtring på 8x, går det ann med et pro kort - gainward gf2pro/450 golden sample som jeg låner nå?

    er det bare radeon kortene som har truform og de tingene som gir bedre grafikk i cs?

  8. Quote:


    On 2002-02-27 22:04, pgressum skrev:

    Må nok si meg litt enig med pizzabud her... dog ikke så mye da...


    Tror at AWM gjør at det blir en del mer camping i CS og det er ikke bra. Dog hadde CS ikke helt vært det samme uten en kraftig sniperrifle... Nei, en får bare lære seg til å unngå kulene fra AWM :smile:


     

    was is this? "må nesten si meg enig med pizzabud"...

    ?! hvorfor er det så vanskelig og være enig i at awp ikke er bra for cs ?

    om det er realistisk, skill osv er likegyldig. det er skill og nuke i TA, du må jo treffe basen.

    awp fører til camping og mye speccing, og ikke vær så barnslig at dere sier noobs speccer osv nå. camperne spiller fordi de unngår kampen, de som speccer er de som oppsøker kampen - samma for meg åssen folk spiller, men ikke kritiser folk for måten de spiller på. jeg mener awp er elendig ***** våpen, sier ikke noe negativt om de som bruker awp og synes ikke noe negativt om de heller.

    jeg driter i totalt i stats, det er et spill - skal liksom være litt gøy og innimellom også :smile:

    thaxx: hvor er du? blir du med i lod, d2, d1 eller sc?

  9. Quote:


    On 2002-02-26 21:18, Ganjaman skrev:

    Spill som er å anbefale:


    Unreal Tournament, Max Payne, Deus Ex, Serious Sam (I & II), Halfe-Life (hele serien), Black&White, Return to Castle Wolfenstein, Diablo II (+expanision pack), Undying, Emperor: Battle for Dune, Tiberian Sun pluss en del andre som jeg ikke har tid til å skrive ned! Resten av clanen {HcG} er meget enige.




     

    hehe, må bare le litt :smile: tror ikke poenget med denne tråden var og nevne alle spilla vi har prøvd/sett, men de vi har og faktisk liker.

  10. hvorfor lage bilene tryggere når de allerede selger bra? hvorfor lage tvene større når de allerede selger bra? hvorfor lage nye spill når de gamle selger like bra?

    helt ok at westwood lager spillene på den måten de gjør, sc er helt nytt, i alle fall gameplayet er revolusjonerende. jeg likte westwood spillene før, men jeg var lei ts, ra2 og dune2000/emperor battle før de kom i butikkene, hadde jo spilt c&c, ra og dune2 for lenge siden.

    det er som og runne et spill i 640 oppløsning, så runne det omigjen i 800 oppløsning så enda en gang i 1024 oppløsning. dette kunne vært 3 "forskjellige" spill ifra westwood.

    er du med i en sc kamp thaxx?

  11. Quote:


    On 2002-02-19 23:59, CAT-scan skrev:

    Sikker på at det ikke er forskjell på spillene da? (Jeg mener at den ene er retail versionen og den andre er en budget release...)



     

    ja, den ekstra store pakken, nesten ubrukelige håndboka og evt. en plakat er verdt i alle fall 300 kroner ekstra!

    du har et poeng, de burde hatt retail og budget release og oppgitt pris på begge.

    men, det er tross alt spillet man kjøper, mange som helst ikke vil betale mer for det ekstra som kommer i retail versjon.

  12. har en logitech mouseman mus jeg er 100% fornøyd med. spiller ingen rolle hvor "god" musa er eller hvor ofte den scanner overflaten osv, det som teller er om man er vant til den. blir ikke bedre i cs med en boomslang mus enn en ganske normal mus.

    fordelen med boomslang er at man slipper og bevege håndleddet så mye og det blir mindre skader for dem som sitter timer og bruker musen aktivt.

  13. dune1 var det råeste spillet når jeg spilte det. dune2 var og bra, men dune2000 er jo helt lik dune2 - bare litt bedre grafikk. emperor battle for dune er helt likt dune2000. westwood er sleipe, dem har et konsept de beholder i minst 10 år, bare fornyer grafikken litt så er spillet "moderne", "nytt" og "bra". disse spillene er gode fordi gamerne ikke vet bedre.

    late spillskapere og gamere som ikke krever mere av spill må jo resultere til slikt. fikk nettopp sc battlechest ifra softwareshop, dagen etter jeg bestilte det!:D akers mic har en del og lære av softwareshop.

×
×
  • Opprett ny...