Gå til innhold

Pro-Norsk

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Pro-Norsk

  1. Dette ble jo akkurat som forventet. Opphausingen som tydelig ble fremmet i tidligere artikler/intvervju her på Gamer.no der de gikk rett i strupen på Forza og GT er latterliggjort med tanke på hva som kom. Det samma vrøvlet som eneren, med visse forbedringer, men akkurat like simpelt og enkelt.

     

    Og hvordan de kan bruke ord og begreper som "realistisk" og "simulator" er for meg totalt uforståelig, for dette er skammelig rævkjørt, ikke det pga det nødvendigvis er et elendig bilspill for den allmenne massen, men rett og slett på grunnlag av hva -og hvordan de uttalte seg om GT og Forza før utgivelsen.

     

    Nå kommer jeg vel aldri til å ta disse karene seriøst, for dette resultatet ble jo bare patetisk!

  2. Ser faktisk kjekt ut dette, men om kjørefølelsen og margarin-kjøringen fra forrige henger igjen i dette også, så blir nok ikke mye tid jeg vil vie til dette spillet, spesielt ikke etter å ha spilt såpass mye GT5 som jeg har, og som dermed setter høye krav til spill som erklærer seg som en simulator. Utifra vidoen å bedømme, så får jeg inntrykket av at dette langt ifra kan vippe GT5 eller Forza av simulator-tronen. Blårøyk og raske biler med masse reklame er ikke nok for meg til å vie mye tid til et bilspill, dermed er det vel kun GT5 jeg virkelig har innviet lojalitet til når det kommer til bilspill.

     

    Siden det er litt skryting av cockpit og lignende her, så får vel jeg skryte litt selv også.

    Har en selvsnekret Cockpit med G27 som er laget av aluminium, og er designet og konstruert av meg selv ;)

    Mye penger spart, og så får man den nøyaktig som man vil.

     

    LeXtreme%20Racing%20Cockpit.jpg

  3. Det som er heller morsomt og som viser til din mangel på fornuftige ting å gjøre hr "svenheiming" er at du faktisk har tatt deg tid til å lese alt på guildsidene til en guild du har absolutt ingen interesse av å bli medlem av, for så å bruke mer tid på å kaste sprøyt inn her. Troll mat du kunne sendt i PM til de det gjaldt.

     

    For en taper. :)

     

    Du plukker ut en konklusjon basert på at jeg har lest på forumet deres, men har ikke kapasitet til å se det fra en annen vinkel enn den ulogiske! Imponerende, "hr oophus" :p

     

    Jeg kan hjelpe deg... En annen mulighet til at jeg vet hva som står på forumet, har lest reglene og veiledningene er at jeg muligens har vært interessert i å bli medlem... Det man som oftest gjør, er å sjekke opp i guildets forum om man synes det kunne virke interessant... Det kan jo godt være at jeg fant ut ETTER at jeg leste det som sto på forumet, at guildet var så seriøst, at det ble useriøst, og at jeg deretter ble totalt uinteressert i å bli medlem.

     

    Streifet ikke det deg?

     

    Skjerpings!

  4. Det får være din mening, men Ragnarok er ikke et hardcore guild som krever 10000 platinum i guildtax og at du kan stille opp til Raid 24/7, så jeg tror du misforstår :)

    Edit:

    For seriøse regler? Syns de er relativt greie i forhold til andre guilds, de fleste regler her går på normal folkeskikk og det bør ikke være så vanskelig?

     

    Ragnarok er muligens ikke et hardcore guild i din/deres mening, men da lurer jeg virkelig på hva du regner som "hardcore", for når vi snakker guild-tax, søknader, tilrettelagt behandlingsprosesser, dedikerte personer som har anviste "jobber" å gjøre som er tilrettelagt av en hoven guildmaster, o.s.v... Ja, da begynner det i min mening, å vippe over på "hardcore".

     

    Når man må først lese gjennom forumposter med veiledninger, der kravet står at man skal ha MMO-CV-er, bakgrunnsjekk osv, så begynner jeg å lure seriøst på hvor mye tid dere bruker på ting som i bunn og grunn er totalt menigsløst i form av det du kaller et "ikke-hardcore" guild.

     

    Jeg har heller ikke sett/hørt relevansen i guild-tax i Rift, rett og slett fordi det ikke er særlig relevante goder med at guilden har massevis av penger, slik man f.eks ser i det tidligere nevnte Eve Online og AoC (guild-city o.l.)

    Gjerne opplys meg; hvor er godene til guild-penger, sett bort fra profession-stuff, som i bunn og grunn like enkelt kunne vært organisert mellom en hver som trenger/lager innad guildet. Og er det slik at guild-tax må være på 10000 platinum for at man skal kalles hardcore? For noe tull! Greit at du overdriver for å undergrave NAV (fritidsproblem)-tendensene i Ragnarok, men for all del.. Prøv å bruk saklige argumenter i det minste!

     

    Seriøse regler, ja. Det er 18 års aldersgrense... Den kan jeg forstå, men ikke at det skal være prinsippielt. Jeg kjenner/har spilt med mange 17 åringer som er langt mer oppegående enn visse 20 åringer. Det er den mentale standen man er i som burde telle, ikke den fysiske alderen, som i bunn og grunn er umulig å regulere i et MMO, uten å ta solide bakgrunnsjekker, som igjen er totalt meningsløst for et guild som ikke er "hardcore".

    Når det først er 18 års aldersgrense, så burde jo over halvparten av reglene dere så hardt fremhever i regelverket deres være basert på sunn fornuft, og ikke detaljeres med punkt for punkt som gjør at hele greia bare ser ut som useriøst seriøst vrøvl!

     

    Jeg liker spesielt denne:

    "- Det er ikke lov å leave guild for å bedrive aktivitet som ville ført til brudd på reglene i Ragnarok"

     

    Går det egentlig an å ta slikt seriøst? Dette renner vel over på så åpenbar selvfølge at det burde være flaut å skrive ned en slik regel!

