Gå til innhold

yodinho

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av yodinho

  1. Jeg driver å sparer wildheart settet, og jeg lurer på om det er no bra. Har dere noen syn på wildheart settet, eller burde jeg gå rett over til Cenarion?

    5555800[/snapback]

     

     

    Gå rett over til cenarion du. Problemet er bare at det krever 39 andre folk og en del tid i MC, mens wildheart krever 4 andre og korte perioder i lette instanser. Det spørs om de 39 andre vil ha med en druid i grønt gear, så med mindre du har en guild som gjør mc, er nok sjansene større for å få joine MC.

     

    Sorry, men dette er kanskje et av de dummere spørsmålene jeg har sett.

     

    Spørsmålet burde kanskje heller vært: Hvordan er wildheart-settet i forhold til blå hybriditems?

    5555856[/snapback]

     

    Fins ikje dumme spørsmål :thumbup:

  2. Sku nesten spør om du ville låne min account... men dt virker ikje så trygt... 24 timer er ikje så lenge :) snart fotball på tv :love: eller ta dg en tur på byen... tror januar salget er forsatt oppe :thumbup: nye klær gjør alltid susen på gaminglivet :w00t: ikje vær sint å frustrert :nei: ha en god lørdag folkenz :w00t:

  3. Fikk i dag min nye pc som eg bestilte fra komplett.no ( http://www.komplett.no/k/ci.asp?sku=10123 ) innstallerte de nødvendige driveren.. lastet ned steam å prøver nå å spille cs 1.6 men forsatt så er fps nede som min gamle pc:S! eneste endringer i cs eg har gjort er å skifte oppløsning... burde eg lagge (lav fps)?elle er dt nogen andre innstillinger eg kan endre på så cs bildet blir glattere?nogen som har tips... me want smooth cs gaming:'(

×
×
  • Opprett ny...