Gå til innhold

-FrittMenneske

Medlemmer
  • Innlegg

    260
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -FrittMenneske

  1. Fant ut at feilen var at jeg måtte stille inn til et PPPOE nettverk, jeg hadde på statisk IP-adresse. Ringte telenor og de sa at det var alt jeg trengte å gjøre. Selvfølgelig funket det ikke selv om. "Dette webområdet kan ikke vises" osv.

     

    Ettersom de har kontakt med modemet mitt og alle pc'ene finner nettverket og det står "Utmerket" signal, lurer jeg på om det kanskje er noe feil med routeren. Kan det være tilfelle?

  2. Har fiksa det hele nå. Var ikke noe stress, nå har jeg kryptert nettet :)

     

    Så var det ett hinder igjen. Nå når jeg først kan se nettverket mitt, så står følgende melding på alle pc'ene i huset:

     

    "Nettverksinnstillingene som er lagret på denne datamaskinen samsvarer ikke med kravene for nettverket"

     

     

    Hva betyr dette? Må jeg gjøre noen innstillinger inne på ip adressen på nytt?

     

    Får jeg dette til å funke blir jeg utrolig glad, skal ikke mase mer.

  3. modemet skal inn på den porten på routeren hvor detdet står wan. pc skal inn på en av de portene det står 1-4 på

     

    Ok. Den ene porten på modemet står det "DSL" og den andre er det noe sånt "LAN". Da skal DSL kobles til WAN på routeren.

     

    men det jeg lurer på nå er hvordan jeg skal koble det hele for å få lokalt nettverk (ikke trådløst).

     

    Skal den ledningen som går fra boksen i veggen kobles direkte til pc'n?

  4. Kan du ikke bare skrive inn Ip en din i nettleseren der du skriver diskusjon.no og logge inn med Admin som brukernavn og passor hvis du ikek har bytaa noe og stille alt slik som du vil? :)

     

    Det funka å skrive inn ip adressen til Dlink når jeg hadde tilgang til nettverk mitt (default)

     

    Nå er jeg inne på et annet nettverk (3com) og her inne får jeg ikke skifta innstillingene til mitt eget nettverk. Eller?

  5. er det dhcp serveren i routeren du slo av?

     

    Trykka inn der hvor det sto "Reset", men lysene på routeren skrudde seg ikke av , så vet ikke om det funka. Vet ikke hva dhcp er

     

    Jeg tror kanskje reset knappen inni ruteren er ødelagt (ser ut som den er trykket altfor langt inn). Har prøvd med pennespiss osv.

    Modemet har jeg restarta og den knappen funka..

     

    Men hva med å koble til lokalt nettverk? Da kan jeg jo komme inn på webgreia til D-link og forandre på de trådløse innstillingene. Går dette ann?

     

    Du sier du har disablet LAN, og det vil kanskje ikke fungere?

     

    Prøv å koble deg opp med kabel ja. Får du ikke IP-adresse, kan du prøve å sette IP-adresse manuelt.

     

     

    Jeg sliter å finne ut hvordan jeg skal koble kablene riktig.

     

    Har ett modem og en router. En blå ledning som er knyttet mellom disse to og en hvit kabel som går inn til modemet fra en boks i veggen.

    Brukte denne guiden her http://www.ehow.com/how_2091714_set-up-dlink-wireless-router.html

     

    Men ble ganske forvirra.

  6. Hei. Har en eldre router fra D-link , 624+ og har nå fått et stort problem. (Bruker nå naboens nettverk med veldig dårlig signal)

     

    Da jeg var inni webgrensesnittet til D-link klarte jeg å krysse av på "Disable" local area network og gjorde nettverket mitt utilgjengelig for alle.

    Etter dette kan jeg ikke se "default" nettverk på noen av pc'ene i huset mitt. Da kommer jeg jo heller ikke inn på webgreia til D-link heller.

     

    Spørsmålet mitt er: Hvordan skal jeg få gjort mitt hjemmenettverk tilgjengelig igjen?

    (Dette har ingenting med nettverkskort som er innstalert, de fungerer som de skal)

  7. Hei. Jeg har en oppgave i religion som jeg kunne trengt litt hjelp til. Den lyder som følgende;

     

    "Velge enten et bilde, en skulptur eller bygning fra en av de konfesjonelle retningene og beskrive og analysere dette estetiske uttrykket i forhold til trosretningen (se innbretten bak i læreboka). "

     

     

     

    Kunne noen gitt noen stikkord/setninger om hvilket estetisk uttrykk kirken har iforhold til kristendommen og kanskje noen tanker rundt dette? Varierer kirken mye fra feks. USA og Norge?

