Gå til innhold

erlnico

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av erlnico

  1. Ikke sikkert det er noe feil på HHD'en, men kan heller ha noe med at lesehastigheten for lasting av spill har økt betraktelig med en SSD.

    Kan jo hende. Men der er litt rart at de samme spillene fungerer fint på den stasjonære pcen med lignende hdd. I tillegg er det ikke typisk lagg, men mer stabil hastiget helt til en f.eks skal klikke på en meny i Hearts of Iron IV, da virker det som om den tenker seg om. I Battlefield 4 går det helt smooth helt til den f.eks rundt 10min får en liten kort tenkepause

  2.  

    Jeg har hatt denne pcen en stund og jeg har hatt et problem nesten helst fra starten av med at den "stopper opp" i 2 sek eller noe sånt hvert 5 min for å så fortsette.

     

    Virker som om pcen går bedre i krevende grafikk spill som Battlefield 4, men den sliter i mindre krevendes spill som OpenTTD og CIV5. Det virker som om den tenker seg litt om hver gang jeg f.eks. skal klikke på en unit i CIV5.

     

    Jeg har instalert og oppdatert driverene og strømstyringen er satt til maks.

     

    Er det noen som har et forslag til hva en kan gjøre?

    Har hatt samme problem som deg, prøvde å oppdatere driverne, men det funket ikke. Prøvde på "best performance configs", sette grafikkortet NVIDIA til hoved, men til ingen nytte. Sendte den på reparasjon, men feilen var fortsatt der etter den kom tilbake. Så aner ikke, anbefales å sende på reparasjon. 

     

    Hm. Har testet nå og jeg har to hdd. En ssd og en 1TB på maskinen. Når jeg har instalert spillene på ssd hdd så går det uten problemer. Så her mistenkter jeg en noe defekt hdd eller noe feil med instillingene ved avlesingen av denne hdd.

  3. Jeg er ikke så kjent med CIV5 eller OpenTTD, men CIV5 er et spill som krever mye av CPU og tidligere kunne det kun bruke en kjerne. Med mindre dette er fisket i en oppdatering, hjelper det ikke mye å ha en 4 eller 8 kjerners CPU hvis CIV5 kun bruker en kjerne.

     

    Du kan jo lese denne tråden om dette på Reddit.

    Det gjelder nok alle spill og ikke bare CIV5, men takk for tips.  Mistenker det kan ha noe med rammen eller hdd å gjøre, så instalerer noen spill på en annne hdd i dag for å teste.

  4. Jeg har hatt denne pcen en stund og jeg har hatt et problem nesten helst fra starten av med at den "stopper opp" i 2 sek eller noe sånt hvert 5 min for å så fortsette.

     

    Virker som om pcen går bedre i krevende grafikk spill som Battlefield 4, men den sliter i mindre krevendes spill som OpenTTD og CIV5. Det virker som om den tenker seg litt om hver gang jeg f.eks. skal klikke på en unit i CIV5.

     

    Jeg har instalert og oppdatert driverene og strømstyringen er satt til maks.

     

    Er det noen som har et forslag til hva en kan gjøre?

  5. https://www.komplett.no/philips-55-3d-led-smart-tv-55pfs660912/811154

     

    Har dette selv i 42" helt konge! meget fornøyd.

    og et behaglig "ambilight" lys.

    kan brukes til alt.

     

    Eneste negative for dem som bryr seg, litt treg smart funksjon, men eller tipp topp!

    noe av det bedre du får nå vil jeg si :)

     

    Eller om du vil ta det et steg videre: https://www.komplett.no/philips-65-3d-led-smart-tv-65pfs665912/811157

    Jeg er også på jakt etter et nytt tv og har vurdert en tv i samme serie som 55 tommeren, bare i 48 tommer hos komplett.no. Noen som vet om den hakker veldig på spill slik som i anmeldelsen sier? Og er den 50hz eller 100hz test på dinside.no sier 50hz, mens alle andre sider sier 100hz.

     

    http://www.trustedreviews.com/philips-55pfs6609_TV_review_3d-sound-and-conclusions_Page-3#tr-review-summary

     

    http://www.dinside.no/928972/test-philips-55pfs6609

  6. Modell: LE40M87

     

    Min tv har flimret litt på toppen av bildet i ca 2 dager nå, før det plutselig i dag etter å ha sitt ca 1 time på TV ble slik som vist på bildet.

     

    Jeg har prøvd å koble atenne kabel rett i TV og kjørt bilde fra PC til TV med samme resultat. Betyr dete at TVen er ødelagt, eller går det ann å gjøre noe?

     

    TVen er ca 7 år gammel

    post-67699-0-34956600-1406151703_thumb.jpg

  7. Er ikke så veldig glad i å flashe ting som det er en liten mulighet for at blir ødelagt.

    Ellers så kan det virke som om de lærde strides på hvilket kort som er best av Radeon6970 og Geforce 570GTX. På ordinær full-hd oppløsning.