     

     

    Denne også er jo helt fantastisk:

    - En Ragnaroker tåler fair og unfair World PvP og mister ikke besinnelsen og flamer i tells, global, guild chat eller på VT, hvis man blir drept. Viktig å forstå at man er på en PvP server.

     

    Her vil dere altså regulere besinnelsen til så mange forskjellige individer, og tar det så seriøst at litt flaming og emosjonelle utbrudd i chat og lignende er "forbudt". Det er da måte på, gutter! Jeg lurer på hvor gammal den karen som har skrevet disse reglene er!

     

    Og denne:

    - Er man en Ragnaroker, er man aktiv på forumet!

     

    Eh, javel? Ok, dere er ikke "hardcore"... Dette er altså en REGEL! :p

     

     

    Denne er vel høydepunktet:

    -Sign opp til raids. Gjentar det seg at man ikke møter til et raid man har signet for blir det trekk i DKP.

     

    For all del! Det er ikke gøy med idioter som signer, og ikke møter opp til stadighet, men er dere virkelig så "(ikke)-hardcore" at dere vil trekke "ukelønn" fra karen som desverre ikke kunne møte opp likevel? Er det virkelig så vanvittig? Det minner meg om en kamerat som ikke møtte opp på et møte hos NAV, og det jo synd, for da trakk dem "DKP", dvs dagpenger fra han.

     

     

    Jeg må si jeg er litt imponert over dette guildet, som er SÅ useriøst seriøs, og på toppen ikke kaller seg hardcore, men likevel prøver å regulere forumaktiviteten til hver enkelt medlem, og tar bakgrunnsjekker på søkere og krever MMO-CV :p

     

    For en gjeng!

  5. Det jeg liker godt med BF serien, og det vi så tydeligst i BC2, er at BF spillene faktisk utvikler seg... Hvert eneste spill blir bedre og bedre, på alle måter, og ikke bare få, små detaljer, som man stort sett har sett nok av i CoD spillene. Det er nesten til å bli deprimert av når man ser på Black Ops og MW2. To like spill, i ulik innpakning, grovt ment.

     

    Dette ser rett og slett fantastisk ut, og som BF spillene så langt alltid har gjort, så leverer det nok varene også :)

  6. Jeg begynte som mange andre her på Whitefall, men det tok jo helt av med kø når jeg skulle logge på dagen etterpå, at meg og kompiser rerolla på Imperium. Har ikke vært kø der enda, heldigvis, og herlig er det.

     

    Jammen er jeg fornøyd med spillet! Jeg spilte Beta, og visste hva jeg gikk til, men jeg storkoser meg både med å levle, jage rifter og invasjoner, og ta seg en svipptur innom Instancer. Alle sidene med spillet er sålangt veldig polert, og veldig underholdende, og lite er "ørh... Gidd!", som det er så mangt av i andre MMO!

     

    Apropos guild! Ikke ser jeg, og ikke har sett gleden med å føle at man søker jobb om man ønsker å joine et guild. "Full ut søknad", "Din søknad er under behandling" osv får meg egentlig bare til å vri meg av en useriøst seriøs stank :p

     

    For å si det sånn, så kan jeg forstå det i spill som Eve Online, AoC (til en viss grad) og lignende, men spill som Rift, som er så allmennvennlig og "mentforalle" fokusert, så ser jeg virkelig ikke vitsen, eller det givende aspektet med å hause opp et guild med søknadsfrister, behandlingstider, guild-konger som krever skatt, sidevis av unødvendige og ALT for seriøse regler o.s.v. Det er vel strengt tatt et fåtall av folk som spiller Rift, som oppriktig vier så mye tid til spillet i form av seriøsitet og tiltak!?

     

    Jeg klarer i alle fall ikke ta slike guilder seriøst når guildmasterene og hans lakeier fremstiller seg selv som arbeidsgivere og kjemper som skal "lede" resten til suksess i et spill man kan PUGe seg til suksess i :p (uten at jeg vet hvor enkelt endgame er).

     

    Guild for skandinaviske folk - javel. 18 år!? javel.... Hvor mye må man hause opp greiene for at det kun kan fungere med alt dette fjaset med søknader, bakgrunnsjekk, og haugevis av andre totalt meningsløse kriterier?

     

    I AoC var jeg medlem av et guild som inviterte alle skandinaviske som ønsket å joine, vi raida endgame for det, vi hadde et bunnsolid community, og vi følte samtidig at vi spilte et spill, og ikke var på jobb, eller måtte søke om å få en jobb... I et spill :p Ragnarok sucks!

  7. Heisann! Bare påpekte at om du ikke ønsker videreføre jukse diskusjonen så bør du jo slutte å bidra til den. Derav paradokset, men for al del bare fortsett. :huh:

     

    Bortsett fra å svare deg, hvor i alle dager har jeg bidratt til å videreføre jukse-diskusjonen? Ikke pålegg meg noe som helst, heller ikke din absurde paradoks-påstand som ikke henger på greip noen plass. Jeg har ikke diskutert juksing i spill i det hele tatt. Jeg har derimot argumentert enkelt og greit MOT diskusjon om juksing i online-spill i spesifikt denne tråden. På tide å legge fra deg dine paradoksale påstander og holde fokus på deg selv og trådens mål og mening :)

  8. Vel da trenger du ikke sitere hele innlegget mitt for å si det. Paradoksalt nok ligner din kommentar om en slags forsøk på fornektelse eller fortielse av diskusjonen om juks, samtidig som du holder liv i den.

     

    Jeg prøver ikke skremme eller spore av diskusjonen, men liker dårlig den "veslevoksne" holdningen som går ut på å ignorere og bagatellisere juks i dataspill. Personlig lar jeg meg irritere grønn av hacks. Jeg er ikke redd for å innrømme det og brukere enhver anledning til å si min mening.

