Gå til innhold

Locasto

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Locasto

  1. USB-C er litt både og ... Kjekt å kunne bruke begge veier, og greit å være fremtidsrettet, men du må foreløpig ha med deg egen kabel overalt. Dette vil imidlertid bli bedre med tiden.

     

    Jeg har kjøpt en pose med overganger micro usb/usb C fra Kina for en billig penge. Har en overgang i lommeboka, en i midtkonsollen i bilen osv. Da blir det aldri problem og lite pes.

  2. Jeg har gått over til SW3 fra SW2. Må innrømme at de første dagene savnet jeg den gamle. Dette pga android wear vs Sonys os. Jeg vet at det etterhvert kommer forbedringer, og nye apper, så det går seg nok til. Mitt største irritasjonsmoment er SMS. Man får opp en fane med meldingen og en kan lese den. EN gang. Forskjellen fra SW2 til 3 er at jeg nå ikke lenger kan åpne en innboks fra klokken og lese SMS'en på nytt, ev. eldre SMS. Kanskje noen vet om en app som fikser dette?

  3. Har et ønske om å deaktivere varslingslyden for sms og e-post i et gitt tidsrom (natten) , men kan ikke se det er mulighet for det. Finnes det noen apper eller andre løsninger for dette? Årsaken er et jeg har telefonen på nattbordet og vil ikke forstyrres. Kan selvfølgelig sette den på lydløs, men da vil jeg gå glipp av ev. viktig telefonoppringing.

  4. Haha! Folkens, gled dere! Dette er den råeste gadget'n jeg har holdt i noen gang.

     

    ENIG! Det viste seg dog at min belteveske til One X, en Krusell Hector 3XL, blir akkurat litt for trang. Dette er så vidt jeg vet Krusells største belteveske. Er det noen som har alternativ? (ikke til belteveske men til modell som passer!)

  5. Hei. I galleri kan man velge "vis på kart" med de bildene man har tatt med kameraet. Posisjonen vises så i "Maps". Er det noen som vet hvordan det går an å velge å få posisjon vist i google-earth istedet?

  6. Hei.

    Har i det siste opplevd irriterende hakking (i snitt hvert 20 sek.) ved avspilling av f.eks mp3. De samme mp3 på samme sd-kort gikk greit tidligere. Har forsøkt flere avspillere, men det samme er tilfelle på alle. Akkurat må bruker jeg winamp. Hvis jeg i tillegg bruker telefonen under avspilling ( stiller alarm, leser e-post) øker hakkingen betraktelig. Har forsøkt å bytte sd-kort uten hell. I går gikk en videoavspilling bananas med bare hakking. denn lot seg spille fint i dag.

     

    Er det noe som har lignende erfaringer eller forslag til løsninger?

  7. Hei.

     

    Jeg har hatt min DHD i et par dager nå, og har et problem med lyden.

     

    Jeg har satt volumet på max, men likevel er det bare såvidt jeg hører ringelyden. Den blir faktisk overdøvet av vibreringen!

     

    Jeg har vært ut og inn i menyer for å se om jeg uforvarende har stilt på noe jeg ikke skulle, (den har ikke vært slik hele tiden), men finner ikke noe.

     

    Noen tips?

     

     

    JL

×
×
  • Opprett ny...