Gå til innhold

artaz

Medlemmer
  • Innlegg

    68
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av artaz

  1. Utifra specs. så skal det første iallefall ha multimonitor support. Om du får ut på dvi + vga eller dvi + hdmi derimot...

     

    Edit: sett gjennom noen tester av generic geforce 210 kort og ingen trekker selvsagt frem noe om multimonitor support. Vil tro de hadde nevnt det som ett negativ om du ikke kunne kjøre ut på dvi og hdmi samtidig!

     

    Det er høres jo egentlig logisk ut. Takk for svar.

  2. Hei.

     

    På jobb er jeg nødt til å få igang to skjermer, problemet er at det er kun plass til low profile i PC'en og jobben er ikke videre ivrige på å bruke mye penger på å få til en løsning. Jeg har to skjermer, den ene er både HDMI og DVI kompatibel og den andre er DVI kompatibel.

     

    Tanker var å kjøpe et billig skjermkort som feks. de listet lengre ned, kjør ene skjermen på HDMI porten og den andre på DVI porten, jeg skal ha utvidet skrivebord funksjon. Er dette mulig? Jeg vet at man kan kjøre en skjerm på VGA porten og en på DVI, men lurer på om HDMI og DVI porten på noen måte "deler" datakanal på skjermkortet?

     

     

    https://www.mamoz.no/produkt/GV-N84S-512I/G...dia_8400GS.html

     

    http://www.datakjeden.no/PartDetail.aspx?q=p:2759083;c:36132

     

    Har foresten vurdert noen USB-Løsning hvis dette finnes(?), hvis noen har peil på dette, hadde det vært flott om dere kastet ut noen linker av disse.

     

    Uansett, takk for all hjelp.

  3. Liker i utgangspunktet ting i hi-res. men det er ikke u-unværelig. Jeg har jo i utgangspunktet PS3, så jeg trenger ikke BR på død og liv. Legger også merke til at det ikke er noen mulighet for å brenne CD'r på T9500'n, noe som er dumt v/ backup og audio cd'r(har ikke mp3 spiller i bil).

     

    Lurer på om det beste alternativet for meg vil være en T9300 + at jeg kjøper en ekstra minnebrikke.

     

    200gig er utgangspunktet ikke nok lagringsplass for meg, hvis jeg skal fjerne den stasjonære. Noen som har ærfaring med eksterne hardisker?

  4. Hei.

     

    Den bærbare PCen til Samboern konka her i går. Har vurdert saken og funnet ut at jeg skal gå for å kjøpe en ny laptop. Jeg ser nå at hvis jeg spytter inn såpass med penger at jeg kan bruke den av og til, til spilling(ser fram mot SC2, Diablo 3 etc.) og filmvisning mot TV, så jeg kan kaste ut den stasjonære ut av stua.

     

    Jeg har gjennom bedriften ganske gunstige goder på HP pc'er. Er det noen som klarer å si hvor stor forskjell det er på ytelse til hovedsaklig spilling mellom de forskjellige PC'ene.

     

    Disse PC'ene fra HP vurderer jeg;

    HP Compaq 8710w Mobile Workstation T9500 - Får denne for ca 15000,-

    HP Compaq 8710w Mobile Workstation T9300 - Får denne for ca 11000,-

     

    Har også sett på diverse andre "gaming" pc'er. Som feks;

    Hydra A17 Gaming

     

    Hvis du ser på orginal pris så skulle det vel egentlig ikke være noen tvil? Flott om noen kan bare bekrefte at disse HP PC'ene vil være idele for mitt bruk? Og evt. om det er stor forskjell mellom T9500 og T9300?