     

    Hvordan klarte du å få det paradokset til å gå opp?

     

    Jeg prøvde strengt tatt å sette standpunktet mitt tydelig, og fremheve klarere hvorfor jeg ikke er interessert i så foredrag om det i denne tråden, da det er så innforjævlig generelt og overbelastet ellers på spillforum. Det er da ikke kjekt å diskutere slikt i en hver tråd om et hvert spill i en hver anledning. Denne tråden føler jeg passer fint til å prate om spillet, og dets innhold. Tråden heter jo ikke "Rift: The cheating problems in games".

     

    Jeg aner ikke hva du tenker på når du snakker om denne veslevoksne holdningen, men jeg kan likevel ikke forstå logikken bak det å være "veslevoksen" og det å bagatellisere noe som er så barnslig og patetisk som det går an å bli; Juks. Om det er veslevoksent å bagatellisere relevansen for temaet i denne tråden, så er jeg ikke veslevoksen en gang, da er jeg bare jævla voksen, for IMO (som det er så ufattelig populært å skrive for tiden), så har ikke en ren diskusjon om ren juks noe her å gjøre om det ikke har en direkte sammenheng med Rift å gjøre.

     

    Paradoksalt så svarer jeg deg nå, men heldigvis ikke på juks-fanatismen din, så vær så god, paradoksér deg videre om du ønsker, TBH, IMO, IMHO!

  9. Kommer nok ikke til spille Rift. Føles som WoW, men uten sjarm.

    Heller ikke spesielt imponert over animasjonene.

     

    Jeg synes det er det spillet som har vist best/mest sjarm på lenge! WoW er strengt tatt ikke "sjarmerende" før man har spilt det en god stund, og kommet "inn" i det hele.

    I tillegg er jeg enig; det føles litt som WoW, sikkert pga de har brukt mye av det WoW var bra på... MEN, Rift føles nytt, mens WoW føles, og ér utgått/gammelt.

    Er du ikke imponert over animasjonene? Næmmen!? ZOMG! Animasjonene er muligens ikke som dem i WoW ? :p Leser man litt på forum, og ser hva folk prestrerer å lire av seg, så er det ting som det der... Noen har sterke meninger om Rift, som noen ganger siger ut i negativ kontekst, og grunnlaget er som oftest fordi de har spilt så mye WoW, og tilsynelatende ikke vet at det finnes andre MMO enn WoW, at de direkte sammenligner absolutt alt i spillets mekanikk/utseende med WoW, som om det skulle være det samme spillet.

     

    Dette er et helt annet spill, av helt andre utviklere, og om det er elementer av andre spill i det, som f.eks WoW, så forandrer ikke det noe som helst, ettersom Rift er et annet spill enn WoW, og burde bli bedømt og sett på som det invidet det er, og ikke konstant sammenlignes med WoW, og bli sett på som "dårlig" fordi det mangler noe WoW har. Om man ikke liker NOE annet enn WoW, og det WoW gjør er det ENESTE riktige for deg/dere, så vær så god, spill WoW, og klag over Rift, men i helvete som jeg ler av deg/dere i så tilfelle!

  10. ...Jeg driter jo som vanlig i historien, men jeg har fått med meg bakgrunnen og det grunnleggende i loren, men å lese quester for å gå dypt inn i RP-verden, det gidder jeg bare ikke, så der skal jeg ikke dømme spillet på noen måte, utenom at det virker skøy nok ;)

    Hehe jeg og. Jeg skummer igjennom av og til, men tenker at blæh jeg lager meg en "explorer" char senere og leser alt med den. Nå skal jeg bare krige og gå opp levels :)

    Aimbot, speedhacks, CoD, BC2 og andre diskusjoner medler jeg meg av tvert, da jeg kun kan se det negative i se det fortsette. Skjerpings, gutter!

    Jeg synes det er viktig å ha et realistisk syn på det. Er enig at det kan virke off topic, men det henger sammen med et utsagn om Rift lenger oppe. Hacks er et stort og voksende problem som sakte men sikkert spiser opp kvaliteten på din fritid foran PCn. Det er endel av et konglomerat av organisert kriminalitet og det er MYE penger i det. Folk betaler store månedlige summer for de siste oppdateringene slik at det er minimal sjanse for å bli oppdaget. De beste jukseprogrammene er kjempe avanserte.

     

    På forumene til jukserne kan du lese hvordan de diskuterer populæriteten til spill og varsler kundene sine om de kommer til å utvikle hacks til dem.

     

    RIFT er svært populært, får masse hype nå, det har pvp og det er i tillegg såpass bra laget at det vil ha en stor kundemasse. Dette betyr klingende mynt for juksemakerne. Til MMOs er det vanlig med speedhacks, teleport og avansert radar funksjon (wallhacks). Vi får se, men jeg tipper på basis av ren statistikk at det er kun et spørsmål om tid før jukserne dukker opp i spillet ... om de ikke allerede har det. Det er alltid noen fjotter som kommer til å bruke sine hacks foran en haug med andre spillere (takk og lov i grunnen), og dette dukker nok opp på YouTube ganske raskt. Da blir utviklerne tvunget til å innføre tiltak.

     

    Jeg håper selvsagt at Rift klienten er laget fra scratch av Trion og er godt beskyttet mot juks, men dessverre er det slik at de fleste kjøper lisenser på engines som CryEngine eller Unigine eller lignende som hackerne kjenner ut og inn.

