Gå til innhold

goggen92

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goggen92

  1. Jeg tror nok noen har mye mer anlegg for å være utro enn andre, jeg tror det går på livserfaringer, hvor høyt en person setter tillit i forhold mellom mennesker, hvor mye forholdet betyr for personen osv.

     

    Noen par mener også at det ikke er utroskap om det foregår i en annen by foreksempel, men da må slike ting være klart på forhånd. Dette har jeg hørt av folk som ikke er så etablerte som deg, og da er det åpenhet om det osv.

     

    For meg virker det som om han ikke respekterer deg i det hele tatt.

     

    Man må selvfølgelig sette barna høyt i en sånn situasjon, men det er nok mer usunt for dem å lære seg at man kan være respektløs ovenfor mennesker slik som din mann er kronisk.

    med tanke på at barna bare er 6 og 8 år, ville jeg ikke bekymret meg så mye for at dem ikke vil klare seg i en ny klasse osv. unger snakker med unger når de treffer på hverandre uansett.

     

    Ikke for å presse deg, men med tanke på at de fortsatt er så unge, kan dette være den lette veien ut.

     

    Jeg er bare 21år, så jeg håper folk som har vert i din situasjon, eller har erfaring på området kan delta og hjelpe deg.

     

    gogg

  2. Hvis vannivået synker slik at man ikke blir våt på hendene klarer man å dunke i de fleste tilfellene med dokosten. Ikke press hardt og forsiktigt, men raske harde støt i begge retningene. da får man den "vakuum" effekten som tidligere nevnt. En meter med gummislange "hageslange" er også ett ok verktøy å bruke, og trekke litt og litt opp i skålen igjen får å lage vei ned.

  3. Gå fra han, og ta huset ;) Han forandrer seg nok ikke vil jeg tro. Man kan ikke drite seg ut 4 ganger og bli tatt for det og fortsatt ha tillit.

     

    Jeg ser gjerne at det går an å bli tilgitt hvis dette hadde skjedd en gang, men han er tydeligvis ikke til å stole på i det hele tatt.

     

    edit: ser at jeg kanskje fremstilte det som om det var greit med en gang, men det mener jeg absolutt ikke! du skulle ha forlatt han ved første hendelse.

     

    du har ikke mulighet til å reise tilbake hvor du flyttet fra?

  4. Hei, har en Mazda 323f 96 model, og har helt siden jeg kjøpte bilen ikke fått varm luft inn i kupeen. Har ikke orket å få bilen inn på noe verksted. Idag måtte jeg skifte en sikring i fuse boxen til 12 volts uttaket. Såg da en sikring som heter "Heater" og er på 40A. Kan det være at jeg bare må skifte denne for å få varme i bilen? Viftene blåser luft som bare det, men den er kald...

     

    Er jeg helt på villspor nå?

     

    Bytt sikkring :)

  5. 5. Bedrifter, ansatte og reklamering

    Det er tillatt for næringsvirksomhet og organisasjoner å ha en offisiell brukerkonto som benyttes til å svare på spørsmål eller påstander som blir fremmet, såfremt de ikke er forbudte etter norsk lov eller strider med forumets retningslinjer. Det foreligger spesifikke regler for en slik konto:

    Den kan benyttes av flere personer innenfor virksomheten.

    Brukernavnet skal tilsvare virksomhetens navn.

    Kontoen kan kun benyttes til å delta i diskusjoner som omfatter virksomheten eller tema relatert til virksomheten.

    Brukerkontoen skal ikke benyttes til å poste reklame eller nyheter om egne tjenester, med mindre det er svar på spørsmål fra andre brukere. Det skal kun svares på konkrete spørsmål og påstander. Informasjon ut over det kan bli ansett som snikreklame.

    Signaturen til kontoen skal ikke inneholde annet enn kontaktinformasjon.

    Brukerkontoer for bedrifter og virksomheter skal ligge i en egen brukergruppe for dette. Kontakt en administrator for å bytte brukergruppe på bedriftskontoen.

    Om du deltar i diskusjoner som omhandler din arbeidsplass/bedrift eller virksomhetens konkurrenter så plikter du å opplyse om dette i tråden.

  6. Jeg tror det ikke finnes en gud, eller en skaper, eller hersker over menneskeheten.

     

    jeg tror vi er kommet til ved utallige viktige hendelser igjennom milliarder av år. Jeg tror og håper at alle har fri vilje til å gjøre det dem ønsker og tenke det som faller seg inn, og jeg håper at det ikke er en Gud som kontrollerer. Noe av denne frie viljen er jo faktisk om du vil være religiøs eller ikke.

