Gå til innhold

Osc4r

Medlemmer
  • Innlegg

    64
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Osc4r

  1. Om du har mulighet eller penger er sharpening stones bedre å bruke i instancer. +Dmg-steiner på daggers og +crit-steiner på sword / mace.

     

    Ved noen annledninger kan det være bedre å bruke poisons (ZG, Razorgore)

    Dot poison bruker ganske lang tid på å stacke opp å bli effektiv, og i MC er de fleste mobs immune mot poison. Ja andre klasser ta seg av dots du :)

  2. Easy Company tar inn "alle" som ikke er melee class. Ble litt for mange warrior/rogue/paladin/hunter.

    Guilden er helt ok, men ikke forvent alt for mye hjelp ettersom folka i guilden er lei av at folk joiner, ber om hjelp / penger og stikker når de ikke får det etter 1 time. Oppfører du deg pent over lengre tid skal du ikke se bort i fra hjelp til ting du faktisk trenger hjelp til.

    Guilden har 350+ medlemmer (inkludert alt chars) og gjør MC/Onyxia sammen med "Alliancen" som Plomma2 forlkarte.

    DM/Strat/Scholo/ZG/BRM gjør vi alene.

     

    Du kan (hvis du er interesert) stikke innom www.easy-company.co.uk

     

    Edit: eventuelt i WoW sektionen

  3. Det er utrolig mye forskjell på folk, men vanligvis foretrekker jeg prester fremfor druider. Jeg er sikkert litt biased, siden jeg spiller en prest selv, dog :)

     

    Er bare så mye bedre å få en shield og renew på seg, og så flash heals, enn det er å se hp-en gå fra 20 til 100 til 20 til 100.

    20 til 100 til 20? Mener du at Druid bare bruker full heal når de healer? Du vet at de kan bruke HoT eller En lavere rank av Healing touch?

     

     

    Edit: Jo, takk. Det hjalp litt mites

  4. For meg er det slik: Er det en priest I party, healer den. At Druiden er Resto specca og Priesten shadow gjør ikke forskjell. Priesten healer. Dette irriterer meg

     

    Blir det diskusjon om hvem som skal heale kommer alltid en altvitende Warrior og sier "Priest heals or I'll kick!" Dette er også irriterende.

     

    Så mitt spørsmål er: Hva gjør en Resto-specca druid hvis den er i gruppe med priest?

     

    P.s. Jeg ser helst at Druidene svarer meg på dette spørsmålet. Takk

  5. å spille Shaman er bare så latterlig enkelt. spamme shocks, puffe ut totems, og slå sinnsvakt hardt med WF. ikkeno tacs overhodet. nada. alle sier "learn to play your class right", det stemmer for alle classer, men ikke shaman, for det trengs ikke noe å lære.

    Jada! Med rogue er det bare å spamme sinister strike og kidney shot. Med Druid er det BARE å spamme moonfire. Med priest er det BARE å spamme Mind blast og Mind flay. Med mage er det BARE å spamme Fireball!

     

    Alle klassene kan spilles sinnsykt enkelt om man vil det. Å si at shaman ikke har noen som helst form for taktikk er egentlig en motsigelse av det du nettop sa. Taktikken deres er å sette ut totems og bruke spells og abilities riktig, slik som med alle klasser. Dessuten kan ikke Shock spammes pga Cooldowns.

  6. Hvor mange rogues ville ikke rolla på Denne?

    Det er det beste ranged en rogue kan ønske seg, men hvor ofte bruker vi ranged?

    Selvfølgelig er det en del huntere som ikke vil ha det pga alt for rask attack speed, men det er fremdeles et meget ok våpen. En rogue ville ikke akkurat takket nei til Dal'rend fordi han ville bruke backstab og ambush?

     

    Jeg ser ikke noen grunn til å skjelle ut hunteren fordi han rolla på dal'rend, og ihvertfall ingen grunn til å lage en ny post :thumbdown:

  7. Jeg ville byttet ut Combat endurance med Furor. Furuor gir deg 10 rage når du går i bear form, noe som er meget nytting når du slåss mot caster-typer (og for så vidt alle andre klasser). Feral charge er ikke som Warriorens charge og kan brukes i combat. Det krever at du har 5 rage, så derfor er Furor et must. Ihvertfall i min mening.

  8. Mer eller mindre alle craftingprofessions tjerer man fint lite på. Grunnen til dette er at det allerede finnes en god del "Craftere" der ute. Jeg vil heller annbefale deg å ta Skinning/Mining ettersom nesten alt som craftes kan selges (mining tjener du en god del penger på).

     

    Jeg går ut ifra at du spiller på en high pop server, men hvis du ikke gjør det kan det hende at skinning/LW er et ok valg.

     

    Hvis du absolutt vil mekke dine egne ting så skal jeg ikke stoppe deg, men jeg skriver bare det jeg mener er greit for deg å lese.

×
×
  • Opprett ny...