Gå til innhold

lfedvard

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lfedvard

  1. Dette er en veldig viktig utvikling. Bransjen sliter i dag med å lage "nye" produkter som folk vil ha. Overgangen fra CRT til LCD-TVer var stor. Det så alle. Overgangen fra LCD til LED var ikke fullt så stor. Overgangen fra LED til OLED+4k ser ikke ut til å vekke nok følelser. Kun de interesserte legger merke til forskjellen, men glemmer det etter en times titting. Med fleksible skjermer åpner man for STØRRE skjermer. Så mye større at alle ser at du har en ny TV. Da er det mulig betalingsvilligheten blant folk stiger, og bransjen får flere salg. Dagens skjermer blir svært tunge når man overstiger ~65 tommer. Transportvekten på en 85" er omlag 150kg (Thomson 85UZ8876). 80kg med embalasje! Med en fleksibel skjerm kvitter man sed med en enorm ramme. Du slipper en eske på 2,3x1,5 meter. Enklere og rimeligere transport. Jeg står klar til å kjøpe en ny MEGA-skjerm dersom de kommer på markedet!

    • Liker 1
  2. Jeg prøver å koble til en wide screen monitor til en Asus Pundit barebone PC med integrert SIS skjermkort over DVI. Men i kontrollpanelet (til WinXP) får jeg kun opp standard oppløsninger (XGA etc.). Jeg ønsker å bruke 1280x720 eller 1280x768.

     

    Er det noen der ute som vet hvordan man kan få wide screen oppløsninger når produsentens drivere ikke inkluderer dette? Noen måter å gjøre endringer på driverne eller 3. parts drivere?

×
×
  • Opprett ny...