     

     

    Huffda. Jeg kan vel si det enkelt og greit at jeg vet og forstår omfanget av hacks osv i MMO, og jeg tviler ikke i det hele tatt på at det allerede er brukt juksemetoder på Rift (beta), men jeg ser virkelig ikke hvordan store foredrag og lange diskusjoner om fenomenet vil gjøre denne tråden konstruktiv. Jeg er mer interessert i se uttalelser relatert direkte til spillet. :)

  11. Tja, tja... Rift funker bra det! Har aldri spilt en mer solid beta, og det skal utrolig mye til for at det skal være mulig å overgå stabiliteten og poleringsmiddelet til dette spillets beta. Spillet lukter både WoW og Warhammer i mine hansker, men for første gang føler jeg ikke en sur ettersmak i kjeften etter å svime rundt i den fantasirike verden de har snekret sammen. Jeg var ikke så alt for imponert over min(e) første beta-testinger, men jeg har alltids god tålmodighet, og gir det meste en, eller kanskje flere sjanser før jeg bedømmer det. Jeg driter jo som vanlig i historien, men jeg har fått med meg bakgrunnen og det grunnleggende i loren, men å lese quester for å gå dypt inn i RP-verden, det gidder jeg bare ikke, så der skal jeg ikke dømme spillet på noen måte, utenom at det virker skøy nok ;)

     

    Spillets styrke i mine øyne er variasjonen og dybden, til og med i lavt level. Her er det alltid noe å finne på, alltid noe å gjøre, enten man vil levle med å gå i Warfronts, World-PvP (som jeg er en stor fan av), Rifts, invasjoner, dungeons, quests, og så kanskje videre!? :p Det er mye å gjøre, og det er alltids noe å tjene på alt, så ingenting er for gitt, og det er herlig alene. Jeg synes også det er herlig at det er kommet en ny vakker funksjon som gjør at man bare trenger å trykke "join public group" når man løper rundtom å skal knuse disse vakre beistene som kommer ut av "blekkspruten i himmelen". Det gjør det hele mer tilgjengelig, og kanskje, i noens hardcore-øyne, litt vél tilgjengelig... Det var i alle fall digg når man var Cleric. Bare å sette seg tilbake å heale til man blir både blå og rosa.

     

    Jeg har jo forhåndbestilt det, og skal prøve det ut i Release. Håper bare det holder mål i endgame, og har det mange driter seg ut på i det stadiet; innhold.

     

     

    Aimbot, speedhacks, CoD, BC2 og andre diskusjoner medler jeg meg av tvert, da jeg kun kan se det negative i se det fortsette. Skjerpings, gutter!

  12.  

    Et førsteinntrykk burde helt klart komme litt etter release, men nesten to måneder? Som spilljournalist, så burde vel du kunne ta ansvar nok til å komme deg opp og igjennom det som skal bli gått igjennom på en snaue 2-3 uker. Jeg klarte det, alle HCer, en liten titt på raids, noe PvP (som prest er det dog triste saker) og en Mage fra 1-60 med heirlooms.

     

    LøL!

     

    Det sier i grunn langt mer om deg enn skribenten. Det er kun dem som virkelig ikke har særlig annet å gjøre enn å spille WoW som skryter over hvor fort det "selvfølgelig" tar og hvor treige andre er som har andra aktiviteter enn å sitte på det utgåtte, barnevennlige barnespillet WoW :p

     

    Stikk å legg deg, gutt!

  13. Var på Elkjøp idag og prøvde 3D utgaven av spillet. Det var dårlige greier altså...så med en gang at grafikken ble kraftig nedjustert...vi snakker om en PS2 på en liten kur steroider her. Men selve 3D effekten var vel det som skuffet mest...

     

    Så 3D på Gran Turismo var en geeedigen nedtur. :(

     

    Hvah? 3D utgaven? Det er én utgave, og det er GT5, som har 3D støtte. Spillet er det samme, bare med 3D.

     

    Tror du roter litt :)

  14. Spillet er ikke fornyende nok til å "ta over" noe som helst kommando i sjangeren, tror jeg, og derfor står i det i faresonen til å få mange kjøpte eksemplarer, og et dalende tall på subs etter rundt to månender, og går tilbake til WoW. Den åpenbare grunnen til akkurat det, er fordi det alltid kommer til å være en god dose guttunger som enten er fastgrodd (inngrodd som jeg kaller det generelt) i WoW, og ikke gidder å prøve noe nytt, siden de har "jobbet" så mye for det de har oppnådd og gjort i WoW, og det viktigste av alt; den sosiale gruppen de er en del av.

    Nå er ikke WoW kjent for å ha særlig til community, men samtlige jeg personlig kjenner som spiller WoW, spiller det "fordi alle mine venner spiller det". Det er den mest brukte unnskyldningen til at de fremdeles sitter å råtner på det fantastisk oppbrukte WoW.

     

    Det samme skjedde med AoC i min sosiale "gruppe" om jeg kan si det slik. AoC kom, én sluttet fordi det ikke var WoW, og en etter en fulgte etter pga de ville spille det samme som vennen(e) gjorde, og satt vi igjen 2 stk på AoC, og fikk etterhvert nye online-venner. Problemet er så tydelig! Enten må hele vennegjengen begynne å spille "det nye MMO'et", eller så blir dem bare i den verden dem allerede kjenner, og gir faen.

     

    Jeg håper på mange måter likevel at WoW-spillerne blir i WoW, da WoW-spillere i stor grad har fått over seg en kultur som er ødeleggende for MMO som bygger på community og sosiale aspekter, noe WoW har totalt droppet (tilsynelatende). Jeg ser med en gang folk som spiller WoW som er i Rift-Beta. Mange av dem er så fremtredende blåst, at det nesten er imponerende, til tross for at jeg godt vet hvor lavt nivå WoW generelt har som målgruppe.

  15. M60 er vitterlig i best praktisk bruk et spredningsvåpen, men man kan enkelt i praksis bruke våpenet semi-automatisk, og vips, så får man presisjon. Våpenet har en solid rekkevidde om man skyter i veldig korte byger og med riktig siktemiddel, så blir nok dette enda bedre. At det er overdrevet effektiv i BC2 er nok riktig, men det er mange våpen i det spillet som trosser all logikk og realisme når det kommer til styrke, presisjon og relevans.

