Gå til innhold

Zealo

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zealo

  1. Cat 5e og Cat 6 må IKKE blandes sammen. Cat 5e er samme kabelen som Cat 5, bare at de har tyna den MAX nå = ca. 125mBITS ikke bytes !

    Cat 6 har IKKE 1000mbits overføringskapasitet, men bare 200mbits hver vei (400 tilsammen)

    Det er Cat 6 som kalles for "GigaSpeed" INGEN har snakket om gigaBIT, bare GigaSpeed... :roll:

  2. Jeg har spilt CS i ALT for lang tid. Har nå "lagt opp" CS-gaming i all den forstand. No public, no clanwars.

    Men til saken : man trenger ikke en god PC for å game CS i LAN, men man trenger en HEFTIG linje, kombinert med en HEFTIG PC, og en ENDA råere SERVER, for å få INNTIL 100 fps ! INGEN i HELE verden kan påstå at dem har KONSTANT 100fps. Merk dere mine ord : INGEN ! man kan ha inntil 100 fps, men det er enda ingen PCer som klarer CS over nett 100%.

    XP3200+, kombinert med 1024mb DDR + Radeon 9800pr0 256mb DDR2 var vel håpet, men heller ikke den comboen taklet det..

    Konklusjonen er at man ikke skal bruke 20.000,- på en PC som har 100fps 99% tida når man kan få en PC til godt under 10.000 (uten skjerm da) som har 100fps 98% av tida, og 99.9 fps resten !

     

    PS : Gidd CS da !? CS suX ! ALT er bugged med spillet. Kanskje "CS 2.0" kan bli bedre. CS 1.5 er bare sorgen. H4x H4x og MER H4x !

  3. Utruli mange "kåte" personer som driver på rundt på forumet her..

     

    Men tilbake til topic : hun burde kjøpe en Dell eller en Zepto da garanti og support på disse er veldig bra. Hvilken, får hun velge selv da dell sine PCer kan "selvbygges". Så får hun det hun vil ha, til under 10000,- Elitegroup skal også være veldig bra ! www.multicom.no har Elitegroup til en billig penge.

     

    Litt mer "off-topic" : høgskolen i bodø har tilgang til trådløst nettverk rundt over store deler/hele skolen.

    Bor selv i Bodø så jeg vet slikt :) litt kaldt om vinteren, men fin by though ;) (jaja.. litt mye offtopic)

  4. Herregud.. er du bare DUM eller er du bare DUM lissom ?!? gidd å kall folk for wannabee PC-byggere lissom, høres for dumt ut. Vil man bygge, så for guds skyld la dem bygge, uten at dem skal være wannabees for den grunnen !

     

    Det er KUN ETT merke kjølepasta som er "tillatt" av AMD og det er SHIN ETSU, Artic Silver er IKKE lov.. hvorfor, nei det fatter jeg ærlig talt ikke :|

    Siden det ikke følger med Shin Etsu-kjølepasta med BOXED CPUs, så regner jeg med at man mister garantien ved å bruke en slik med den kjølepastaen som følger med ? Isåfall : GJ AMD ! :evil:

  5. Jeg skal kjøpe meg en 17" BenQ etter sommeren, den har 16ms responstid. Den fungerer YPPERLIG til det meste. Særlig spilling osv. (derfor jeg vil ha akkurat den) Koster rundt 4000,- og det synes jeg er vel verdt det. Har jo en fin liten Shuttle SN41G2 oxo :D

  6. jepp for all del.. dem prodESERER... nej ? Sapphire, Crucial og Hercules lager egne kort.. Connect3D er jeg ikke sikker paa, men tror dem ogsaa gj0r det.. De fleste er lik foruten kj0lel0sningen fordi de velger og produsere etter ATi sitt referansekort. Kanskje de likte l0sningen som ATi hadde brukt ? eller rett aa slett ikke gadd aa "redesigne" egne...

