Gå til innhold

jossimd

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jossimd

  1. Hei

     

    Damen er på jakt etter ny telefon og det begynner å bli noen år siden jeg var oppdatert i markedet.

    Hun ser etter en smarttelefon med bra kamera (bra for noen som ikke har peiling på foto) og relativt god batteritid og skjerm. Hun er mer glad i mindre telefoner enn større. Telefonen skal hovedsaklig brukes til samtaler, sms, snapchat, høre på musikk og til å ta bilder. Det er nødvendig med 3,5mm jack, men det har vel nesten alle i dag? Design er ikke viktig men god samtalekvalitet er et pluss. Prisklasse er rundt 3000, helst under enn over. 

     

    På forhånd takk for svar :)

  2. Hei

     

    Damen er ute etter en ny bærbar pc, det begynner å bli noen år siden jeg var oppdatert i hva som er verd å bruke penger på i bærbar pc markedet. Nå ser det ut som en jungel av nesten like modeller med små forskjeller, så hadde satt pris på noen tips :)

     

    Pcen skal brukes mest til film og generell Internett bruk, men også litt the Sims og torrenting fra tid til annen. Skjermen bør være 14" eller større og av god kvalitet, vekt har ikke så mye å si da den hovedsakelig skal brukes i hjemmet. Gjerne en modell som ikke blir for varm eller støyer for mye. Når det kommer til ytelse holder det at den er rask i vanlige applikasjoner og manøvrering rundt i Windows. Hun ser for seg en pris på rundt 5000. 

     

    Noen som har noen tips? På forhånd takk :)

     

  3. Hei

    Jeg har satt opp en handleliste i prisguiden, hadde vært greit med litt input fra dere som kan litt mer enn meg :)

     

    Handleliste

     

    Har ikke satt opp CPU kjøler. Er den som følger med 2500K bra nok? Kan hende jeg skal prøve å overklokke litt, kanskje greit med en som er bedre da?

     

    Ser også at det bare følger med 2 vifter til kabinettet jeg tenker å kjøpe, bør jeg ha flere?

     

    Når det gjelder de andre delene har jeg egentlig bare plukket fra HW.no sine anbefalinger og lest litt tester på nettet. Virker som delene er bra mtp på pris/ytelse.

     

    Ser dette ut som et greit oppsett eller er det noe jeg bør endre på?

  4. blir ikke tjukk av kreatin, går litt opp i vekt på monohydrat.. det er det eneste, hvis han gikk opp i vekt, lå han nok i kraftig kcal overskudd...

     

    kreatin er ikke no hokkus pokkus, men hvorfor krea-alkalyn? bedre å kjøre på mono spør du meg

     

    Har lest endel om mono vs kre-alkalyn og funnet ut at kre-alkalyn passer best til mine behov.

  5. Hei

     

    Har planer om å prøve Kre-Alkalyn fra EFX, men har noen spørsmål før jeg kjøper.

     

    Hva skjer med musklene da jeg slutter med kreatin (men fortsetter å trene som normalt?

     

    Kan man bli feit av kreatin? En kompis av meg ble ganske mye feitere da han gikk på kre-alkalyn fra PF, men dette kan også ha noe med at kostholdet hans ikke var særlig bra :p. Vet man legger på seg vekt i form av vann, men dette skjer vel bare ved bruk av monohydrat?

     

    Noen annen info angående Kre-Alkalyn fra EFX setter jeg pris på, som erfaringer osv, har aldri brukt kreatin før og takker også for eventuelle tips om dosering osv.

     

    Mvh Jostein

  6. Hei =)

     

    Orker ikke lese igjennom tråden så dere må ha med unnskyldt vist dette har blitt tatt opp før.

    Jeg har en pc med 9600m GT og kjører 180.42 Vista 64 driver. Da jeg starter Far Cry 2 kommer splash screenen opp, men da den går vekk og spillet skal starte er det bare helt svart. Det samme skjer i Benchmark tool, men bare da Direct3D 9 er på. Setter jeg Benchmark tool på Direct3D 10 virker det. Er det noen som vet hva problemet kan være?

  7. Rammen fra OCZ har ikke vært å få tak i siden jeg bestilte deler for en måned siden. Men det er kvalitetsram og de har fått veldig gode tilbakemeldinger. Hadde lyst på dem jeg og, men det ble Crosair Dominator PC8500 i steded og er veldig fornøyd med dem.

     

    Har CPUen selv og du kan komme opp greit opp i 4 Ghz med skikkelig kjøler + ordentlig pasta.