  16. Leste til "Hvorfor du trekker slike konklusjoner utifra at jeg fremstiller WoW som et barn for mentalt tilbakestående og rullestolbrukere forstår jeg ikke noe av, ettersom dét er et faktum." hvor jeg ser at uansett hvor bra jeg hadde argumentert med deg så går det ikke å argumentere til en slik person, resten av det du har skrevet har jeg ikke engang sett på...for hvis grunnlaget ditt er med disse ordene så er du i mangel av bedre ord en tulling.

    Men hey nytt beta event skal vist skje mellom jul og nyttår, blir da en kombinasjon av event 1 og 2 pluss mer muligheter i soultreet.

    Er ikke noe vits å svare på dette innlegget svenheiming da jeg ser diskusjonen som over og kommer ikke til å svare :)

     

    Etter mine år på nettet med utallige diskusjoner, så kan jeg si med en gang at dette svaret er et av de vanligste, sett bort fra at det sjeldent kommer så tidlig. Uansett hvor bra du har argumentert? Koman, kompis! Grunnen til at jeg gikk hardt til verks er at du drog ting langt over dimensjoner og overtolket mine utsagn til de grader til at det ble latterlig. Det er måte på hvordan man skal forsvare et spill til og med utviklerne selv omtaler som generelt tilgjengelig for alt og alle. "resten av innlegget har jeg kke en gang sett på, skriver du... Det er jo åpenbart at du ikke har gjort, da du innså hvor langt du vil komme i en diskusjon du ikke har noe å stille opp med. Tross alt, du forsvarer jo faktisk WoW, så det er forståelig. De fleste gir seg på tap der :) Mangel av bedre ord? Nåja, det er da litt hyklete å skrive etter å ha lagt seg langflat og fortelle at du ikke en gang har lest innlegget mitt!? Å si at noen andre har mangel på "bedre ord" blir dermed litt ironisk :p

     

     

    Men hey, ny beta, ja. Får teste det og se! Blir nok til at jeg tester alle betaene, for jeg dømmer aldri spill utifra en beta eller førsteinntrykk, enda det skal en del til for å gjøre et så simplifisert spill mer "dypere". Det er de dynamiske featurene i spillet som kan redde dem.

  17. Så du mener at WoW er for enkelt, at du liker å ha ting tungvint og slitsomt? Eller nei stryk det...du liker at dagens mmo spill skal være slik som dem første mmo spillene var, tungvint gammeldags og til tider så frustrerende at du vil rive av deg håret? Communityet i AoC har like mange drittunger som alle andre mmo spill, eneste forskjellen er at det er vesentlig flere som spiller WoW i forhold til noen andre mmo spill ute på markedet idag at en ser dessverre disse tullingene mye oftere.

     

    Tips: Istedet for å skrive at jeg skal stryke noe, stryk det før du trykker "svar nå"-knappen selv.

    Nah, jeg liker at vi har begge deler, og det tror jeg alle som spiller de ulike spillene er helt enige i. Hvorfor du trekker slike konklusjoner utifra at jeg fremstiller WoW som et barn for mentalt tilbakestående og rullestolbrukere forstår jeg ikke noe av, ettersom dét er et faktum. AoC har absolutt ikke like mange drittunger som alle andre MMO spill, det merker man ekstremt godt i spillsamfunnet. Jeg har erfaring fra begge spill, og har mye bekjentskap fra begge spill, der samtlige er enige. Jeg tror ikke forskjellen fra populasjonene per server er særlig store, da det er begrenset hvor mange spillere som kan være online samtidig på en server. Det ligger vel på ca det samme både på WoW og AoC, så det argumentet var bare grunnløst, og totalt utenfor rekkevidde for virkeligheten.

     

    Når "disse" tullingene er eliten og majoriteten av spillet, så er det en liten vekkelse for hvor lavt nivå communityet ligger på. Du kan jo se hva MMORPG.com mener om de forskjellige ting her

     

    Det er jo litt forskjell på å nå endgame i søvne og det å gjøre seg fortjent til det. Det er forskjellen mellom WoW og f.eks AoC.

     

    Spillet var enkelt. Nesten FOR enkelt! Det var lite som krevde særlig konsentrasjon og "baller" bortifra bossene, invasjoner og en del Rifts. Å anskaffe seg bra ting var ingen problem og gikk bortimot automatisk.

     

    Vet ikke hvordan du vil ha utstyr i spill slik som dette, høres nesten ut som du har lyst å jobbe deg ihjel og bruke 15 timer på å kunne få deg en bra hjelm som du kan skryte om til dine medspillere. En kan spille fra lv 1-20 i beta eventet og en har jo ikke engang skrapet på hva spillet kan levere, det gir en fin indikasjon men ikke mer en det. Hvor vanskelig det blir å skaffe litt heftig utstyr på "slutten" er det jo ingen som vet enda. Spillet var verken enklere eller vanskeligere en andre moderne mmo spill der ute, en perfekt belanse på vansklighetsgrad og moderate belønninger i takt med progressjonen på figuren din.

     

    Hvordan klarte du å få det til å høres ut som at jeg vil jobbe meg til døde og bruke 15 timer på å kunne få meg en bra hjelm som jeg deretter skal skryte over til mine medspillere? Jeg skrev strengt tatt ingenting som i det hele tatt kan antyde noe slikt. Om du leser en gang til, så skriver jeg tydelig at det å skaffe seg ting bortimot gikk automatisk. Dvs så enkelt at man nesten bare får når man har drept 5 ufattelig simple og enkle mobs med å spamme 1 og 2 på tastaturet. Man kan lage en macro på 30 sekund som kan gjøre det for deg. Du kan sove mens du levler så lett er det. Det aller letteste 1-20 spillet jeg har prøvd siden WoW. Det var ingen utfordringer fra 1-20. Det var kun snakk om å gidde. Det ble mer en følelse av å "vente" enn å "oppnå", akkurat som det er for en hver oppegående person som spiller barne-WoW.

