Gå til innhold

JC81

Medlemmer
  • Innlegg

    554
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JC81

  1. Jeg bestilte min på fredag via Techstep som leverer telefoner til arbeidsgiver. Spent på logistikken der og når man kan forvente levering. Ble en 13 Pro 256GB Sierra Blue. Står «forventet på lager 24.09» i nettbutikken der så får se hva som skjer de neste par dagene. Leveres som bedriftspakker dør til dør, men tviler sterkt på at det blir noen telefon på denne siden av helgen uansett. 
     

    Oppgraderer fra en XS 256GB. 

    • Liker 1
  2. Taurjus skrev (2 timer siden):

    Hei folkens, har fulgt med på tråden her siden like etter forrige CDon slipp. 

    Vil bare melde fra om at jeg hoppa på en mulighet som varer i ca 25 min til(!) fra GearMall, med flash-tilbud på ps5 disc-versjon. 

    Ble jeg lurt så får det være (brukte kredittkortet), prisen er too good to be true. Annonsen dukket plutselig opp på Instagram.

     

    Sjekk det ut selv, om noen er interessert (se screenshot) 

    :)

    Domenet gearmall.co.uk ble registrert 5. mai 2021... lykke til med å få tilbake pengene - ikke sikkert banken er så velvillig når du med åpne øyne går inn i en så åpenbar scam.

  3. 1 hour ago, Chuck Norris said:

    haha den dagen jeg ikke klarer og vente til den bil tilgjengelig til normal pris 😉 Da vår min PS4 bare duge!

     

    En kompis solgte sin PS5 Disk (ny, uåpnet) for 9000 på Finn tidligere i dag så er vel der prisene ligger for øyeblikket. Ser noen er rimelig optimistiske og har lagt ut tilsvarende til 12K…

  4. 4 minutes ago, gundog said:

    Litt overrasket dersom dette går. De må jo ha tenkt på den muligheten på Elkjøp og bare sletter samtlige bestillinger på det nummeret?? Alternativt vil jo den som tilfeldigvis bestiller sist i kveld med sitt legitime nummer komme til tomme hyller. 

    Enten så får den som først fikk bekreftelse beholde ordren, ellers blir det vel til at alle ordre med den koden kanselleres ja. 

  5. 8 minutes ago, Dragonlove said:

    Ja, oppretta konto for 16 år siden selv,  men er ikke like ekstrem som en av de forumbrukerne som har vært her i 20 år og har i snitt 11 innlegg hver dag, da har man ikke mye liv utenom 😁 men er blitt litt nå i det siste pga Korona, Ps5 og skjermkort, pc opgradering, men nå kommer snart våren og da er det mc og båtliv.

    Vært inaktiv rimelig lenge her også - min bruker ble opprettet desember 2001, men har hatt mye annet i livet så har bare i overkant av 500 innlegg på snart 20 år 😜

    Takket være et annet hyggelig medlem her inne i denne tråden så fikk jeg kode til PS5 Disc på Power - til stor glede for hele familien :) Om jeg skulle klare å vinne en kode senere (med min flaks, ikke veldig sannsynlig...) så skal den selvfølgelig gis videre til noen som faktisk skal ha maskinen selv. 

    • Liker 1
  6. On 3/31/2021 at 6:35 PM, Quakecry said:

    Herlig. Vell fortjent! Regner med du vil påsken skal gå over fort nå :p 

    Begynner å kjenne nå at påsken godt kunne vært over snart ja. Synd trekningen ikke var en dag før eller noe, da kunne man hentet ut i dag. Estimert levering er satt til onsdag neste uke.

    Har fått ryddet plass til maskinen i tv-møblet da, så alt er klart til mottak i det minste 😅

    • Liker 1
  7. Har en 8-åring som har hengt på pappaen sin siden lansering uten at det har hjulpet 😛 Nå er tiden inne for å intensivere jakten litt. Er registrert på trekningen hos Power i morgen (selvfølgelig også vært med i trekninger på Elkjøp uten at det hjalp), og har mistet tellingen på hvor ofte jeg er innom nettsidene til Power, Netonnet og Elkjøp hver dag for å prøve lykken... 

    Har sistnevnte forsøk (dvs. sjekke nettsidene x antall ganger om dagen) noe for seg eller er det bortkasta tid? Følger selvfølgelig med på tråden her også så godt jeg kan, men virker som man må ha en rimelig god dose flaks for å få tak i maskinen. Men takker for alle tips her, selv om det så langt ikke har resultert i noe kjøp.

  8. Første gang man kjøper splitter ny bil og visstnok produserer VW 2013-modellen fra og med uke 22 i følge Møller. Noen som kjenner til om det er noe forskjell mellom 2012 og 2013-modellen av Passat?

     

    Min blir først satt i produksjon i uke 27 så levering i slutten av juli har man blitt forespeilet. Da skal visstnok RCD 510 også støtte DAB+.

     

    Følgende bestilt:

     

    PASSAT 1.8 TSI 160HK HIGHLINE DSG STV.

    REFLEXSØLV METALLIC

     

    SPORTSPAKKE NAPPA 17

    SORT SKINN

    PARKERINGSASSISTENT

    AMBIENTEPAKKE

    TYVERIALARM M/INV. SENSOR

    ADAPTIVE BI- XENONLYS M/LED

    RCD 510 MP3 8 HØYTTALERE

    TELEFONFORB. STANDARD BLUETOOTH

    EASY OPEN PAKKE

    UTVENDIGE SPEIL EL. INNKLAPPBARE

    BAGASJEROMSMATTE GUMMI

    NETTINGVEGG

    17" ALU FONTANA M/CONTI. SOMMERDEKK

    SOLGARDINER SIDEVINDUER BAK

     

    Etter noen runder med forhandler fikk man dette for 458 000 ferdig levert.

     

    Virket ikke som bensinmotor på Passat var noe de solgte så mye av, så ser man en Passat med TSI ipå bakluka i Oslo så er det kanskje meg :p

     

    Bensin ble valgt grunnet kjøremønster (mye småkjøring).

×
×
  • Opprett ny...