     

    "Hva er Gud?" mitt svar er: en forsvarsmekanisme mot å ikke ha svar på alt. Gud er ett svar på mye, det er opp til hver enkelt å mene om Gud er det riktige svaret, eller om for eksempel vitenskap har de rette svarene(eller vil finne de riktige svarene)

    • Liker 2
  7. mine tanker omforskjeller mellom homofile og pedofile er:

     

    homo:

    de ønsker partner/et pul av samma kjønn.

    de er i samme sinnstillstand som partner.

     

    pedo:

    de ønsker partner/ et pul av langt yngre alder.

    de søker altså sex fra personer som er hjelpesløse og MYE mindre modne.

    de vet at personen mest sannynlig får fysiske og sykiske skader.

     

    jeg mener pedo er i en helt annen liga av grusommheter enn det homo er selv om det er noe de ikke har "valgt selv".

     

  8. The dilemma

    jeg sitter og ser denne nå.

    virker som den mest multidrama filmen jeg har sett.

    ikke veldig bra film heller. eller morsom :(

     

    ikke for å være negativ. men bare en advarsel for folk som vil se noe morsomt.

  9. ja, det holder til det meste vil jeg tro.

    jeg kommer nok sjeldent til å ta med kabinettet på konsert om det ikke er nødvendig.

     

    har begynnt å nærme meg den lyden jeg leter etter, men må nok ha en ny gitar for å få det skikkelig.

     

    hvordan har du stillt din inn, og hvilken gitar bruker du?

    hva slags musikk bruker du den til?

  10. Skjønner. Fender Bassman 135 med 2x15" Fenderkasse - alt fra midten av 70- tallet jeg har. Liker den egentlig ganske godt og lyden passer bra til den musikken vi spiller i de tre gruppene jeg spiller med nå. Men har sett nå etter hvert at det kanskje er litt lite headroom med såpass lite watt i forhold til en gitarist som gjerne vil ha den hissige rørampen sin til å vrenge... :p I tillegg til at toppen er gammel og sliten etter et hardt liv på veien. Så jeg har slått på stortromma og gått til anskaffelse av en Ampeg SVT VR med 4x10" HLF kabinett. Har ikke fått toppen ennå, men den dukker nok opp om noen dager. :)

     

    jeg har også skaffet en ampeg svt-vr med 8x10 kabinett i samme looken. Fikk den på torsdag i forrige uke, og den har fått blitt med på festival og i studio allerede. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd tror jeg, bortsett fra at jeg må skaffe meg en bedre gitar.

     

    Er det stor forskjell på fender jazz-bass USA Og Mexico versjonen?

  11. Det hørtes bra ut! Tips til hvitvin?

     

    du kan kjøpe de fleste chablier og det vil smake bra. eller så kan du kjøpe chardoney(litt mer risky men kan treffe ganske bra for en hundrelapp) hvis noen kjøper for deg så kan du bare si at du vil ha en halvtørr, søt vin. De som jobber på polet er vanligvis veldig hjelpsomme.

     

    ikke bry deg så mye om den er fra callefornia, italia eller frankrike, etter min smak kan en italiensk vin smake mye bedre enn en fra frankrike i den rimlige prisklassen. ;)

  12. La cideren ligge, så tar du med 6-packen.

     

    få heller en flaske hvitvin som er litt søt, så deler du med jentene, så kommer du nok i godt humør.

     

    siden du trener en del må du være litt ekstra forsiktig. merket selv at jeg ble alt for fort full og for full da jeg trente og hadde pulver måltider.

     

    hvis noen tar med sprit så la de drikke det selv. :)

     

    ikke tenk så mye på det hvis du ikke blir "nok" beruset, bare kos deg uansett. :)

  13. Funker dette? Selvsagt altså ikke dytte røra gjennom rasshølet, men bare plassere den inn i bokseren? :p Jeg tror det beste er å sitte i et lite rom og se på en komediefilm.

     

    Jeg tror at lukten på fis ikke har noe å si med hva du puster inn, men mer med hva du spiser, da lungene normaltvis ikke fører til fordøyelsessystemet. Så det å puste inn fis ville nødvendigvis ikke ha noe særlig effekt. :)

     

    det går helt fint ann å svelge luft, men problemet er at du raper det ganske fort opp igjen. Han kunne alikevell svelgt en fis like før han går i bryluppet, slik at han kan sikte litt bedre : )

×
×
  • Opprett ny...