Gå til innhold

<Iversen>

Medlemmer
  • Innlegg

    628
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av <Iversen>

  1. For min del ble jeg veldig skuffet over FC2. Det hele endte etter ca 1% da jeg skulle plukke opp en diamant, noe som ikke lot seg gjøre (stod med hvit skrift over hele skjermen at jeg måtte plukke opp diamanten og det lyste konstant grønt på GPSen). Starta ett nytt game, og akkurat det samme skjedde på samme plass. Kom rett og slett ikke videre pga bug.

    Dessutten var det ufatterlig idiotisk at fiendene tålte 3-4 skudd i hodet før de tok kvelden. Crysis / Warhead begeistra meg derimot stort. To veldig gode spill.

    Jeg kan konkludere med mye dritt om fc2 etter 5+ timer spilling men det du beskriver her er rein brukerfeil.

  2. "- Endurance, skulk, run speed fungerer ikke"

     

    Har sikkert 50% av poeng i de så jeg kan få gjort ting kjapt, men syntes aldri det gikk noe spesielt fortere,eventuelt litt placebo ^^ kjipe greier.

     

    Kan legge til at det er en lvl 25 assasin jeg har prøvd og sologrinde raskt for og ta igjen guild

  3. Mer eller mindre, da jeg skulle legge til retail key fikk jeg ikke oppgradere pre-order kontoen med nøkkelen men kunn lage ny, så jeg gjorde det og da havna bonus items spredd på 2 kontoer og mounten fins ikke, eneste funcom klarte gjøre etter 5 etterspørsler var og overføre amazon buen til den andre kontoen. Mangler enda mount'n min men venter til jeg blir lvl 40 så har de sikkert mer tid til og ordne opp i slik for akkurat nå er de håpløse.

  4. Men som sagt, bevis at det du ønsker er mulig ved å vise meg en server i hvilket som helst spill hvor RP og PvP blandes (uten ganking) slik du ønsker og da har du overbevist meg. For alt jeg sier er at den blandingen er helt umulig slik dere vil det skal være, den perfekte RP eller PvP-RP-serveren finnes dessverre ikke.

    Ganking er en del av PvP som er Blandet med RP, fordi nettopp noen liker og ganke samtidig som de rollespiller, du har ingen objektiv definasjon av en rollespillers profil noe du vil begrense ved og sette grenser.

  5. "Resultatet er at PvP-kommer i første rekke, og RP i andre rekke. Slik er det bare, og det finnes såvidt jeg vet ingen unntak til dette noe sted. Dette medfører at graden av RP på en PvP-server aldri kan komme i nærheten med RP som foregår på en PvE-server."

     

    Nettopp dette jeg var ute etter når jeg valgte rp-pvp. En pvp server med preg av litt rp da pvp faktisk gir flere muligheter i rp, selvsagt burde du aldri vært på en pvp server om din subjektive definisjon av rp ikke omfatter mulighetene pvp gir.

  6. Hei!

    Kjøpte Age of Conan idag :)

    Men nå har jeg et problem med registreringa.

    Jeg kjøpte det i butikken så jeg har ikke forhåndsbestilt eller noe.

    Men når jeg går inn på https://register.ageofconan.com/account og har tastet inn koden bak på manualen og er inne og har fylt ut alt det andre som skal fylles inn kommer dette opp:

    post-117986-1211815200_thumb.jpg

     

     

    For jeg har ikke tenkt til å betale pr. mnd eller noe lignende.

    Og har jo betalt for spillet.

     

    Hjelp hadde vært flott! :D

    Får inntrykk av at du tror dette spillet har "gratis" månedsavgift.

  7. Forøvrig er jeg enig med trådstarter, siege wars kommer til og gi pvp mange nye muligheter, ser for meg guilder som allierer seg i krig mot hverandre og eventuelt krig over resurser etc.

     

    Kan vel se frem til enda mer siege war content ved evt. tilleggspakker.

     

    Nettopp siege wars betyr mye i mitt valg av klasse, skal jeg stå med bue og plukke fra avstand eller skal jeg rushe ei klynge med en barbar og slakte med alt som står i min makt.

  8. Hadde du lest hele tråden hadde du sett at dette ikke funker for alle når det i mange tilfeller er trykkfeil noe som fører til at nøklene ikke ligger i databasen deres og de forståelig nok stiller seg i tvil om du har betalt i hele tatt.

     

    Bildebevis funker selvsagt som regel i alle tilfeller men nå har ikke alle de tilgjengelige midlene for og lage dette fortløpende(meg inkl.) men det er bare et spørmål om tid though.

  9. Takk for en veldig god og interessant artikkel. Morsomt å finne slikt på en spillside som Gamer. Har ikke orket å lese alle innleggene. Men jeg vil si at jeg alltid har likt GTA, og liker også GTA 4. Jeg er snill som et lam og ønsker å gjøre verden tli et bedre sted, men når jeg spiller så spiller jeg, og da gjør jeg for pokker som jeg vil :)

    Men det hadde vært utrolig interessant å spille et lignende spill som var litt mer reflektert enn GTA-serien. Den har ingen banebrytende ideer, og den har ikke tilbydd noe nytt på mange år, men den fortsetter å underholde i sin enkelhet.

    Takk igjen for en av den mest relekterte spillartikkelen jeg har lest, fortsett det gode arbeidet.

    Enig.

    Passa meg ypperlig på en dehydrert søndag med bakrus.

     

    Forøvrig interessant leseing alle de objektive og subjektive postene noe med mer eller mindre saklige grunnlag.

    Mange sier off-topic på flere tema tatt opp men i "debattens" omfattende sammenhengen er vel alt relevant om vi skal se det saklig fra første person.

×
×
  • Opprett ny...