Gå til innhold

viper44

Medlemmer
  • Innlegg

    274
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av viper44

  1. Hva har han egentlig gjort ?

    Har du lest artikkelen? Han har brutt seg inn på flere store nettsamfunn og brukt noe av informasjonen han fikk tak i til å ta kontroll over et hundretalls e-postkontoer. Han har også lastet ned (noe jeg vil tro var) private bilder fra disse kontoene. Du ser ikke noe galt med dette?

    "Ta kontroll over" er vel litt drøyt ?

    Det står ikke nevnt at han har benyttet epost kontoene etc.

     

    Det virker som han har kopiert bilder, men det står ingenting om disse bildene så er distribuert/publisert på noen måte.

     

    Nei det der faller på egen urimelighet Tiltman. Vedkomne har bevist stjålet brukerdata fra sin arbeidsgiver/oppdragsgiver og har så brukt disse for å finne bilder etc. Disse bildene har han så lastet ned til sin pc. Klart fyren skal ha straff. Tenk om det var svært private bilder av deg han lastet ned? Litt kjipt å ikke vite hvor mange andre som har sett bildene og hvor mange kopier som sirkulerer omkring. Straff som fortjent.

    Tja, kanskje. I og med at gubben faktisk lasta ned noen bilder er det vel på sin plass med en liten straff. Jeg synes dog straffen langt overgår hva som er rimelig sammenlignet med f.eks. voldtekt etc.

     

    Selv sitter jeg på noen tusen kredittkort (inkl cvc), et himla antall brukerkontoer til ulike tjenester (bla.a. epost kontoer og sosiale sider). Alt dette via systemer i jobben, til og med uten å bryte meg inn noe sted. Ikke at jeg bruker dette til noe, men jeg har altså tilgang på data'ene.

     

    Så forskjellen mellom meg og fyren er at han faktisk lasta ned noen bilder. Hmmm...

    Så du ser altså ikke forskjellen på det han har gjort, og at du selv har en betrodd tilgang til slike data ???

    Jeg hadde en konto hos Photobucket. Jeg tar det SVÆrt personlig dersom noen bryter seg inn og stjeler mine private bilder etc uansett om det er i mitt private hjem eller i ett betrodd nettsted. Det bekymrer og overrasker meg veldig at du, som har en slik betrodd stilling har en holdning som du legger frem her . . .

  2. Det kan være maange grunner til disse problemene.

    Rådene du har fått er gode.

    Men se hva som står på ”blåskjermen” se om det refereres til en bestemt *.exe fil etc etc. Dette forteller deg hvilke/n hardware/drivere som gir problemer.

    Når Pcen ikke vill slå seg av kan det også være en oppdatering eller driver som ikke ble skikkelig installert tidligere som lager problemer.

    Jeg har ett nytt i5q system der jeg ”etterinstallerte” de nyeste lydkort driverne (realtek),

    og etter det begynte Pcen å gi blåskjerm når jeg prøvde å spille av musikkfiler lagret på Pcen. Den ble ellers også ustabil generelt. Installerte de gamle lyd-driverne på nytt og alt funket Ok igjen. Bare som ett tips at det trenger ikke være så veldig alvorlig feil etc etc . . .

    I5q-750

    4g ram

    P55M-UD2

    Win7-64

  3. Hei

     

    Har litt problemer med ramen min. Windows vil kun vise 2gb ram, men hvis jeg starter cpu-z står det at jeg har 4gb og jeg skjønner ikke hvorfor. Har prøvd med kun en minnebrikke i alle minneslotene, men maskinen vil kun starte hvis minnebrikka står i den oransje sloten helt til høyre. står den i noen andre vil ikke maskinen starte opp. Det er samme hvem av brikkene jeg bruker. Noen som kan hjelpe meg? :ermm:

     

    Har lagt ved et bilde der jeg har cpu-z, ytelses greiene til windows oppgave behandling og ccleaner oppe.

     

    Speccs:

    Cpu: Intel Core [email protected] ghz

    Ram: Corsair Dominator 4GB(2x2gb) DDR3 1600MHz

    MB: Asus p6t SE

    Gpu: Gainward GeForce 260GTX 896mb GS

    OS: Windows 7 home premium 64bit

    Er kansje på tynn is her men likevel:

    Alt1

    Du har ett hovedkort som støter 3 kanals DDR3 minne. Disse ”minne pakkene” selges i ”3/6pakninger”. De kan feks. Ikke brukes på ett ordinært ”dual channel” hovedkort.

    Tror du må ha en slik minne pakke for å utnytte all rammen din.

     

    Alt.2

    Sett begge minnebrikkene i oransje slotter, og start fra høyre.

  4. Har en i5Q samt 4g 1600mhz DDR3. Minnet kjører på 1333mhz.

    Minne controlleren sitter i CPUen (i5/i7) så all klokking av minne vil også påvirke CPUens klokke og omvendt.

    Fikk en beskrivelse fra Gigabyte på hvordan jeg kan klokke minnet til 1600mhz mens CPUen ligger på ca 1700+mhz, men har ikke prøvd dette da minnet jeg bruker krever 1,9volt for å kjøre på 1600mhz mens Gigabyte fraråder på det sterkeste å gi minnekontrolleren mer en 1,65volt på denne CPUen. Har derimot satt ned accesstiden på minnet til tilsvarende minne beregnet for 1333mhz. Originalt (1600)er 9-9-9-27. Har nå (1333) 7-7-7-21. Strømmen til minnet er satt til "Auto" og gir 1,58volt.

    Systemet fungerer veldig bra.