     

    Jeg fremhevet forøvrig at det er en Beta, og bedømmer det jeg prøvde på grunnlag av det. Det er mitt inntrykk av Betaen, og ikke det ferdige produktet, åpenbart. Det kan jo være diverse ting blir ordet på, som gjør at du faktisk kan føle at man oppnår noe, og ikke bare følelsen av å mestre venting.

     

    For deg er spillet muligens like vanskelig som andre MMO, og det er nok naturlig da du naturlig nok dermed ikke har prøvd mange MMO. Om du skal stå for din påstand, så kan du ikke si noe annet, for da må det være noe med deg som ikke er helt i lodd! Det er ENORM forskjell fra .f.eks Rifts nåværende tilstand og AoC fra 1 til 20. I AoC så var det flere plasser man fikk bedre rewards fra quester man måtte gjøre i White Sands som krevde gruppe og sammarbeid av andre for å oppnå. Dette var intet-eksisterende i Rift. Jeg gikk som sagt fra 1 til 20 nesten uten å tenke. Bare det alene brekker din påstand.

     

     

    Synes du har et rart syn på ting, barnevennlig skriver du. Du mener kanskje at WoW er "barnevennlig" også går jeg utifra. Tror du er litt forvirret på forskjellen på brukervennlig og barnevennlig her slik. Alle nye mmo spill har dette systemet da folk er dritt lei av å bruke 30min på å faktisk finne området en skal reise til. Vil en gruppe oldschool hardcore mmo spillere synes dette er for enkelt? Ja, men dere er en så uvesentlig liten gruppe i forhold til resten er jeg ikke beklagvis for å medele. Everquest 2 som er vel et av oldschool spillerene sitt oppholdsted har tillogmed fått en questhelper. AoC har også dette...variasjonen på hvor brukervennlig dette er er dog stor forskjell.

     

    Brukervennlighet er en ting, dvs solid UI, tilgjengelighet i form av forståelse for hvordan mekanismen og systemene i spillet virker. Barnevennlig vil åpenbart (trodde jeg) si hvor høyt skillnivå o.s.v. som kreves for å mestre spillets innhold og mål, noe som ikke eksisterer i WoW. Rett før Cataclysm kom ut, så skulle en kamerat av meg vise et eksempel for en annen kamerat som er som deg; forsvarer WoW med alt de har, som egentlig bare ser ut som desperate forsøk på å uskyldiggjøre at dere spiller et spill som tilsynelatende er ment for barn UNDER 11 år. Han hadde et ubrukt gamecard, brukte det, logget inn, gikk inn for å finne en PUG for å downe Lich King, og samme dag han logget inn på WoW, klarte han å downe Lich King i PUG-raid. Dette var et veddemål han vant lettere enn noen annen hadde trodd! Jeg, som den arrogante godgutten jeg er, lo godt, og får stadig vekk bare bekreftet hvor latterlig enkelt og barnevennlig WoW er, og forundrer meg fremdeles over at det er mennesker over 15 år som spiller det, foruten de mentalt tilbakestående.

     

    WoW er da ikke lenger et MMO en gang. Et MMO skal være (etter min mening) bestående av en åpen verden (som faktisk blir brukt), og ikke bare utallige teleporteringmetoder og "snarveier" som trosser tanken om en virtuell verden. WoW er blitt en verden med arena basert gameplay og loadingscreens. Man trenger ikke en gang vite hvor instancene ligger nå. Blizzard kan slutte å plassere dem på omrdåer i verden. De kan bare lage en knapp som heter navnet på instancen/dungeon. Et fåtall ville merket det, og i alle fall klaget på det.

     

    AoC har questhelper ja, og jeg er ikke fan av den. Det gjør questing meningsløst. Man slipper å tenke. AoC er ikke feilfritt. Tvert imot... Men WoW er nok etter min mening, siden spillet kalles MMO, det mest feilfylte spillet som er på markedet akkurat nå.

     

    Det her blir bare tullete, quest og farming er det i alle mmo spill. Noen er veldig flinke til å "pakke inn" dette i kreative løsninger en andre dog. Statiske landskap som en får overdose av i WoW? Har vi spilt samme spill?

     

    Haha! Jeg elsker når unger (eventuelt desperat fanbois) skal forsøke å late som at WoW ikke er så tragisk som det er. Det VAR bra, det VAR kjekt... I 2005 og litt 2006. Voks opp, kom dere videre og erkjenn lukten av dritten.

     

    Her er jeg også uenig med deg, en har brukt mange timer på å komme seg til lv 20 og i dem fleste mmo spill får en tidligere et mount en tidligere. Dette er en ny trend og en bra en, en skal oppmuntre spillere ikke trykke dem ned med krav som kun en liten gruppe synes er bra.

     

    Selvfølgelig er du uenig. Du mener jo at Rift er utfordrende nok, du mener jo at WoW er utfordrende nok, og tydeligvis synes at gear/ting generelt skal kunne anskaffes uten videre innsats enn gidde å ta seg tid. Selvfølgelig vil du også erverve mount ved minst mulig innsats, og helst gratis (eller tar jeg feil?) Hva er poenget med et spill og "materiell" i et spill om det ikke skal jobbes og fortjenes å få tak i? I WoW ser man stort sett haugevis av kloner av hverandre, fordi så ekstremt mange klarer/har klart det samme. I Vanilla var det spennende å se hva folk hadde oppnådd, og fikke en mestringsfølelse når man selv oppnådde utfordrende mål. Det er vel noe du antyder at du ser på som negativt. Du er jo som sagt; "uenig" med mitt rop om utfordring!

     

    Her synes jeg du igjen er på bærtur, spillet er på lik linje med alle andre moderne mmo spill der ute. Det virker som ditt syn på WoW og mange spillere der ute er hva som er problemet og ikke WoW og endel av brukerne. Og jeg skulle likt å vite hva som gjør AoC (siden du nevnte dette) mer krevende å spille. Jeg har endel timer med AoC og er meget nysgjerrig på hva dette er...siden jeg ikke har en anelse hva du snakker om.