     

    Takk for svar :)

  8. Dersom NorgesPatriotene ikke skal ha lov til å reklamere på TV, eller stille til stortingsvalg, nei da skal hvertfall ikke ILP (independent labour party) få stille til valg i Oslo.

    Verre om det blir innført tilstander fra den tredje verden her i landet.

     

    La nå bare NP holde på. Jo mer oppmerksomhet de får i media, jo flere tilhengere vil de få. Det blir som gratis reklame

  9. De største rasistene, er de som kaller andre rasister i håp om å skaffe seg selv respekt.

    Rødt og SV er de virkelige rasistene; De vil nekte folk adgang til å ytre seg i det offfentlige rom, samtidig som fundamentalister får herje fritt rundt.

     

    Rasisme er også: Å unnlate å snakke om problemer, i frykt for å bli stemplet som rasistisk.

    Omtrent som å forlate en hardt skadet person på gata.

  10. Leste nå om datteren til Åge Aleksandersen som hadde blitt ransket i leiligheten sin, og satt i varetekt for å ha innrømmet å vært høy mens hun var på TV.

    Dette er formynderi av værste sort. Som om ikke politiet mangler nok ressurser fra før av, så skal de attpåtil sitte å følge med på hver TV-sending for å se om folk er ruset eller ikke.

    Bruk tiden på noe annet.

     

    Dette ligner sterkt på Sovjet ledet av Stalin. Overvåkningssamfunnet, der sladring på naboen belønnes, og ærlighet ikke lønner seg.

  11. Har Irving uttalt noe som går direkte til angrep på jødene som folkeslag, andre raser eller hudfarge?

    Er det rasisme å fornekte historien slik den var (eller slik alle tror den var) dersom man mener at man har et annet svar på det?

    Jeg synes nå det er spennende å høre hva slike folk har å si, fordi alle fortjener en sjanse. Ja, selv i en sånn sak som denne.

     

    Jeg tror vi skal tenke oss om litt flere ganger før man bruker dette sterke ordet "rasist".

    Stor forskjell å være skeptisk til noe, og det å hate noe/noen for sin etnisitet.

  12. Må si at jeg er glad for at Irving fikk en sjanse på TV-skjermen. Blir bare litt for dumt å ikke la folk ytre seg om et slikt tema.

    Det er jo slike som Irving, som faktisk er spennende å høre på. Det er vel få folk som har gravd så mye i kildene som det han har gjort.

    Var ekstra interessant at det aldri er funnet klare bevis for at Hitler ville gasse ihjel jødene, og at det var han som sto for utbygging av konsentrasjonsleirene.

     

    SOS rasisme begynner å ta kaka, spør du meg. Makan til ekstremister. La nå de som vil få høre på hva denne mannen har å si.

    Personlig ser jeg ikke på han som rasist, men som en veldig veldig kritisk person.

    Frister å starte en gruppe som kjemper mot SOS rasisme. Disse forpester hverdagen min.

     

    Ærlig talt, er imamene som driver moskêer i Oslo noe bedre enn Irving? Flere av disse har da også nektet for Hollocaust, og mener også at jødene står bak 9/11. Er ikke DET rasistisk så vet ikke jeg?

     

    SOS rasisme gir faen i hva koranen sitt innhold er, men hva en helt ufaglært person mener er visst viktigere enn alt annet.

  13. Vil tro at dersom de rød-grønne mister flertallet og det ikke blir noen enighet på borgelig side, vil AP danne mindretallsregjering. Det er nemlig dette mange i FrP ønsker. Deres muligheter til å få regjerinsmakt, vil bli større dersom en AP regjering blir felt etter et års tid. Krf, Venstre og Høyre ser jeg på som høyst usannsynelig, da dette vil bli en "resirkulert Bondevik 2 regjering".

     

    Venstre og KrF har det siste året tatt så sterk avstand fra FrP, at jeg er usikker på om de i det hele tatt ønsker en borgelig regjering. KrF nærmer seg mer venstresiden, spør du meg.

    Det blir ikke bedre av at Sponheim mener FrP er et "høyreekstremistisk parti", og at han selv tror at det minste partiet på borgelig side skal få regjeringsmakt.

     

    Nei, det blir ingen borgelig regjering uten FrP. Det er jeg 90% sikker på.

    Tror også FrP kan komme opp på 30 tallet den 14. September.

    Ingen andre partier har en egen seniororganisasjon. Carl I Hagen kommer til å reise land og strand rundt, for å overbevise de eldre om at kun FrP kan gi dem en verdig omsorg :)

  14. Problemet er at FrP ikke kritiserer religion og religiøse symboler. De kritiserer, i praksis og alltid, islam og muslimer. De er tross alt for kristne privatskoler, bordbønn, skolegudstjeneste, og pleier tette bånd med indremisjonsmiljøer og gærne kristne. De går mot muslimske skoler, og for kristne skoler. FrP er ikke for likhet for loven, og er i praksis ikke for religionsfrihet.

