Gå til innhold

Ronja

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ronja

  1. Hahah :D

    Nei, altså. Det var ikke et lekkert bilde det jeg fant der. Jeg skal være enig i det. Men de var faktisk kjempestilige på!

    Jeg har et bilde hvor jeg har dem på meg, men det er hos venninnen min. Så. Jeg kan ikke motbevise dere helt ennå. (;

     

    Det som er kult dem dem, er jo at de er helt anderledes enn alle andre Converse. Kjempekjedlig når alle har de samme.

  2. Tror gutter hører best når de runker, den minste lyd blir oppdaget hvis det er en sjangse at du kan bli avbrutt av noen.

     

    Som en bambi når den skal spise...

    8104531[/snapback]

    Hahaha! Så sinnsykt bra sammenlikning!

     

    Vel, fersket og fersket.

    Heldigvis har typen min lås på døra. En gang da vi holdt på føk dørhåndtaket ned, og jeg skavtt som bare det; overbevist om at han hadde glemt å låse. Etter en liten, pinlig pause hvor kjærsten min og jeg bare så på hverandre med store, vide øyne, banker det på. Takk Gud, så var døren låst.

    "Øøhm." Stefaren hans sin stemme hørtes litt overrasket ut. "Kan jeg få avisen?"

    Splitter nakene og med klærne over hele rommet, stirret vi begge på avisen som lå midt på gulvet.

    "Nei."

    "Hva?" stefaren trykket ned dørhåndtaket igjen, mens han hørtes overrasket over at døren var låst. Jeg var like ved å klatre ut av vinduet, for jeg var helt sikker på at han kom til å kreve at vi åpnet opp. "Hvorfor ikke?"

    "Jeg .. har den ikke." lirket kjærsten min av seg.

    "Å. Javel? Greit, ja." Stefaren hørtes så definitvt ikke overbevist ut, men takk Gud; han gikk.

    Det var en svært pinlig opplevelse, og jeg er overbevist om at foreldrene hans veksler blikk hver gang vi er hos ham.

  3. Å! Jeg er i godt humør og det er ferie :D

    Montro om det er snø i Tryvann.

     

    Edit:

    Eller. Når begynner egentlig ferien? Er det på mandag? Vi diskuterte det i klassen. noen mente at ferien først begynte mandag etter fredagen som var siste skoledag. Jeg mener ferien begynner i dét man kommer ut av skolegården på fredag. Synspunkt?

  4. Han hadde tatt meg med til Akershus Festning fordi det er ryndlingsstedet mitt om sommeren. Så satt han seg på en mur og holdt rundt meg og pustet sakte inn i øret mitt og hvisket hvor mye han elsket meg. Helt utrlig følelse.

    Og første gang vi var på kino betalte han biletten min. Jeg sto bare og så på ham med et dumt smil rundt munnen. Han får meg til å føle meg som om jeg driver verdenen hans rundt. Han er helt fantastisk :)

  5. Velkommen til voksenlivet?

    8285236[/snapback]

    Ehehehhe ;)

     

    Er det for å rengjøre nålet at man har den i flamen, eller har det en annen magisk virkning på fliser? Kjekt å vite nå som vi har begynt å arbeide på sløyden.

     

    Jeg har vært i bergen én gang, og da regnet det ikke. Det var skikkelig nedtur. Lengter fortsatt etter et bilde av meg på kaia i pøsende regn, og med en torsk trygt plasert i armkroken.

  6. 1. april er en slitsom dag. Da prøver alle å lure alle, også blir alle KJEMPEvarsko og da går man bare rundt på gata og hater hverandre. Dessuten blir jeg alltid lurt av noe som får meg til å sette hjertet i halsen (halsen i hjertet?) og begynner å gråte.

     

    Læreren min ga meg 3 på engelskprøven, med to strker under: "SPØR MEG OM KARAKTERERN!"

    Jeg begynte bare å grine, også måtte han forte segg å sette en strek øverst på 3-tallet, så det ble 5. Jeg var så utrolig nære ved å slå ham i magen. Jeg hater spøker om karakterne mine.

×
×
  • Opprett ny...