Gå til innhold

abrj

Medlemmer
  • Innlegg

    1 266
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abrj

  1. Kvaliteten på det som kom fra Resett var vel så som så, men de absolutt en stemme på ytringsfrihetens skala uavhengig av hvor enig man var med de.
    Reset var jo sterkt assosiert med grunnlegger Helge Lurås, og når han så fikk sparken etter å nærmest ha blitt kuppet ut var vel det egentlig bare starten på en varslet nedleggelse.

    • Liker 3
  2. Hei.
    Jeg har en onkel som bor i en annen landsdel og som har fått problem med e-posten sin.
    - Han har Windows 10.
    - Han har en online.no konto som han har hentet inn via IMAP til eM Mail Client
    - Han fikk en oppdatering på Mandag (jeg har ikke fått klarhet i om det var Windows eller eM Mail Client), og etter dette får han ikke mail.
    - Han får også en feilmelding: 

    Sitat

    [email protected]: En feil oppstod
    [IMAP] Opprette eller oppdatere mappe '/Bjørn R. J.' feilet av følgende årsak: Invalid mailbox name: Ends with hierarchy separator (0.001 + 0.000 secs).

    Er det noen som har noen tips til hvordan vi kan få løst dette?

  3. Heisann godtfolk
    Jeg har en Lenovo Ideapad330 med Windows 10 Home, hvor Bluetooth har virket upåklagelig frem til i dag. Plutselig var den borte, går jeg ned i høyre hjørne og åpner handlingssentret er Bluetoothmerket borte, går jeg inn i innstillinger er Bluetooth borte og så videre. Maskinen mener plutselig at jeg ikke har Bluetooth. Har lastet ned driverne på nytt, men fremdeles mener maskinen at jeg ikke har bluetooth, har også forsøkt meg via devmgmt.msc uten hell. Har også lastet ned Lenovo Diagnostic tool, som også hevder at jeg ikke har Bluetooth. 
    Noen som har noen ide om hva jeg må gjøre? Er veldig lite lysten på å reinstallere pc'en da jeg har masse å gjøre om dagen og ikke har tiden

×
×
  • Opprett ny...