     

    Kortet er overklokkingsvennlig og greit, veldig grei funskjon med å save BIOS instillinger og greier leste jeg. Ser ut som et bra setup dette. Fatter ikke ATI entusiaster da men. :p

     

    Lykke til.

    Takk for svar =)

    Blir nok enten Corsair dominator som du har eller OCZ TECH OCZ Reaper HPC 2048MB DDR2 PC8500 KIT på meg da. Vet du om det har noe å si om jeg kjører 4x1 gig brikker eller 2x2 gig?

     

    Tror du 3år gammel Arctic Silver Cèramique kjølepasta duger? Rota litt i dataeska mi i kjelleren og fant en nesten ubrukt tube. :p

  8. Hei =)

     

    Jeg skal kjøpe meg nye pc som skal brukes mest til spill men også film. Har satt opp et oppsett jeg tror passer bra til spill, men er ikke sikker på om det finnes bedre valg av komponenter i min prisklasse.

     

     

    Forslag til oppsett

     

    Som dere ser er det ikke med skjermkort i oppsettet da jeg skal ha ATI 4870. Grunnen til at jeg har valgt et X38 hovedkort og ikke et P45 er fordi jeg vil ha muligheten til å utvide til CF og få full båndbredde på begge PCIe portene. Skal overklokke CPU ganske mye, derfor har jeg valgt E8400 og RAM fra OCZ.

     

    Er dette bra valg av komponenter til spill, og er CPU, HK og RAM overklokkingsvennlige?

     

    Mvh

    Jossimd

  9. Blir det mulig å kjøre et 4870 og et 4850 i CF? Har planer om å kjøpe et 4870 og eventult utvide til CF senere, har ikke så mye penger så må bli et 4850 vist jeg utvider :p

     

    Har også et annen spørsmål som er litt mer generelt om CF. Vil CF med et P45 kort yte merkbart dårligere enn CF på et x38 kort, mtp at P45 bare støtter 8/8 PCIe og ikke 16/16 som x38 gjør.

     

    Mvh Jossimd

     

    Edit: Oisann, så det var svar på det første spøsmålet mitt 2 poster lenger opp :p

    Du vil kansje merke forskjellen ved 8x/8x i 3DMark, men ikke i spill. Kansje 5-10 prosent, i værste fall. Og det er egentlig ikke værre enn å stille opp litt på PCI-X klokken, til f.eks 110mhz. Ved f.eks 4870X2 i CFX er det nok endel og hente, men kjøper man skjermkort til 5k+(?) så har man sikkert råd til et X48 til 1500kr :)

     

    Takk for svar =)

    Ender nok opp med et Asus P5Q-E og et 4870 kort jeg da, gleder meg noe enormt :D

  10. Blir det mulig å kjøre et 4870 og et 4850 i CF? Har planer om å kjøpe et 4870 og eventult utvide til CF senere, har ikke så mye penger så må bli et 4850 vist jeg utvider :p

     

    Har også et annen spørsmål som er litt mer generelt om CF. Vil CF med et P45 kort yte merkbart dårligere enn CF på et x38 kort, mtp at P45 bare støtter 8/8 PCIe og ikke 16/16 som x38 gjør.

     

    Mvh Jossimd

     

    Edit: Oisann, så det var svar på det første spøsmålet mitt 2 poster lenger opp :p

  11. 2ms er veldig bra. Hvor mye penger har du planer om å bruke?

    Vet 2ms er bra til spill, men er også ute etter bra bildekvalitet og farger, noe jeg har forstått IPS-panel er bedre på.

    Skal bruke ca 2600 på skjerm.

     

    Edit: Jeg er også ute etter annbefalinger til andre 22" skjermer, har sett litt på Samsung 226BW da denne har fått mye bra omtale. Er det noen som vet om det er IPS eller TN panel på 226BW?

     

    Mvh Jossimd

  12. Hei

     

    Skal kjøpe meg ny 22" skjerm i nær framtid. Skjermen skal brukes mest til spill, men også film. Har tenkt på denne Dell skjermen. Noen som vet hvilket type panel den bruker og om den egner seg til spill/film?

     

    Vil helst ha en skjerm med IPS-panel, vet dette ikke gir like bra responstid som TN og siden Dell skjermen er oppgitt til 2ms hinter dette til TN-panel, men vet Dell har brukt IPS før.

     

    Mvh Jossimd

×
×
  • Opprett ny...