Gå til innhold

Kakemonsteret

Medlemmer
  • Innlegg

    164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kakemonsteret

  1. Hei

     

    Er det noen som vet hvorfor ikke min dvd/cd spiller ikke vil lese musikk cdene mine? Er det en kopisperre som slår inn? Hadde ett annet liknende problem med en driver cd som fulgte med mitt nye skjermkort...

     

    Noen som har en idee om hva det kan være? Ikke installert drivere til dvd/cd spiller kanskje? Spilleren vet jeg ikke helt hva slags merke er, kanskje NEC, eller noe av det billigste du finner på komplett..

     

    Takk for hjelpen!

  2. Som mange andre på denne tråden har jeg anskaffet meg XFX 280GTX 670M, men jeg har et aldri så lite problem.. Jeg får nemlig ikke driver cden til å fungere, når jeg putter den i dvd/cd spilleren virker det som om ikke den klarer å lese cden.. Det kommer hvertfall ikke noe opp på d: stasjonen, og ja det er den som er til cdspilleren :) Har prøvd cden på en annen maskin og der fungerer den, da er det tydeligvis noe gærnt med min cd/dvd spiller i forhold til denne cden. Er veldig rart siden alle andre av mine cder fungerer :hmm:

     

    Grunnen til at jeg spør om råd er at jeg lurer på hva som egentlig er på denne cden? Har installert den nyeste driveren fra nvidia, men mistenker at det kan være noen mere hendige utilityprogrammer iform av overklokking etc som kunne vært greit å få lagt inn..

     

    Når jeg spiller AoC er skjermkortet ufordragelig varmt, kan nesten ikke holde på kortet, og det gjelder hele kortet! Har lest et sted at man må installere noe fra cden slik at vifta skal gå 100% kontra 40% som den står på ifra før...

     

    Noen som vet noe om dette?

     

    Takker for svar!

  3. Er jo enig om at det burde være en grunn for at de var der.. Er bare kjipt hvis det skulle gå gæli! Får satse på at det er nok strøm på Corsairen min :whistle:

     

    Får ikke kobla skjermkortet mitt før i kveld så hvis det er noen som vet at dette er "fy fy", si ifra!!

     

    Takk for engasjementet folkens!

  4. Hei

     

    Har fått meg skjermkortet som jeg nevnte over, fant ut at siden det er et pci-express 2.0 trenger den en såkalt 8-pins kontakt og 6-pins. Problemet er da at jeg ikke har den 8-pins kontakten, tror jeg hvertfall da :hrm:

     

    Jeg har PSU av typen http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=327672 (Corsair Powersupply 620W).

     

    Noen som vet om jeg har den eller ikke, det eneste jeg fant var to 6-pins med en 2-pins ved siden av.. Har lest at det ikke anbefalles å koble disse til en 8-pins...? Noen som vet om det har noe å si?

     

    Noen som har noen andre ideer, eller blir det til å krype til korset og kjøpe ny PSU? :(

     

    Takker for hjelp!

  5. Hei

     

    Skal kjøpe meg skjermkort fra USA, lurer da på om dette er kompatibelt med de hovedkortene vi har hjemme? XFX GX280NZDDU GeForce GTX 280 1GB DDR3 XXX Edition 670MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card (Dual DVI/S-Video) er kortet jeg har tenkt på å kjøpe meg, skal bruke det på dette hovedkortet; ASUS P5E, X38, Socket 775 Hovedkort

    DDR2, SATA, ATX, GbLAN, 2x PCIe 2.0 x16.

     

    Forskjellen mellom disse som jeg har sett er at skjermkortet i Norge har produktbeskrivelse GX280NZDD9 istedenfor...

     

    Takker for svar!

  6. Hei folkens

     

    Hadde ikke ork til å lese igjennom de 35 sidene... Jeg er en ivrig AoC spiller, men etter en pause på ca 14 dager logget jeg på igjen til min store forferdelse, det var nesten ingen spillere igjen på serveren!!! Vet at ryktene vil ha det til at mange har forlatt AoC, men var det virkelig så mange?? Er litt usikker på hvilken server jeg spiller på, hehe, har en følelse på at det er Fury.. (Noen som vet hvordan man kan finne ut av det?)

     

    Noen som vet hvor mange som er på de forskjellige serverne?

     

    Synes det er leit at det er så mange som har forlatt spillet...

  7. da merker jeg sikkert ikke så stor forskjell hvis jeg har minne på 800MHz da?? Tenker da ytelse i spill og lignende.

    Fikk informert av han ene salgskaren at jeg ville merke stor forskjell på de to hastighetene...

     

    Siden den ene minnebrikken min er defekt må jeg sende inn den til netshop, kanskje jeg kan få byttet til 800 MHz :)

    Skjønte at en minne brikke med lav CL var det raskeste??

    Er det noe annet jeg burde se etter, vil jo helst ha det raskest mulig :)

     

    takker for svar forresten!

  8. Hva slags settinger må jeg endre på eventuelt da?

     

    Ringte til suppport der hvor jeg kjøpte rammen og hovedkortet istad, de sa at jeg måtte ha en prosessor som måtte kjøre på 1066 for at jeg skulle få noe utbytte av minne. har i dag dual core 6850 go den kjører tydeligvis på 667 på FSBen...

     

    på hjemmesiden til hovedkortet står det at det støtter dual channel 800/667. er det bortkastet å ha 1066MHz ram til dette HK??

  9. Takk takk for svar, det var dessverre det jeg trodde.. Da blir det vel 64-bits en gang i fremtiden da.

     

    Har en minnetype av typen:

    OCZ DDR2 2048MB Nvidia SLI Ready XTC

    PC2-8500 2x1024MB 1066MHz. (5.5.5.15)

     

    Når jeg ser i biosen står det at den kjører på frekvensen 667 MHz, er det riktig eller må jeg gjøre noe med instillingene?

×
×
  • Opprett ny...