     

    Jeg har bestillet Gainward Geforce GTX kortet, men jeg har da muligheten for å angre dette, viss jeg fanger opp gode bevis på at jeg ikke bør ha dette kortet.

  8. Hei. Jeg tenker nå å oppgradere fra XFX Geforce 9800GTX 512MB kortet mitt, ettersom dette begynner å dra litt på årene.

     

    Mitt spørsmål er da er det noe å vinne på å i det hele tatt å oppgradere til et av disse skjermkortene?

     

    Min maskin

    CPU: Intel E8400 Core 2

    RAM: 4GB DDR3

    Skjermkort: XFX Geforce 9800GTX 512MB

    HD: 3 Western Digital SATA2

     

    Jeg kommer nok ikke til å bruke mer en 1 skjerm på nåværende tidspunkt.

    Makspris bør ligge rundt 3000kr.

    Gainward kortet er nesten 1000kr dyrer enn det andre kortet.

    Hvor mye utslag vil 2GB gjøre i forhold til 1280MB?

     

    Skjermkort til sammelikning

    Sapphire Radeon HD 6950 2GB GDDR5

    Gainward GeForce GTX 570 1280MB PhysX

  9. Det er ingen cd inne i pcen. HD ønsker jeg ikke å ta ut selv, av åpenbare grunner.

    Når det gjeld HD som jeg har funnet ut er en Seagate så er det visst nok flere som har hatt samme problem med tilsvarende harddisk. Det skal vissnok i noen tilfeller være snakk om et problem med Seagate power-saving mode. Noe som Dell blandt annet har levert en firmware oppdatering mot, men da på en litt annen modell. Det finnes ikke noen firmware oppdatering til min hd.

     

    Har prøvd et program som heter hdparm. Og i dette programmet deaktivert advanced power managment.Noe som fjernet lyden. Merkelige greier....

  10. Hei. Jeg har nå hatt denne pcen i snart en uke og har nå begynt høre en "tikkelyd" i fra høgreside av pcen. Lyden høres viss det er stille i rommet og høres ut som en klokke som tikker i bakgrunnen. Lyden er ikke direkte høg, men når en først har lagt merke til den hører en lyden i bakgrunnen hele vegen. Lyden stopper viss pcen ikke er i bruk.

     

    Det jeg lurte på er om det er flere som har denne erfaringen? Ettersom hd vanligvis lager en eller annen jobbelyd, men viss hden hadde jobbet konturnuerlig så tror jeg at jeg ikke hadde reagert, men ettersom det er en tikkelyd mer som "tikk tikk klikk tikk tikk" lyd så stusser jeg litt...

     

    Pcen fungerer forresten ellers fint uten noen som helst problem..

  11. Nå har jeg spillet både Ghost Recon 2 Advanced warfighter og Beiging 2008 i splitscreen på ps3. Noe som jeg etterhvert har irritert meg litt over er at jeg ikke får til å skifte nick på de andre spillerene som også deltar foran min ps3, dvs splitscreen.

    Nicknavnene blir slik som dette Nick, nick2, nick3 og nick4 f.eks.

     

    Er det en måte å få skrevet inn, eventuelt logget inn en ny bruker for å få noen mer passende nicknavn, slik som det går ann å gjøre på xbox360?

  12. Jeg har nettopp oppgradert pcen min, men har nå oppdaget at det er noe for dårlig kjøling i mitt gamle kabinett og jeg må derfor skaffe meg et nytt.

     

    Et alternativ som jeg vurderer er dette Antec Nine Hundred

     

    Det jeg trenger å ha plass til å dette kabinettet er følgende.

     

    PSU: Seasonic S12 600W

    Hovedkort: Asus P5N-D, nForce-750i SLI, Socket-775

    Ram: Corsair TWIN2X 6400C5DHX DDR2, 4096MB

    CPU: Intel Core? 2 Duo E8500 3.16GHz med Zalman CNPS9500AT cpu vifte

    Skjermkort: XFX GeForce 9800GTX 675M 512MB GDDR3

    Harddisk: 3 stk wester digital hd.

    DVD: 1 DVD rom.

     

    Spesielt størrelsen på skjermkortet er verd å merke seg, nå passer det akkuratt inn. Men jeg kan ikke ha harddisker bak det. Vil da dette kabinettet være noe for meg? Tar gjærne i mot andre tips også, med pris helst rundt maks 1000kr.

  13. Jeg kjøpte for en stund siden dette skjermkortet som endel av en oppgradering.

    Det jeg har problem med er at den automatiske viftekontrollen til skjermkortet virker til å være helt borte i natten. Viss jeg lar automatisk kontroll styre den så blir kortet fort alt for varmt og diverse spill fryser.

     

    Det som virker er å overkjøre den automatiske viftekontrollen med Rivatuner og da virker spillene helt fint.

     

    Jeg har oppdatert biosen, driveren til hovedkortet og skjermkortet.

    Har koplet de to 6pin strømkontaktene til skjermkortet som bruker seperate kretser. Er det da noe jeg har glømt?

×
×
  • Opprett ny...