Gå til innhold

the mobile king;o)

Medlemmer
  • Innlegg

    488
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av the mobile king;o)

  1. Vel, nå er jeg også så heldig at jeg har begge konsoller og "får se disse eksklusivene gå mot hverandre i kvalitet og ser forskjellene selv osv"

     

    Det hindrer meg likevel ikke i å le av folk som på en morsom og uhøytidelig måte gjør narr av den mildt sagt merkelige skuddårsbuggen. Akkurat som at jeg har ledd av uttalige videoer som gjør narr av RROD. Det er en j**** konsoll, ikke ta det så høytidelig.

  2. For meg er det ingen tvil om at det er Samsung Spica som er best. Den har større skjerm, høyere oppløsning, noe som gjør at flere apps fungerer opptimalt. Den har kjappere prosessor (800 mhz) noe som gjør at den også er kjappere enn HTC Hero.

     

    En annen ting som virkelig går i Spicas favør er det at det offisielt er bekreftet at det kommer støtte for Android 2.1. Allerede nå har jeg flashet min Spica til å kjøre 2.1 rimelig stabilt.

  3. Hvordan får jeg surround-lyd fra Xbox 360? Har koblet den til forsterker via HDMI og får bare lyd i fronthøyttalerne, og jeg kjører Dolby Digital ut fra Xboxen, så skjønner ikke helt hva jeg gjør galt. Må jeg virkelig investere i en optisk kabel i tillegg? Forstkeren støtter lyd via HDMI, så er ikke der problemet ligger. Funker helt fint fra PS3.

     

    EDIT: Fikk det til :p

  4. Tja, er vel mer det at en 6'er blir regnet som rimelig dårlig for et spill som mange har forventet helt der oppe.Men jeg skjønner hva du mener, og er enig i at en 6'er i utgangspunktet ikke er en dårlig karakter.

  5. Åh, spillverket må jo bare være korrupt!

     

    Sarkasme til side, så tror jeg også at det er et slags elsk/hat-spill. Ikke kjøpt et nytt spill på et par måneder, men har virkelig sett frem til Heavy Rain, så forhåpentligvis havner jeg på elsk-siden.

  6. Jeg likte også Hellboy-filmene. De tar ikke seg selv alt for høytidelig og jeg elsker tegneseriefilmer. Syns også Ron Pearlman gjør en god jobb som den røde fyren fra Helvete.

     

    Sett Hellboy II: The Golden Army nå, og den var mange hakk bedre enn nummer en. Mye mer action, og humoren var også mye bedre. Ser man bort ifra animasjonsfilmer var det forresten den BluRay-filmen med det DESIDERT beste bildet jeg har sett!:o

  7. Nettopp sett Hellboy, ikke akkurat så veldig mye å rope hurra for, var aldri særlig spennende, så jeg endte opp med å kjede meg gjennom store deler av filmen. Skal likevel gi nummer to en sjanse i løpet av helga, virker som den har fått bedre kritikk!

  8. Argh ingen som kunne tenke seg å selge meg en Xbox 360 for en billig penge, evt låne? :innocent: Irriterende at ingen i nærmeste omgangskrets har X360. :angry:

     

    Jeg bor i Tromsø og jeg har Xbox og Lost Odyssey. Om den er til salgs/utlån er derimot en annen sak :p høhø.

  9. Ville vise denne feilen fram for det som skjer det skjer også når jeg finkjører hele veien uten og gjøre slik filmen viser :p

    Ja jeg har prøvd alle mulige innganger. Og som sagt scart klarer ikke 1080p og heller ikke 720p.

     

    Har også byttet mellom mine 3 hdmi kabler og til ingen nytte

    Ser ut som jeg må levere den på service, typisk nå som det nærmer seg storspill som God Of War III, Mass Effect 2 osv.... :(

     

    Har du forsterker som oppskalerer bildet til 1080p? Isåfall er det bare å bruke 720p fra Xboxen å la forsterkeren ta seg av resten. Uansett kan jeg ikke skjønne at det skal være krise å bruke 720p, da det er denne oppløsningen som er native for spillene.

    Nope har ikke forsterker har bare HDMI fra 360en til tven ikke noe mellomstasjon :)

    Men ser ut som jeg får tekniker fra Philips hjem til meg så dette kan bli fikset. Men du er enig sånn skal det ikke skje, tviler dette skjer med andre Tver ;)

     

    Nei, uavhengig av om det er Xbox eller TV det er feil med så skal det selvfølgelig ikke være slik!;)

  10. Ville vise denne feilen fram for det som skjer det skjer også når jeg finkjører hele veien uten og gjøre slik filmen viser :p

    Ja jeg har prøvd alle mulige innganger. Og som sagt scart klarer ikke 1080p og heller ikke 720p.

     

    Har også byttet mellom mine 3 hdmi kabler og til ingen nytte

    Ser ut som jeg må levere den på service, typisk nå som det nærmer seg storspill som God Of War III, Mass Effect 2 osv.... :(

     

    Har du forsterker som oppskalerer bildet til 1080p? Isåfall er det bare å bruke 720p fra Xboxen å la forsterkeren ta seg av resten. Uansett kan jeg ikke skjønne at det skal være krise å bruke 720p, da det er denne oppløsningen som er native for spillene.

  11. Har je nevnet det i denne tråden her i det siste da Zell, nei...

     

    Ja, senest et innlegg den 7 januar.:rolleyes:

     

    Forøvrig så angrer jeg på at jeg ikke kjøpte Darksiders på tilbud på Elkjøp igår, etter å ha lest hva folket syns om spillet, høres det virkelig ut som et spill for meg. Bayonetta tror jeg nok at jeg står over i denne omgang.

  12. Bestilte meg også akkurat ett 512MB minnekort fra eBay til den nette pris av 140kr.

     

    ehh... hvordan minnekort? vanlige SD-minnekort får du jo 8GB til rett over 200kr.

     

    Edit: minnekort til Xbox 360 kanskje :p?

  13. Du burde se Requiem for a Dream med en eneste gang, Miles Teg. Fantastisk bra film.

     

    Filmen er dritbra ja, men det er noe med den som gjør at jeg ikke kommer til å se den igjen på lang, lang tid.

  14. Av actionfilmer laget etter 2005 er nok Taken den filmen jeg liker best. Litt forutsigbar, men tonnevis med action får du iallefall.

     

    Edit: leif.

  15. Lock Stock & 2 smoking Barrels er en kremfilm djing0. En av mine absolutte favoritter, hvor gullkornene og den svarte humoren kommer som perler på en snor.

     

    Har sett den nå, og her er vi virkelig enige. Morsom fra første til siste sekund!

     

    Nå skal jeg se A Clockwork Orange på Blu-Ray, håper den lever opp til forventningene :)

  16. Har nettopp satt igang Rock n´Rolla på den nye TV´en og jeg blir bare mer og mer fornøyd jo mer jeg bruker den. Greit nok at den var fenomenal til å spille med, men bildene fra Blu-Ray er så rene, skarpe og flytende at jeg ikke klarer å gjøre noe annet enn å nyte filmen 300%.

     

    Nå skal jeg bare hente pølsene så er vi i gang.

     

    Det flotte er at med plasmaskjermer så tar det rundt 100-200 timer før bildet virkelig sier pang, så du har enda mer i vente :D

     

    Lurte på om jeg skulle ta å se Lock, stock @ two smokin' barrels ikveld. Hørt mye bra om den.

×
×
  • Opprett ny...