     

    Synes du det? For ei bombe! Jeg er på bærtur fordi jeg ville kaste et spill som er likt som det andre spillet jeg har kastet? Ikke særlig smart du!

     

    Haha! Du spør om hva som er mer krevende med AoC enn f.eks WoW? Mitt svar til det, er at jeg nekter å tro at du har en eneste time i AoC sitt endgame, rett og slett på grunnlag av at hadde du hatt det, så hadde du virkelig aldri satt det spørsmålet. Her bekrefter du min mistanke; du uttaler deg om noe du ikke har peiling på! Har du spilt noe annet enn WoW egentlig? (ja, det er et oppriktig spørsmål)

     

    For de som leter etter en erstatning for WoW, som strengt tatt virkelig er på tide, så er nok dette et genialt alternativ om de ute etter samme type spill, med samme type spillere, som vil videre i MMO-verden.

     

    For det første så er WoW bedre nå en det noen gang har vært, spillet er ikke annet en genialt akkurat nå. Det er med god grun WoW er verdens beste og mest populære mmo spill. Synes Rift ikke er et genialt alternativ, det er derimot nok meget appellerende til fans av Everquest 2 og til en liten grad Warhammer Online om en tenker på public quest systemet og invasjons biten med Riftene. Humoren og sjarmen som er i WoW ser en ikke i Rift, det er en helt annen setting i spillet.

     

    for det første så er det første du skriver her din subjektive mening som du tydelig prøver hardt å fremstille som et objektivt faktum. Det kan jeg selvfølgelig avkrefte med å si jeg er totalt uenig. Cataclysm viser én ting! Blizzard er desperat etter å fornye spillet... Oppdatere det så mye at folk får noe "helt" nytt. De pakker dette inn i å endre på verden, skape Cataclysm...Det en hver WoW spiller sier er ting som du sier... Det er fremdeles samme spillet, med et nytt skin. Det er alt. Litt nytt innhold forandrer ikke det faktum at WoW er et barnespill og at det mer og mer kommer til å være dominert av akkurat dét. Jeg vet ikke om du spilte Betaen til Rift, eller har lest reviews av den eller snoket på forum for å ha lest hva folk mener, men den totale majoriteten skriker WoW og Warhammer har fått et barn, og barnet heter Rift. Det du skriver viser bare total mangel på innsikt, og er muligens bare enda et forsøk på å forsvare Rift/WoW fra de patetiske og lavmålte sidene med sine preg av barnevennlighet.

     

    At Rift er brukernevennlig er korrekt, dem har gjort mye korrekt men synes dem har litt igjen for å gjøre opplevelsen enda litt mer behagelig. Igjen så slår du alle under en kamm...samme type spill med samme type spillere. Virker som du har spilt WoW og så har noen vært litt slemme med deg...for dette er på kanten til tull. Det er kanskje noe i ordtaket "like barn leker best" ?

     

    Om du vil hevde at Rift og WoW ikke er samme TYPE spill (enkelt, fargerikt fantasy-basert Theme-park MMO), så må du være det mest perfekte eksempelet på en WoW spiller. Innholdet i topplokket må jo være imponerende fraværende, eller så har du virkelig ikke det minste greie på hva du prater om. Samme type spillere på Rift som i WoW? Jo, så absolutt! Det var det jeg håpet så inderlig jeg skulle få slippe, men det var så inderlig tydelig at både spillet i seg selv og spillerbasen var av samme kaliber og type. Direkte skremmende, men også åpenlyst at jeg har hatt rett om mine antakelser rundt WoW; det ER barnevennligheten til WoW som gjør at det er så lavt nivå på spillerbasens enten hjerneinnhold, eller en fantastisk lav alder... Så du har helt rett! Like barn leker faktisk best!

  18. Tja... da har jeg vært gjennom begge betatestene, og mitt førsteinntrykk er av blandede følelser. Dette minner mye om WoW og WAR, og kan vel i grunn kalles en fin hybrid. RIFTene var både artig og utfordrende, og fikk meg til å føle at jeg var i en levende og dynamisk verden. En unik følelse i et såkalt Theme-park basert MMO som dette. Det var ganske heftig når disse store invasjonene foregikk. Massivt!

     

    Soulsystemet var også spennende, der man velger en "archclass" og etterhvert får valgt 3 forskjellige underklasser man kan blande akkurat som man vil, slik at man har full frihet til å rote spellsene til karakteren din akkurat som man ønsker.

     

    Jeg har spilt en god del AoC, og er vant med litt utfordring, og det var en av grunnene til at jeg mentalt lempet WoW i bosset når det viste seg å gå mot rullestol-brukerne og de mentalt tilbakestående, der (AoC) er også samfunnet (community) veldig bra i forhold til mange andre Theme-park MMO da det har klart å sile ut de verste "fu noob pwnd lol tbqh rofl"-barna. Slikt har mye å si for meg, og her ble jeg relativt skremt når jeg spilte betaene til RIFT. Spillet var enkelt. Nesten FOR enkelt! Det var lite som krevde særlig konsentrasjon og "baller" bortifra bossene, invasjoner og en del Rifts. Å anskaffe seg bra ting var ingen problem og gikk bortimot automatisk.

    På LFG chaten, eventuelt General, så var det enormt med "noob"-mas med mer piss og useriøst "you are a troll, dont feed the troll" og "This is a WoW copy"-"no f*ing way"-mas enn noe annet. Folk klaget og sutret fra start på fredag, til mandag kveld, over totalt meningsløse ting, og bagateller som er helt åpenbare og selvfølgelige i en Beta (noe jeg til tider lurte på om folk visste at de var i) Greit nok, det er jo beta, men det var massivt med folk, spillet virket veldig polert, og viser hvilken retning det vil ta ganske tydelig.

