Gå til innhold

_MrMilo_

Medlemmer
  • Innlegg

    334
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _MrMilo_

  1. Mine erfaringer så langt:

    - Serverbrowser har fått en ny bug, som er jævlig irriterende. Jeg bruker å sortere på ping, og når jeg klikker på en server så refresher browseren seg på nytt. Trykker du 'join' da er det den serveren du klikket på du joiner, ikke den som er markert som kan være en helt annen. Dessuten ser du ikke hvem som er på serveren heller.

    - Du får masse awards, ettersom de har senket kravene.

    - Commander dropper biler overalt.

    - Litt uvant i begynnelsen at du ikke kan bytte squad når du er død.

    - Minimap-buggen jeg nevnte på forrige side, er der fortsatt.

  2. Nja, hvis de heller vil ha penger så hadde de ikke giddet å supportere spillet lengre, eller tatt betalt for hver patch de hadde laget. Eller så er patchene et skalkeskjul for alle boosterpakkene deres. :hmm:

     

    OT: Når det gjelder offside, så håper jeg de "patcher" den også. "Ikke delaktig i spillet?" Makan til tulle-regel! Alle på banen er med i spillet! Det er de på tribunen som ikke er med i spillet, hvis vi ser bort fra tomflasker og mynter som blir kastet innpå banen... :tease:

    Jeg vil ha en type ishockey-offside-regel, der nest-bakerste-motstander danner "blueline".

  3. Får du disse problemene bare når du spiller på SF-kart eller blir det slik på de normale BF2-kartene også? Enkelte SF-kart krever litt mer av maskinen enn de vanlige BF2-kartene. Patchet du til siste versjon (v 1.22) en gang til etter at du installerte SF? Det må du nemlig!

    Det enkleste er antagelig å reinstallere alt (både BF2 og SF), for deretter å patche til siste versjon.

  4. Hvor har jeg sagt at jeg vil ha vekk alt av HW? Vil selvsagt beholde jeeps og APC greiene. Eneste jeg vil ha bort er Fly, helikopter og tanks.

     

    OK, jeg tolket tanks som alt av pansret kjøretøy. Fra en inf sitt perspektiv ville jeg ment at APC var verre enn tanks på maps som f.eks Karkand og Sharqi med sin eksplosive ammunisjon ved treff. Den kan ta ut inf som gjemmer seg i trange korridorer og bak vegger. Det er den jeg sanker mest kills med på slike maps.

  5. Hvorfor tror du Karkand og Sharqi osv. er mest populært, _MrMilo_? Fordi de er mest infanteribasert, min gode venn. Å hevde noe annet enn at majoriteten av BF2-spillere trives best som infanterister, vil være dumt.

    6116990[/snapback]

     

    Greit nok at de er mest populære. Urbane maps fenger massen bedre enn åpne maps slik som f.eks Zatar. Det er også der du i teorien kan sanke mest poeng på kortest tid ("statwhoring"), men det innlegget jeg kommenterte var en som ville ha en mod som fjernet alt som var av hardware fra spillet. Da er det ikke battlefield lenger. Det var mitt poeng/synspunkt. ;)

×
×
  • Opprett ny...