Gå til innhold

TheUlser

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheUlser

  1. WTF!

    Koblet til telefonen på PC'en via USB forleden dag i Moto Phone Portal for å redigere kontaktene mine. Alt gikk greit, men ser nå at telefonen plutselig har lastet ned 150 mb innhold av seg selv i løpet av 3 dager. På videre informasjon ser jeg at det er Phone Portal som er synderen!!? Hva faen, dette kommer til å koste meg masse spenn!

    Hvordan kan dette skje når jeg brukte USB tilkobling og har slått av all nedlasting/data? Har noen andre opplevd dette?

     

    Ble så frustrert at jeg ville prøve å slette Phone Portal fullstendig fra telefonen, men dette gikk selvsagt ikke an..

     

    Anyone?

  2. Hei.

    Har nettopp kjøpt meg denne og er strålende fornøyd. Deilig telefon å bruke, særlig etter overgang fra en SE x10 mini.

    Men, kanskje jeg er dum her, strever veldig med å finne noen slags Facebook app på denne..? Finnes dette, eller må man bare bruke nettleseren?

    Kunne tenkt meg å brukt denne funksjonen jeg har lest om, der du kan sync'e kontaktlisten opp mot FB for å få bilde på kontaktene dine automatisk.

    Er veldig grønn på nyere android (og ikke så voldsomt interessert heller) så alle forslag mottas med takk! :)

     

    og btw, noen som vet hvordan det ligger an for Android 2.3 på denne modellen?

  3. Hei. Bare lurer på om det er fare for uønsket datatrafikk hvis jeg lar funksjonen stå på? Ønsker selvsagt å kunne motta MMS overalt jeg er, uten å måtte slå på datatrafikk hver gang..

    Hvis jeg ungår å gå på facebook etc da jeg er utenfor wifi, er det fremdeles noe som kan trekke datatrafikk, uten at jeg vet det?

    takk

  4. Jeg har nettopp kjøpt meg N80 (i går) og har ikke fått satt meg altfor mye inn i telefonen enda, men virker som en knall telefon.

     

    Men, det første jeg reagerte på med en gang jeg tok i telefonen var at "topp-delen" satt temmelig løst fast til underdelen. Ble veldig skuffet, da dette gjør at man mister mye av kvalitets-følelsen man forventer av en såpass dyr telefon. Gjør også at jeg er redd den går i stykker for den minste ting, og den avgir en plastikk-aktig lyd når jeg tar i den eller legger den fra meg. Kjipt å ha en telefon man føler man må ta i med silkehansker.. Hadde ikke forventet dette, og tviler på at det er meningen at den skal være sånn..

     

    Skal den være slik? Noen andre som har dette problemet?

     

    Må nesten finne ut av det før jeg sender den inn. Tenkte å stikke innom elkjøp e.l. for å se om N80'ene deres er like lealause i designet..

  5. FIFA 2005 trøbbel

     

    Hei. Har trøbbel med å konfigurere knappene til gamepaden min (Saitek RF2500) og er skuffet over at EA ikke har satt opp noen konfigurasjonsmeny for gamepad'er på spillet. Irriterer meg grenseløst, siden spillbarheten er rompe med de innstillingene som er! Har søkt nettet rundt etter svar, men alt jeg finner er at jeg bør konfigurere knappene med programvaren til gamepaden. Prøvde dette uten mye hell. Jeg skrev inn alle knappene etter fifa-manualen, men da ble det bare kluss da jeg skulle prøve å spille en enkel match. Klarte ikke å komme til selve spillet en gang! Virker som ENTER funksjonen liksom forsvant.. Prøvde da å legge til ENTER på en knapp, men man må likevel bruke mus for å velge motstander etc.. Stoppet helt opp da jeg kom til lagoppsett før kampen, da jeg ikke kunne trykke FERDIG for å komme til kampen.. Prøvde å løse dette ved å sette både tastatur og gamepad til laget jeg ville bruke, men skjønte (selvsagt) fort at det blir da 2player på samme lag. Men det merkelige var at gamepaden styrte spilleren (med analog-spaken) mens tastaturet styrte knappene, og vice versa på den andre playeren..

    Synes det er latterlig dårlig av EA å ikke gjøre dette lettere, spesielt siden Saitek Rumble Force 2500 pad'en er oppført i brukermanualen med helt riktige funksjoner på riktige knapper..

    Er det noen som har noen tips om dette? Tips på hvordan jeg kan konfigurere gamepad'en manuelt slik at alt blir riktig??

    Dette suger! Jeg blir jo knust online pga dette! Hvem har vel løpe-knappen på tommelen og skudd på "X" og pasning på "trekant" (PS2 språk) + flere latterlige feil som føkker opp hele spillmoroa! Trodde PC versjonen av spillet var bedre jeg.. Kjøpte jeg spill og gamepad for dette?! (Spiller ikke mye på PC til vanlig, kun for å skåne dama som heller vil se på TV enn PS2)

    Håper noen kan hjelpe meg med dette!?

    Noen med lignende opplevelser?

     

    Takk for oppmerksomheten..

    post-189-1105492068_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...