Gå til innhold

MajorSmith

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MajorSmith

  1. Har hatt denne telefonen et par dager nå etter å ha byttet ut min kjære E65:-)

    Men det er en ting jeg ikke får til:-( Jeg bruker mail for exchange, og på E65 hadde jeg mailene direkte på displayet under avtaler og oppføringer. Har innstallert Mail for exchange på N95 men jeg må gå inn i meldings menyen for å finne mailene jeg får inn.

    Er det noen mulighet for å få mailene ut på "forsiden" som jeg hadde på E65?

  2. Har iallefall fått bekrefta at Komplett selger S-panel modellen.

    8508103[/snapback]

    Her tok ihvertfall kildene dine grundig feil :thumbdown:

    Jeg fikk nemlig skjermen min fra Komplett igår, og det var et A panel, har også sjekket service menyen som bekrefter dette.

     

    Men nok om det, første inntrykket er at skjermen er STOOR, men samtidig veldig pen å se på. Jeg savner høydejustering, for etter min smak blir den litt for lav.

    Jeg er enig med den franske testen det var linket til for et par sider siden, om at A panelet har litt mye båskjær i seg, men jeg skrudde ned blåtonen til 5, og det hjalp betraktelig.

    Har også vært mye snakk om backlight bleed, men jeg synes ikke dette er mer påfallende på denne skjermen enn endel andre skjermer jeg har prøvd, heller motsatt :)

    Har ikke spillt så mye enda, men etter et par timer med DoD og Race, har jeg enda ikke sett et snev av ghosting, men det var utrolig uvant å spille Dod i 1680 oppløsning, men gøy var det :thumbup:

     

    Konklusjonen min etter kun noen timer, er at jeg er meget fornøyd, selvom jeg de første minuttene var skuffet over å ha fått det mye omtalte A panelet.

    Er ganske overbevist om at når alt kommer til alt, vil ikke den vanlige bruker merke noe forskjell den ene eller den andre veien.

  3. Jeg glemte å krysse av for backup media til XP når jeg bestilte min maskin, men jeg ringte Dell og dagen etter leverte UPS cden til meg på jobben :thumbup:

    Jeg reinnstallerte maskinen etter litt over en uke, og synes den er merkbart kjappere uten alt dette "tjafset" som Dell innstallerer.

  4. Dell har lagt ut en ny bios versjon idag, versjon A04.

    Følgende endringer er ramset opp på Dell sine sider:

     

    Opprettinger og forbedringer

    Systems: Dell Inspiron 6400/E1505 Series

    Version: A04

    Build Date: 04/20/2006

     

    Intel 945GM Graphics Video BIOS version 1264

    ATI Mobility Radeon X1300 Video BIOS version 9.012.001.007.189.050

    ATI Mobility Radeon X1400 Video BIOS version 9.012.001.007.186.052

     

    Enhancements

    ------------

    1. Updated the ATI Mobility Radeon X1300 and X1400 video BIOS

    to support newer versions of the ATI graphics controller.

     

    Er kanskje for spesiellt interesserte, men det er jo mange av oss her :w00t:

  5. Samme her. Kan det være at visse ikoner (ikke Windows' egne) ikke er laget for å bli oppskalert? Mener at jeg så et eller annet sted at ikoner blir forstørret med 25%? Nå husker jeg selvfølgelig ikke hvor jeg så det.

    5964337[/snapback]

    Orginalt fra Dell er DPI under Display settings satt til "large size 120 DPI"

    Dette gjør at det blir litt kornete slik som Furyfax beskriver. Sett ned DPI til "normal 96 DPI" så er problemet løst.

  6. Hva er lyslekkasje?

    5910513[/snapback]

    Hvis du har en helt svart bakgrunn på skjermen kan du se en stripe/bue nederst på skjermen som ikke er helt svart, men mere gråaktig og fargene på feks start menyen kan bli litt blassere, det er lyslekkasje grovt fortalt.

     

    Når det gjelder skjermen så valgte jeg WXSGA+ skjermen med TrueLife, den glossy typen med 1680X1050 oppløsning. Som Eulogy hadde jeg I9300 før med 1920x1280 med TrueLife, som var en meget bra skjerm, men den hadde også mye lyslekkasje de første par ukene, før det nesten forsvant helt.

    Nå har jeg hatt min I6400 i en uke og det samme er i ferd med å skje her også, skjermen har blitt en god del bedre bare på de få dagene :thumbup:

     

    Byggkvaliteten synes jeg er veldig bra, ingen knirking eller slark noe sted så langt, men det beste med maskinen synes jeg er batterilevetiden, som i snitt ved vanlig bruk er over 5 timer med 9 cellers batteriet :) Stille er den også.....