  7. Jeg har en server med Dual MP og et MSI-kort. Jeg har et MSI KT4-ULTRA-BFISR i min maskin nA, og senere idag henter jeg mitt nye MSI nForce2-LISR. Har en "familiePC" som kj0rer med et MSI KT266 PRO2-R, og jeg har et par venner som ogsA kj0rer MSI (MSI KT3-ARU og KT4-ULTRA) Ingen av oss er missforn0yde med MSI. MSI har veldig gode og stabile hovedkort, men skjermkortene har en tendens til A fA utlevert dArlige minnebrikker sA dem ikke er sA lett A overklokke. Men da sier jeg heller : skal du ha ytelse, sA betaler du for det, og om du ikke fAr ytelsen du har betalt for, sA klager du ! Om du ikke har rAd til A betale for den ytelsen du vil ha, sA fAr du heller spare, eller bare rett A slett gi fan.

  8. Ja så lenge det er 1 texture per pixel.

     

    Takker for den =)

     

    Men hvor er det båndbredden kommer inn i bildet når det gjelder en mulig 8x2 løsning? R200 har jo en 4x2 løsning pluss to vertex shader registre pluss en pixel shader register, med en båndbredde på ~10GB/s.

     

    R300(Pro) har en 8x1 løsning med 19.8/6GB/s båndbredde... Det skal visstnok være "raw" båndbredde uten HyperZ-III(+) innblandet...

     

    ATi lanserte jo en "motteori" til nVidias ~50GB/s GFFX, med sin ~200GB/s R300 med de riktige optimiseringene (Hvis jeg ikke husker helt feil....)

     

    Jeg tror det ville vært niks problemer med en 8x2 løsning for dagens Radeon9700(Pro)/9800 kort... Men, som du har sagt selv, det trengs vel egentlig ikke da en bare kan loope hvis en pixel krever mer enn en tekstur? Det tar jo tid, ingeting tar 0 cycles å gjennomføre i dataverdenen, da er det ingeting å gjøre... ;)

     

    En 8 pipeline arkitektur krever en bred minnebus for å kunne kjøre 8 pixler per clock. 256bit holder akkurat til 8 32bit pixler per clock (og det uten å ta hensyn til z checks osv).

    For å få nytte av en ekstra TMU her måtte man ha 512bit bred minnebus. Mao ville en ekstra TMU sitte ganske idle.

     

    kan vi ikke bare slutte A spekulere i nAr og hva som vil komme ut i Ar ? det er jo helt meningsl0st. ytelse er ogsA helt meningsl0st A spekulere i da ingenting er sikkert f0r man har utf0rt testint pA kortene. Jeg kj0per meg det som er best nAr det er pA markedet, gidder ikke gA A vente pA noe som KANSKJE kommer innen en mnd !

  9. Må si at det der er bare helt latterlig.

    Jeg har selv et ATi Radeon 9700Pro å jeg bruker 6x AA og 16xAF ! Ingen fps-drop i CS eller andre spill for den saks skyld. Setter jeg på Tureform så får jeg drop på ca. 20 fps i CS og en del mer i andre spill. Men må si at grafikken du får da er verdt det lille fps-droppet ! Radeon 9700Pro EJER ALLE GF4Ti-kort ! Ingen tvil !

    PS: hadde GF4Ti4600 før å kjørte 4x AA å ingen fps-drop i CS nei.. merkelig maskin du har.. tenkt på å skrote den ?

  10. Hyggelig med jenter på forumet :smile: Kan jo bli ganske morsomt å se på hva det blir av den casemoddn ja :}

    Menneh... Adawen og Aeryn ? hvor har du det fra ? (høres litt.. Alvisk ut.. LOTR?)

    Og hvordan drage ? en klassisk drage med winger å det hele eller bare overdelen ? flerhodet ? etc. etc.

    Masse spørsmål jah.. :razz:

     

    PS: du er vel ikke så vennlig å sier ifra når det er en sånn "nettopp-stått-opp-sitter-uten-bukse-på" ?! ;P

  11. Jau,

    Jeg ringte å fikk ordnet det på flekken !

    SUPER kundeservice har dem. Jeg fikk det 18. kortet av de 20 som de hadde bestilt :smile: heldige meg ass :smile:

    Kommer på Lørdag ! gleder meg STORT ! Jeg forstår bare ikke hvorfor dem ikke tar inn sånn 100-200kort når dem ER den første webshoppen i norge som selger kortet ! ! ! Jeg synes også det er bra at prisen ble holdt under 4000kr

×
×
  • Opprett ny...