     

    Takker for alle svar:)

     

    Mvh,

    Simen

  5. Ok, la meg forklare. Det som skjer med PS3'en min ganske så ofte er at den ikke klarer å connecte til kontrollerene via bluetooth(trådløs). De bare står og blinker på alle 4 lampene uendelig(skjer med begge kontrollene). Hvis jeg kobler i kabelen så får jeg kontrol igjen, men mister kontrollen når jeg tar ut kabelen igjen. For å rette problemet må jeg skru av PS3'en på vanlig måte for å deretter slå den helt av med svenske knappen bak. Skrur den på igjen og alt er ok igjen. Dette skjer fra 1 til 3 ganger i uka. Det merkelige er at det skjer oftest når PS3'en er av(kan jo være fordi PS3'en min står mer avslått en påslått), har skjedd en par ganger mens jeg spiller. Dette er jo magisk når du feks. spiller bakerste back i forsvarslinja og har ballen..

     

    FPS drop på den andre siden oppstår kun ved et spill så langt, PES08. Det kan hende dette er et problem med dette spillet, men jeg kan ikke huske at dette skjedde så ofte rett etter jeg kjøpte spillet, heller noe som har kommet gradvis mer og mer. Skjer vell i ny og ne at jeg får FPS drop mens jeg spiller(jeg syns jeg alltid har lav fps ved replay). Noen tricks for dette eller er det et kjent problem at PES08 har problemer med dette? Andre spill jeg har spilt mye på PS3'en min er; DMC4, Motorstorm, EnchantedArms, Legojallet og folklore.

     

    Lurer på om noen andre opplever disse problemene med sin PS3?

  6. Hei, kjøpte nettopp en Xbox360-Arcade og Lost Oddysey. Sitter fortsatt på jobb og skal rigge opp dette i kveld. Jeg har jo da 2 muligheter hvor jeg skal plasere den. Har plass inne i TV bordet, den er åpen forran, ingen dør og er ganske romslig. Hadde PS3'en min der før, men flyttet den opppå benken når den bråkte noe når den lå inne i der.

     

    Så hvis noen har noe feedback på denne problemstillingen, hadde det vært magisk.

    Lurer på om:

    1. Xbox bråker uansett så mye, uansett lufting, eller vill den være noe mer stillegående oppå benken.

    2. Er det større fare for å få RROD når den ligger i TV benken?

    3. Stående eller liggende?

     

    Takker for alle svar:)

  7. tekken tag grepet mitt er ganske imba:

     

    venstre pekefinger: L1

    venstre langfinger: L2

    venstre tommel: pilknappene eller hva de nå heter

     

    men det er høyrehånda som er "interessant":

     

    høyre pekefingertupp: firkant

    høyre pekefinger mellom pingertupp og midterste fingerledd: X

    høyre langfingertupp: trekant

    høyre langfinger mellom fingertupp og midterste ledd: runding

    høyre tommel: synkront med høyre pekefinger på undersiden av kontrollen.

     

    i tillegg må kontrollen tiltes framover og mot venstre ca 45 grader slik at høyre håndledd ikke får for mye påkjenning. tillat meg å demonstrere:

    post-47185-1208110350_thumb.jpg

    Er det noen annen måte å rocke tekken på? ;)

  8. Jeg har i det siste begynt å vurdere å gå til inkjøp av en xbox da det er et latterlig RPG spill tørke på PS3 markedet. Har prøvd å få en oversikt over hvor mange bra RPG spill det finnes til xbox pr dags dato og evt. om det er noen kommende titler. Noen som kan gi meg en grei oversikt?

     

    Jeg er blodfan av RPG spill og spiller det meste av sånne spill, for å gi et eksempel, så koste jeg meg faktisk med enchanted arms, selv om jeg ikke vil si at dette er et spesielt bra spill.

     

    Og hvis noen gidder å gi meg et lyskast på hva forskjellene er mellom de forskjellige Xbox versjonene. Har fått med meg at elite versjonen er den eneste med HDMI muligheter, varierer feilprosent fra versjon til versjon? Støy?

     

    Takker for alle svar:)

×
×
  • Opprett ny...