  7. Men er det noko særleg forskjell mellom so dimm ddr2 pc4200 og pc5300 og det er vanleg og ikkje micro som brukas?

    Kor mange minne slotter er det og?

    5894223[/snapback]

    Det er to minneslotter og de bruker vanlig SO-DIMM brikker som feks denne.

    Pc5300 går på samme frekvens som cpuen, altså 667Mhz og den er noen prosent kjappere enn pc4200, men også da marginalt dyrere.

     

     

    Er det ikkje berre 2?

     

    Jeg tenkte som så at det er lurere å kjøpe ei 1024 og betale litt mer, og heller kunne slenge i ei til senere, enn å kjøpe ei på 512 og deretter måtte kaste/selge/gi bort osv. den når man skal ha Dual-DDR 2x1024 når Vista kommer....

     

    Og til dere som har den; Er 9 cellers batteriet fysisk større enn 6 cellers utgaven? Altså, er det slik at det stikker ut av maskinen og gjør at den er høyere i bakkant?

    5894275[/snapback]

    Jeg kjøpte maskinen med 512mb minne og kjøpte en 1024 brikke utenom hos komplett og har tenkt til å sette inn en til etterhvert. Dell er meget dyre på minnet, så det lønner seg å kjøpe løst i etterkant helt klart. Lett å sette inn er det også :thumbup:

    9 cellers batteriet er litt tyngre, men det stikker ikke ut noen steder, ligger på høyre side foran og ligger godt innenfor ytterkantene.

     

    Ja batteriet stikker litt ut, men bare ca 2 cm.

     

    Eg har lyst å putte inni 4gb og kjøre ein heftig database på den.

    5894596[/snapback]

    Hvis batteriet stikker ut på din maskin har vi forskjellige maskiner, på min stikker det ikke ut, og jeg har 9 cellers batteri som er merket med 85WHr.

    På Inspiron 6400 er det maks 2GB minne!

  8. Fikk maskinen min for et par dager siden, og på de tre utladningene så langt, har den ligget på rundt 5 timers batterikapasitet. Jeg har 9 cellers batteriet.

    Er ellers fornøyd med maskinen selvom jeg synes at skjermen på min gammle I9300 var bedre enn denne på I6400, begge har truelife og maks oppløsning for sin type skjerm.

    Er endel lyslekkasje på skjermen, men på min min I9300 ble det betydelig mindre etter et par uker, og det regner jeg med det blir på I6400 også.

    Kjøpte en 1Gb PC-5300 minne fra komplett, og det var merkbart forskjell fra de 512, PC-4200 som satt i fra før, men det skulle vel bare mangle ogå.

    Maskinen er også meget stillegående synes jeg, vifta starter opp bare en sjelden gang og går noen få sekunder før den skrur seg av igjen.

    Så den eneste lyden man hører kontinuerlig er et lavt sus ifra hardisken.

  9. Bestilte Inspiron 6400 idag med følgende specs: 1.83Ghz, 60GB, 512MB, 9cellers batteri, Wsxga skjerm og bæreveske til totalt 8300,- inkl frakt.

     

    Dette skrev jeg 18/3 og maskinen står fortsatt i preprod og mangler deler :nei:

    Fikk ikke noe beskjed når jeg bestilte at det var utvidet leveringstid på maskinen heller.

    Noen andre som også venter på sin 6400 som mangler deler??

  10. Bestilte Inspiron 6400 idag med følgende specs: 1.83Ghz, 60GB, 512MB, 9cellers batteri, Wsxga skjerm og bæreveske til totalt 8300,- inkl frakt.

    Fikk mail fra Dell idag med spesial rabatt på dual core systemer og slo til med en gang.

    Jeg er ihvertfall meget fornøyd med prisen :thumbup:

     

     

    Edit: Leif

  11. Jeg har også hatt T1 et års tid før jeg byttet til Antec pga av at jeg trengte større strømforsyning, og jeg kan med hånden på hjertet si at AC T1 er stillere enn antec, bla pga gummiopphenget på harddisken. Ulempen er at det kun er plass til en disk i den kassa.

    Nei gummistrikker følger ikke med SonataII, jeg har brukt slike gummipakninger rørleggere bruker på litt større rør, men det er flere her på forumet som også har brukt vanlige gummistrikker også :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...