Gå til innhold

kimmiae

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kimmiae

  1. ... Problemet har vært at harddisken har suset og gått uten at programmer har kjørt. ...

    8190294[/snapback]

    Det er jo ikke noe problem at disken brukes, Windows selv vil ofte bruke disken ganske intensivt til indeksering etc.

     

    Recovery CDer har ingen standard, ikke godt å si hva den forutsetter. Kanskje du har kjørt en 'low level' format som har fjernet MBR og partisjonering.

     

    Du tok visst ikke poenget med store bokstaver i tittelen? Moderator pleier å stenge slike poster.

    8193182[/snapback]

     

    Beklager store bokstaver. Tro meg, dette var ikke noen vanlig Windows indeksering. Godt mulig at jeg har kjørt en "low level" format. Noen tips om hvilke program som er gode å bruke til slik preparering?

  2. Hei, har et problem her. Har kjørt recovery cd'en som fulgte med Asus laptopen min noen ganger nå for å kvitte meg med problemer. Problemet har vært at harddisken har suset og gått uten at programmer har kjørt. Dette problemet har dukket opp igjen etter en stund etter at jeg har kjørt recovery cden også.

     

    Tenkte derfor at jeg skulle ta en ultimate recovery, og formaterte harddisken manuelt selv. Problemet mitt nå er at recovery cden ikke vil starte. Ser for meg at jeg må preparere harddisken på ett vis. Har den "Hirens Boot Cd" så tror jeg har den programvaren som eventuelt må til.

     

    Noen som vet hva som må gjøres?

  3. Hei, har en iPod video 60 GB. Satset på en stor iPod for å kunne ha all musikken min samlet der, mot en Nano og en ekstern HD. Droppet derfor ekstern HD og har da heller ikke back-up av det jeg har på iPoden.

     

    Skulle legge over noen filer fra Win Vista før jeg formaterte den, glemte å mate ut ipoden, startet dos, før jeg fant ut at iPoden var koblet til og vips fungerte ikke den mer. Får nå melding om at den må reformateres og gjenopprettes, men er det noen mulighet til å få tatt en recovery av det som ligger på den? Noen som har erfaring med programmer som er bedre enn andre til dette?

  4. Hei, jeg lurer på om det er mulig å sette opp både en server og en workgroup i samme nett? Jeg har et modem inn koblet til en ruter (10.14.1.1), så har jeg en server (10.14.1.10) som alle maskinene (10 stk) er logget på samme domene.

     

    Jeg kunne nå tenkt meg å skilt ut 5 av maskinene, og laget en workgroup av dem. Hvordan løser jeg dette IP messig?

    7780064[/snapback]

    Det skal ikke være noe problem viss nettet er så og si vanlig oppsatt for hjemme/bedrift siden...

    Vi har f.eks masse maskiner i workgrup på jobb som viser skjer med telefonkøer osv...

     

    Viss jeg sjønte deg riktig

    7780112[/snapback]

     

    Ok, takk for svar, men krever det ikke forskjellige Gateway og/eller subnet mask?

  5. Hei, jeg lurer på om det er mulig å sette opp både en server og en workgroup i samme nett? Jeg har et modem inn koblet til en ruter (10.14.1.1), så har jeg en server (10.14.1.10) som alle maskinene (10 stk) er logget på samme domene.

     

    Jeg kunne nå tenkt meg å skilt ut 5 av maskinene, og laget en workgroup av dem. Hvordan løser jeg dette IP messig?

  6. Har satt opp et firmanettverk med en server, og flere arbeidsstasjoner under denne. Jeg ønsker nå å få tilgang til min arbeidsstasjon hjemmefra, via VPN.

    Hvordan gjøres dette på router og server?

     

    Jeg har en telenor linje inn, med et Zylex Prestige 600 series modem,

    en D-link DI-804HV VPN router med IP adresse 10.34.0.1

    og en HP server med IP adresse 10.34.0.1,

    IP adressen min på nettverket er 10.34.0.103.

     

    Tror server innstillingene mine er riktige, men tror problemet mitt ligger i router innstillingene, noen som kan hjelpe?

  7. Jeg har nå kjøpt en DVR opptaker til overvåkingskameraer, men er usikker på hvilke type kabler jeg trenger til denne enheten. Kablene ut til kameraene er greie, men kabel ut til monitor forstår jeg ikke helt. Det er kun uttak som kan bruke en såkalt "Video Coaxial Cabel", jeg kjenner igjen porten, men trodde den var utdatert. Hva slags overgangsmulighet har man ved en slik kabel? Jeg vil ha dette bilde inn på en flatskjerm, men den har jo ikke denne inngangen. Aller helst vil jeg ha dette inn på en server slik at man kan se på disse kameraene fra hvilken som helst maskin som er tilkoblet serveren, er dette mulig?

  8. Hei.

    Jeg har nå slått på passthrough funksjonen i Netopia modemet, og har en D-link 624 jeg vil ha det videret til, og har da tastet inn MAC nummeret til denne i Netopiaen.

    Jeg har en CAT5 kabel fra Lan porten i Netopia'en, til WAN porten til Dlink'en. Hvordan skal instillingene med DHCP og slikt være i de to routerene?

    Jeg ser helst at Netopiaen blir mest mulig "transparent" slik at jeg kan bruke Dlink'en som "hoved" router. Har nemlig også en d-link G810 som en trådløs bridge til Xboxen, og denne har ikke fungert optimalt sammen med Netopia'en.

  9. Den står på "bærbar". Viften min var full av støv, dro ut masse støv fra den. Har hatt den på bukser og dyner og alt mulig, ikke så lurt... Men tror etter denne overopphetingen så har sikkert plasten på viften utvidet seg, for det høres ut som om den kommer borti hverandre.

×
×
  • Opprett ny...