Gå til innhold

okasin

Medlemmer
  • Innlegg

    1 401
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av okasin

  1. "presentasjonsside" i ett ord

     

    "har endret din dagligdagsE opplevelse" men se om du kan bytte ut "dagligdagse" med et annet ord

     

    "nå er det faktisk mye mer VED fotografering"

     

    "så er det likeveL øyeT som ser, samt kamerATeknikken" manglende T og særskrivingsfeil

    Oi, her har jeg vært slurvete gitt :) Tusen takk for ditt kritiske øye for tekst :) 

    Setter virkelig pris på tilbakemeldingene.

  2. Syntes kanskje det ble litt mye med bildet i bakgrunn, syntes det ble litt fokus bort fra selve bildene. Ser også at du har brukt 'bold' på starten av en del paragrafer men syntes de så litt 'off' ut :hmm: . Ellers en enkel å grei side for å vise frem bilder du har tatt. :)

    Tusen takk for konstruktiv og god tilbakemelding :) 

    Burde jeg heller ha en bakgrunn med en enkel farge tro?, eller burde jeg lage bildene større slik at de kommer bedre frem?

  3. Ser jo at min hjemmeside ikke er i nærheten av proffe sider, men kunne tenke med likevel en vurdering før jeg offentliggjør den overfor venner.

    Jeg er en hobby fotograf, som har lyst til å utvikle meg.. derfor laget jeg en hjemmeside for å nå litt mer ut.

    Har bare brukt web side generatoren på one.com sine sider.

    Logoer, bilder og tekst har jeg stått for selv. 

     

    Er det noe jeg bør legge til, eller fjerne? noe jeg bør omformulere litt?

     

    Ønsker kritikk, men ikke "knus" meg helt nå da :)

     

    http://fixitfoto.no

  4. Det er en del innstillinger på Euro Ace´n, men hvordan de funker i praksis er en annen sak.

     

    Har også problemer med pinpointeren :D Tenkte å sende inn, vært ustabil siden jeg fikk den

     

    Kanskje veeeldig sent ute.. men om pinpointer er ustabil så vil kanskje denne modifikasjonen hjelp.. gjorde denne videoen i dag, siden det er flere som "sliter" med ustabile pinpointere :) https://www.youtube.com/watch?v=Ur6iElBnaxg

  5. Vil du ha noe mer lengder går det an og bruke styreskinner, men prisen vil nok dobles.

     

    Det går an og bruke en timer til trekk av dollyen, monter/lim et rør med noe stoppere som gjør at tauet ikke kveiles utenfor røret på toppen av timeren som tauet kan rulles opp på, jo tykkere rør jo fortere rulles tauet opp.

     

    PS: glemte en ting, det med timer har jeg prøvet.. iallefall den du linket til :) Satt et gopro kamera på den.. og laget en timelaps av soloppgang ved Tangen Fort i Langesund..  

  6. Takk for tips Nautica :) Jeg er i gang med noe "greier".. med stepper motor og tannremer.. (må bare få bestemt meg for deler, lurer på å hente dem fra en kopimaskin?) 

    og evt styring av steppermotor med en  arduino?? Men det blir i isåfall et høstprosjekt :) 

     

    Ang styreskinner så har jeg allerede sett på slike på Jula (www.jula.no) og det er også noe jeg kunne tenkt meg å ha prøvet :) 

  7.  

    Noen som har sett denne og vet hva den heter? Den handler om et par som pusser opp en leilighet med formål om å leie den ut.. Men leier den ut til en mann som systematisk river leiligheten i biter.. Og når paret prøver å få ham ut, viser det seg at det ikke er så lett. Da rettssystemet beskytter leieboerne,. Hmm mins det var Meg Ryan som spilte i den filmen, men tror jeg tar feil der :)

     

    http://www.imdb.com/title/tt0100318/ Denne? Er griffith/Keaton.

    Yes.. :) det var den jeg lette etter.. Supert, takk :)

  8. Noen som har sett denne og vet hva den heter? Den handler om et par som pusser opp en leilighet med formål om å leie den ut.. Men leier den ut til en mann som systematisk river leiligheten i biter.. Og når paret prøver å få ham ut, viser det seg at det ikke er så lett. Da rettssystemet beskytter leieboerne,. Hmm mins det var Meg Ryan som spilte i den filmen, men tror jeg tar feil der :)

  9. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tro.. Men har nå iallefall fått den operert bort, ble seks sting så jeg :) Men må si at jeg syns det er spennende og interessant om det finnes naturlige midler for å ta knekken på sykdommer.

     

    Men er ikke overbevist om at disse undersøkelsene som er gjort på B17 er gjort i beste mening.. B17 dvs aprikoskjerner er jo tilnærmet gratis i forhold til syntetisk medikamenter.. Kreft medisiner o.l. er jo en milliard butikk og regner med det sitter en del mektige mennesker som har store interesser i å ivareta denne gullgruven..

  10. Skal ikke diskutere hvorvidt aprikoskjerner eller noen andre matvarer kan ha en positiv virkning på kreft men det er ganske sjukt å måtte vente en måned på å få fjernet en føflekk, jeg fikk fjerna en svær jævel fra skuldra fordi den så sketchy ut så snart legen så på den, konsultasjon hos legen tar sjelden så sykt lang tid og å klemme inn et par drag med skalpellen og å sy noen sting bør det da virkelig være tid til om den så ondsinnet ut.

    Tja.. jeg er nå 46 år, og er nesten aldri hos lege eller på sykehus.. men de få gangene jeg har vært på legevakt eller hos lege, så er det alltid lang vente tid.. vet ikke hva som er normalt..

  11. Tror jeg var litt rask med å skrive 2 mnd.. det blir i grunn vare litt over en mnd.. oppdaget dette 20 november... og det ble kuttet bort i dag 5.1.2015.. dvs litt over en mnd.. :)

     

    Nei jeg vet ikke jo ikke med 100% sikkerhet om det var aprikos kjernene.. men ville nå dele det med noen.. eller for å høre om noen andre sitter med tilsvarende erfaring.. skader jo ikke å prøve :) ..tror jeg!

  12. Interessant.. hmm men valgte å skjære den bort likevell for å sende til analyse.. , får svar om noen uker på om den var god eller ondartet.. Håper det beste !! :)

    Har lest meg til at B17 er i grunn det samme som blåsyre..

     

    Her er hvordan jeg "doserte" meg selv..

    15 aprikos kjerner etter frokost..

    ventet et par timer og tok 15 til..

     

    de neste dagene spiste jeg ca 10 stk om dagen.. i 5 dager tror jeg.. så dro jeg til Thailand og glemte å ta med meg disse bittre kjernene :) kom hjem igjen i slutten av desember..

×
×
  • Opprett ny...