     

     

    Questingen er ekstremt brukervennlig på godt og vondt. Jeg sier det er blir for lett, og barnevennlig! Man trenger ikke særlig med hjerneceller for å forstå hva/hvor man skal, da det er innebygget "questhelper" for de som har spilt/spiller WoW. Det var til tider så enkelt og åpenlyst med en elementalist/pyromancer (som har pet) at jeg rett og slett ikke så poenget med det i det hele tatt. Men det gjorde jo ingenting! Jeg bare satt i gang med rift-hunting med noen andre i gruop/raid grupper, og fikk mye effektiv XP og bra loot med det. Her har man et innholdsrikt alternativ om man er dritt lei dødfødt og poengløs questing i statiske landskap som man ofte får overdose av i f.eks WoW. Man kan jo også gjøre litt quester og delta i litt Rift-hunting, og vips så har man både variasjon og utfordringer. Rift-featuren har et enormt potensiale!

     

    Mount får man kjøpe i lvl 20, og er billig. Man har mer enn nok penger bare med å selge trash til vendorer, og mount var godt å få i lvl 20, men etter min mening, alt for lett å anskaffe. Jeg liker å føle at man har jobbet for ting, og ikke bare få det levert på døren uten særlig innsats for det.

     

    Ytelsen på spillet er foreløpig skuffende, og var tydelig et problem mange sleit med. Var det litt folk rundt deg, så kunne FPSen fullstendig løpe og gjemme seg, og dette ødelegger mye av spillegleden. Det kom seg heldigvis utover lørdagen når serverene ikke var så fulle lenger og folk hadde roet seg ned litt.

     

    Brukervennligheten og skillnivået som (ikke) trengs kommer nok til å tiltrekke seg mye vrøvlete og useriøse drittunger som tar spill litt for seriøst, og kommer for min del til å ødelegge mye av mine erfaringer i spillet. Community er som sagt viktig for en kar som meg, og blir det som WoW, så går dette i samme søppelbøtte som WoW ligger i.

     

    For de som leter etter en erstatning for WoW, som strengt tatt virkelig er på tide, så er nok dette et genialt alternativ om de ute etter samme type spill, med samme type spillere, som vil videre i MMO-verden.

     

    "omg noob wall of text rofl fu pwnd n0oB!"

  19. Hei folkens, sliter litt med og forstå hvordan man skal spille Gran Turismo 5. Det finnes mange løp som kun kan kjøres av spesefikke biler. For eksempel. Bilen må være Amerikansk og fra 70 tallet eller eldre. Men så har det seg jo slik at når du skal handle bil så har ikke en bilforhandler Alle bilmodeller og årganger (så vidt jeg fortsår) og bruktbilmarkedet er jo høyst un-predictable. Har det seg sånn at jeg må vente til bruktbilmarketed blir oppdatert med en ny batch med biler, evt hvor lang tid mellom hver gang går det når det kommer nye biler der?

    Bruktmarkedet oppdateres med noen nye biler for hver gang du kjører et løp. Synes å huske det er seks biler per løp. Et alternativ er å ha andre med GT5 på vennelista og bytte biler med dem, da slipper man lete for å finne biler man kun trenger én gang.

     

    Har vært gjennom samme problemet. Har brukt flere dager på å få tak i en racing car for dette historical race cup greiene på expert, og hvis man skal kjøpe hos forhandler, så koster de 20 mill, og mine venner som har, tar ikke sjansen på å "uploade" bilen til andre, etter ekstremt ubehagelige opplevelser med uploaderen som failer helt random og uten grunn, og i så tilfelle, så forsvinner bilen man prøver å sende i løse luften. Det er kjipt om man har brukt mangfoldige millioner på den, og den bare fordufter når uploaderen til Polyphony random-failer.

  20. Jeg er som nevnt veldig fornøyd med spillet, men det er flere ting som irriterer meg grenseløst jo mer jeg har spilt, og jo mer jeg spiller. Nå har det blitt så ekstremt at jeg må ta pauser for ikke å kaste PS3-en til helvete ut av vinduet og knekke GT5 plata i småbiter.

     

    Denne ekstreme følelsene og aggresjonen kom når jeg startet Nascar løpene. Siste brettet var ekstremt. Der må man drafte og kjøre taktisk osv... Men jeg, i motsetning til motstanderen, ser at det er biler der, og kjører utifra det. Hva skjer om du kjører litt til venstre for den ideelle kjørelinjen og bittelitt seinere enn motparten? Jo, da kommer en blind motstander og en hjernedød kunstig intelligens, og smæsjer i deg på siden/ræven din, som gjør at av magiske Polyphony'ske grunner så bremser bilen din automatisk, og den hjernedøde kunstige intelligensen i motparten forstår ikke at jeg er der, og at det enten er lurest å bremse før han kræsjer i meg, eller eventuelt bare svinge forbi meg.

     

    Hvorfor er den kunstige intelligensen så utrolig dårlig i dette spillet? Bortimot 7-8 år gamle spill er bedre enn GT5 på dette punktet.

     

    Enda den hjernedøde GT-5 motstanderen har en halv dag på å svinge til siden, eller bremse før han krasjer i meg, så finnes det ikke antydninger til at dette blir aktuelt.

    Det er mulig jeg er bortskjemt etter å ha spilt F12010 en god del, der den kunstige intelligensen er ekstremt god og "logisk", eller så er dette så jævla dårlig at det seriøst er til å bli kvalm og til de grader frustrert over.

     

    Kjenner du deg ikke igjen om jeg nevner den gangen du snurra rundt midt i veibanen, og SAMTLIGE dunker borti deg med maks fart, og fortsetter bare å kjøre beint frem, når det bare er å kjøre rundt/forbi? :p

     

    Helt utrolig!

×
×
  • Opprett ny...