Gå til innhold

Vikers88

Medlemmer
  • Innlegg

    152
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vikers88

  1. Har du custom kjøler på presc(h)otten din? Syns jeg mener å huske at de ble *betydelig* varmere enn 40-tallet ved load...

    8570284[/snapback]

     

    Bruker en stock kjøler til en Northwood P4 3.06 ghz, bytta til prescott for ikke så lenge siden :) Vifta går dog i 4500 rpm :!:

  2. Bruker nå Intel Pentium 4 Prescott på 3.0Ghz, og et MSI PM8M-V hovedkort. Og for litt siden prøvde jeg å overklokke prosessoren. Prøvde meg fra litt og til slutt endte det på 3.6 Ghz, men etter noen minutter inne i XP så restarta pcen seg bare. Jeg lurer på om det er fordi jeg ikke får stilt opp volten på cpu'en eller om det er noe annet:S Noen som kan hjelpe meg??:)

     

    Takk på forhånd:)

  3. Æ`kke sikkert at Vista har driver støtte for alle Gblan kortene veit du.

    7283988[/snapback]

     

    Er jo bare tull med vista :( Burde da støtte det som xp gjør... For det andre må jeg gjennom 2 til 4 bluescreen med restart for å starte opp fa**enskapen :hrm: Hadde internetten funka + ingen bluescreen, hadde vista vært kjempe fint :roll: Men det ser ut som vista vil noe annet :ermm:

  4. Bruker du Windows sine drivere til nettverkskortet ditt? Prøv å se om du driverene fra produsenten fungerer bedre. De kom mest sannsynlig med på en CD med nettverkskortet ditt. Eller kanskje du klarer å surfe deg til en driver.

    7280931[/snapback]

     

    Jeg bruker den nyeste driveren fra siden dems, er xp driver da men. Samme problem med driveren som ligger på cd'en som fulgte med :( Bruker forresten Topcom Skyr@cer Pro Pci 154 trådløst kort.

  5. Bruker Vista RTM nå til de 30 dagene har gått ut :p Bare for å se hvordan det funker. Men jeg får ikke internetten til å funke, jeg bruker trådløs og har koblet til. Noen sider funker mens noen ikke, som f.eks. google.no og til og med microsoft.com funker ikke :hrm: Får ikke logget på Live Messenger og Windows update funker ikke :s Har ikke peiling på hva det kan være, i hverfall ikke noe så merkelig :ermm: Noen som har noe erfaring med dette? Hadde vært fin å funnet ut hva feilen var før jeg bytter ut xp for godt.

     

    Mvh Anders

  6. Nero sitt oppdaterings system er jo helt idiotisk håpløst :mad: I hvertfall det som er i Nero 7 Ultra/Premium... Får å oppdatere en gang kommer det jo ca. 3 feilmeldinger ++ om download error og ikke minst install error! Hvis man ikke gidder å laste ned hele jævla pakka på nytt fra nero.com da :no: Det er fælt å si det, men til og med Windows Update er bedre enn dette :ohmy:

     

    Dette var no jeg måtte bare få ut :p Har selv gitt opp å oppdatere denna driten jeg :thumbup:

    Noen andre som har lagt merke til det samme,?? :cool:

  7. Den er kobla til tre pin kontakten på hovedkortet ja  :)  Trur det er en vifte som fugte med Pentium 4 "Northwood" prosessoren, er ikke sikker altså :p Men det er en 70x70mm vifte i hvertfall, som går på full guffe i 4500rpm :blush:

     

    Det ser ut som at 3-pin kontaktene på hovedkortet ikke regulerer hastigheten med gradene :hmm: De går 100% uansett :cry:

    Noen som kan hjelpe meg med det?

    6938681[/snapback]

     

    Har du koblet den til "rett" kontakt? Den som heter cpu_fan...

    6954738[/snapback]

     

    Jepp ;)

  8. Den er kobla til tre pin kontakten på hovedkortet ja :) Trur det er en vifte som fugte med Pentium 4 "Northwood" prosessoren, er ikke sikker altså :p Men det er en 70x70mm vifte i hvertfall, som går på full guffe i 4500rpm :blush:

     

    Det ser ut som at 3-pin kontaktene på hovedkortet ikke regulerer hastigheten med gradene :hmm: De går 100% uansett :cry:

    Noen som kan hjelpe meg med det?

  9. Hei !

     

    Ja, jeg får vel gå rett på saken som plager meg litt;

     

    Jeg har dette hovedkortet LINK og bruker bios versjonen fra packard bell. Men er det mulig å installere den "orginale" bios versjonen fra Gigabyte LINK på en eller annen måte? Biosen fra Packard bell går det ikke an å overklokke med osv.

    Jeg har prøvd å installere biosen fra gigabyte over den fra PB men det funka ikke :hrm:

    Så er det noen som har peiling på dette som kan hjelpe meg?? :)

     

    Mvh. ViKeRs

  10. Har den blitt sluppet i norsk også ell? Fant den bare på engelsk så jeg installerte den :!:  Ellers så er det veldig mye forbedringer fra Beta 1 :D  Blir bedre og bedre :cool:

    6785247[/snapback]

    Jepp. http://www.microsoft.com/windows/windowsme...d/download.aspx

     

    Edit: Eller er den norske versjonen ei eldre utgåve (beta1)?

    6785329[/snapback]

     

    Det så ut til å være Beta 1 :( Engelsk funker fett det også da :D

×
×
  • Opprett ny...