  5. Har bestilt dette: Sapphire Radeon HD 2900 PRO 512MB GDDR3 hos Komplett.

    I tester jeg har lest om HD 2900 PRO 512MB GDDR3 sies det at kortet har 512 bits minnebåndsbredde. Men Komplett skriver at dette Sapphirekortet har 256 bit. Noen som vet mer om dette er riktig eller ikke? Hvor stor PSU trenger dette kortet i maskin med en Core duo2 4400 + 2 gig minne og En hard disk?

    Takker for svar på forhånd

  6. Nei, kan ikke ha noen kjølingsfunksjon den gummien, men kan heller ikke være lim tror jeg. Kjennes omtrent ut som en mellomting mellom gummi og skumgummi. Er et lite hull i midten der chipen stikker ut. Vanskelig å montere kjøling på den vel? Kan vel ikke lime det på chipen heller. Fins det en kjølepasta som limer godt nok til å feste en liten kjøleribbe?

    Dersom chippen er flat på toppen kan du lime på en liten kjøleribbe med "termal glue" er rett og slett kjølepasta i limform.

  7. Den gummien er mest sansynlig lim for passiv kjøling. Det har ingen hensikt å kline på noe lim uten å ha en "varmeleder" som leder varmen vekk fra chippen. Det vil bare forverre varmeproblemet. Som "ullteppe" sier har alle Nvidiakort jeg har sett med tilsvarende chip montert passiv kjøling på denne.

  8. Ett par tips:

    Deaktiver Alltid antivirus programmet før spilling.

    Gjerne også alle andre program som ikke er "Windows".

    Hakking i spill med ellers fin FPS skyldes nesten alltid antivirus på, eller driverproblemer til lydkort eller grafikk kort.

    Hvilket lydkort har du?

    Eksperimenter med driverinstillingene til grafikk kortet. Slå av Aero i Vista.

    Prøv også uten AA og se om det hakker da.

     

    Dersom du har en XPcd liggende vil jeg anbefale å spille i XP til Vista har modnet.

    Tok 2år+ med XP fra Win98SE ;)

  9. En kollega har ett K9N Diamond HK. Han har installert 4g corsair DDR2 minne. BIOS sier at det er 4g installert men at bare 3,25g brukes. Samme står i Windows: 3,25g minne.

    På Komplett sier de att dette skyldes hans 32bitsXP. Noen som vet om dette stemmer?

     

    Takker på forhånd for svar . . .

  10. Gå til kontrollpanel og velg "avinstaller programmer" osv.

    Avinnstaller CCC og ATI driverne du ser der. Så bare kjører du den nye "pakken" etter omstart.

    Dette er etter manges mening den tryggeste måten å legge inn nye drivere på. Men det skal strengt tatt ikke være nødvendig å avinstallere gamle drivere først så lenge man ikke bytter kort..

    Bytter man grafikk kort fra feks. Nvidia til ATIkort er det helt nødvendig å gjøre dette først.

  11. Men når jeg høyreklikker og trykker egenskaper står det Default Monitor og ikke skjermkortets navn er ikke dette Default VGA driver?

    7861950[/snapback]

    Nei.

    Trykk next og se om du ikke finner standardriveren.

    Du sier du har XP åssen versjon? Har du mulighet til å oppdatere XP vil det sikkert ordne seg.

    Du kan også prøve å la XP søke på internett etter driver først. Det vil da installeres en standard driver osv.

  12. Prøv dette.

     

    Høyreklikk “min datamskin”

    “Maskinvare”

    “Enhetsbehandling”

    Finn grafikk kortet og høyreklikk dette.

    ”oppdater driver” Velg å ikke bruke internett.

    ”installer fra liste” (ikke automatisk)

    Velg ”ikke søk, jeg vil selv velge driveren”

    Ta bort haken for ”vis kompitabel maskinvare”

     

    Dersom jeg nå husker riktig skal du kunne finne ”standard VGAdriver” eller noe sånt.

    Velg denne.

    Etter omstart installerer du de riktige driverne fra Cden.

  13. Okei, takker for svar fra begge to! Men jeg trodde da det virkelig var forskjell på et skjermkort med 256MB ram og 512MB! :roll:

    7806824[/snapback]

    Mengde minne er jo ikke Helt uvesentlig. Du vil få litt dårligere ytelse med nyere spill med feks. 64/128mb på kortet. Nå i dag er det 256/512mb som gjelder. De eneste kortene som "retferdig-gjør" 512mb er i den "Råsterke" og Dyre klassen.

     

    Tenk deg at GPUen på skjermkortet er ett kjøretøy, og at minnet er en stoor og fin tilhenger. Da bør kjøretøyet være kraftig nok til å dra en full henger.

     

    Det ”cosmo03X” mener med "elkjøp-faktoren" er at på disse kortene er GPUen en ”gressklipper” med en diger tilhenger. Ingen god kombinasjon!

  14. Som "Intern" sier: Prøv å deaktiver en av kjernene på CPU.

     

    Ikke alle spill liker 2 kjerners CPU. Vet ikke status på dette er for "ditt" spill.

     

    Ellers er det samme gamle "dansen": Programmer som kjører i bakgrunnen? Antivirus slått av? Oppdaterte drivere til lyd og HK?

    For å sjekke temp på GPU under spilling må du la programmet kjøre i bakgrunnen, og "alt tabbe" ut til desktop for å sjekke, dersom du ikke har ett program som logger tempen under spilling. Dersom du avslutter spillet og Så sjekker, og tempen er 83, da er den for høy etter min mening.

×
×
  • Opprett ny...