     

    Nå er det vel ikke slik at ethvert parti ikke skal ha lov til å ta utganspunkt i den kristne kulturarv dette landet har. Husk at det er mange kristne og konservative i FrP, som ønsker å holde fast på grunnleggende verdier. Muslimske skoler må vel sies å være et spesialtillfelle fordi en så stor andel av de som kommer hit til landet er muslimer.

  15. Ingen emner er viktigere enn andre. Dersom feks. ikke samferdselspolitikken fungerer slik den skal, vil ikke næringslivet klare seg like bra. Dersom ikke justispolitikken fungerer slik den skal, vil ikke asylpolitikken fungere slik den skal etc.

    Hvis ikke helsesektoren fungerer slik den skal, vil ikke eldreomsorgsatsingen fungere optimalt.

    Det viktigste er kun å fornye, fornye og fornye Norge!

     

    Hvordan kan du si at ingen emner er viktigere enn andre? Det er jo helt subjektivt. For meg er helsepolitikk mye viktigere enn kulturpolitikk.

     

    Formulerte meg muligens litt feil der, ja. Jeg er også enig at helsepolitikk er mye viktigere enn kulturpolitikk. Det jeg derimot mener, er at det er like viktig å bygge gode veier, som å forbedre eldreomsorgen, men også gi ytterlige ressurser til politiet.

    Alt henger sammen i en rød trå.

    Men den viktigste grunnleggende saken for meg er å fornye Norge på en måte som løser hveragsproblemene til folk, og ikke forverrer dem.

  16. Jeg vil hevde at passiv dødshjelp er en verre form for drap enn aktiv dødshjelp. Å la folk sulte ihjel, eller å dra ut kontakten er ingen mer human måte å hjelpe et annet menneske til å avslutte sitt eget liv.

     

    Jeg tror de som er imot aktiv dødshjelp, vil kunne forandre standpunkt den dagen de opplever å få alvorlig syke slektninger. Retten til å bestemme over sitt eget liv, innebærer også retten til å bestemme over sin egen død!

  17. Ingen emner er viktigere enn andre. Dersom feks. ikke samferdselspolitikken fungerer slik den skal, vil ikke næringslivet klare seg like bra. Dersom ikke justispolitikken fungerer slik den skal, vil ikke asylpolitikken fungere slik den skal etc.

    Hvis ikke helsesektoren fungerer slik den skal, vil ikke eldreomsorgsatsingen fungere optimalt.

    Det viktigste er kun å fornye, fornye og fornye Norge!

  18. Hijab og andre religiøse symboler tilknyttet religionen Islam, er og blir en ukultur. Det er jo nærmest så disse hodeplaggene forsøpler landet vårt. De hører hjemme på søppelfyllinga.

    Stakkars småjenter som får en hijab tredd nedover hodet på seg fra de er små barn. Stakkars mennesker, sier nå bare jeg.

    Ikke det at jeg har noe imot menneskene, men jeg har noe imot deres klesplagg og religiøse overbevisning.

     

    Her ser man i praksis hva FrP-ere mener om personlig frihet: Du har rett til å gjøre det "vi" liker.

     

    Neineinei, og atter nei. Jeg har ikke sagt at jeg er imot at man skal kunne bære religiøse symboler på gata, eller i sitt eget hus. Jeg og FrP'ere har full rett til å kritisere religion og religiøse symboler, uten å mislike disse menneskene.

     

    At jeg ikke liker dette er tydelig. Men jeg skal ikke nekte noen å gå med hijab. Jeg retter kun kritikk av hva jeg mener om dette.

    Hvis noen er kritisk til hva jeg går i, har de full rett til det.

  19. Skremmende at vår egen dronning besøker moskëer og andre hus tilknyttet religionen Islam. Dette er vel grunn nok i seg selv til å styrte monarkiet. Disse skal jo være Norge sitt ansikt utad. Isteden annerkjenner de moskëen som vår nærmeste venn og godtar religionen Islam.

    Ja, hva blir det neste vi må tåle her i Norge?

    Ytringsfrihet?

    Frie valg?

     

    Å se kongelige opptre i enkelte gudshus og fremme enkelte religioner, synes jeg er en dårlig idê.

    En ting er å stille opp på globale klimakonferanser osv, men når man skal stille opp i religiøse settinger som ikke engang har noe med Norge å gjøre, nei da blir jeg provosert.

×
×
  • Opprett ny...