Gå til innhold

Kevlon

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kevlon

  1. Litt effektiv støyfjerning kan jo ta bort det verste av støyen. Siden du allerede har redigert det såpass kraftig mener jeg.

     

    har fjernet så mye støy some det er mulig uten å miste mer detaljer. Jeg brukte Pickture codes's ' Noise Ninja ' og Nik Software's Dfine 2.0 ... Fjerner jeg for mye 'grains' så mister bildet skarpheten og detaljer... noe som er en kjip ting å velge mellom. :hrm:

  2. det kan forklare mye av støyen ja. desverre ødelegger det litt for meg

     

    ja, jeg ble sykt irritert når jeg fant ut at blitzen ikke fyrte.. kjipt når sånnt skjer.. får trøste meg med at jeg hvertfall fikk noe ut av bildet selv om jeg mistet mye detaljer. Jeg synes selv at det er ansiktsutrykket som er viktig og det er det jeg fokuserer på, men jeg tror jeg har sett meg sykelig lei av disse bildene. Blitt passe blind, er alltid bra med ferske meninger fra andre.

  3. har du lagt på korn med vilje på #4 eller undereksponert bildet? Syntes det var litt voldsomt med så "lav" iso. Personlig syntes jeg det er mye med 5 bilder fra samme og du burde kanskje begrense det til 2-3.

     

    ok, nei bildet ble veldig undereksponert fra kameraet (hadde problemer med blitz) men jeg synes ansiktsutrykket hennes er såpass bra at det var vært å ta med.

     

    jeg måtte justere verdiene i photoshop for å hele tatt se henne, bildet var nesten svart i utgangspunktet.

    det blir kanskje for mye med 5 bilder, 3 høres bra ut. :thumbup:

  4. Bumper denne litt. Ingen andre som har noe å si?

     

    kjempe bilde, men du burde redigere bort den gul/brune flekken neders på bildet, midten.

    den distraherer veldig synes jeg.

     

    også kvisten nede til ventre ville jeg ha redigert bort. ellers fint bilde!

  5. Hei.

     

    Jeg har søkt ved London college of communication, photojournalism

    og skal lever en portfolio. Jeg har valgt ut en liten serie av 5 bilder fra Lørdan the 10 januar i Oslo. Jeg ville gjerne ha litt kritikk på bildene. Det hadde vært døds bra.

    tusen takk.

     

    funker det i svart/hvit ?

     

    (vuderer å droppe det siste bildet, bare bruke bilde 1-4 ) ?

    post-67362-1240593810_thumb.jpg

    post-67362-1240593838_thumb.jpg

    post-67362-1240593858_thumb.jpg

    post-67362-1240593883_thumb.jpg

    post-67362-1240593907_thumb.jpg

  6. Det stemmer at PowerColor hadde problemer med kjølerne sine, men dette er lenge siden og problemet er forlengst utbedret. Du kan ikke dømme X800-kortene på grunnlag av det var problemer med enkelte 9800-kort. De fleste produsentene bruker uansett referansedesign på kjøleren sin. Jeg ser ingen grunn til at man burde gå for et BBA-kort i stedet for et annet kort.

    Ok, det enestge jeg vet var at de hadde problemer med de.. Nei jeg har ikke hørt noe om at de har hatt noe problemer med x800 viftene, men så lenge man vet at de har hatt problemer før så blir det vel til at man ikke velger de...

  7. Det du sier der er bare heeelt feil, grunnen til slikt er vel avhengig av hva du har i pc'en din, alle produsenter sender deg akkuratt det samme, den eneste forskjellen kan være garanti og andre eksklusive saker, jeg har fått ASUS x800xt pe 256mb agp, og funker FETT!

    tror du bør sjekke litt omkring før du utaler deg om ting du ikke vet noe om...

  8. vel, er ikke enig der, når jeg kjøpte mitt ATI Radeon 9800 pro kort så vuderte jeg å kjøpe Powercolor utgaven, men jeg gjorde ikke dette fordi mange av de som hadde kjøpt den utgaven haddee problemer med ...nemlig viften...

  9. Hei , fant en cpu : Intel Pentium 4 3.4 GHz 800 FSB

    Men jeg fant ingen pris på denne på harware.no

     

    Noen som vet hvor mye den ligger på ? Og hvor jeg eventuellt kan bestille denne?

     

    Jeg sjekket også cpu støtte for mitt hovedkort og fant at dette var det høyeste mitt hovedkort støttet : P4-3.40E GHz (800 FSB, L2 cache:1MB, HT, 90nm)

     

    Så mitt spørsmål er vel. kommer denne cpu'en til å fungere optimalt med mitt hvoved kort ?

×
×
  • Opprett ny...