Gå til innhold

zjulik

Medlemmer
  • Innlegg

    2 573
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zjulik

  1. OK jeg venter på beskjed fra din kamerat.

     

    Til andre som lurer på hvorfor vi har kommet til en liten meningsutveksling her - jeg var av den oppfatning at de muligheter forumet byr på til å lage sin egen personlige signatur, hverken skulle brukes til, eller kunne brukes til, å kjøre script i bakgrunnen som andre brukere ikke vet om eller kan forhindre. I tillegg er der blant annet ikke mulig å bruke en animert gif som avatar, rett og slett fordi dersom alle skulle bruke slike, ville det være ganske irriterende og en liten ekstra belastning på serveren.

     

    Min motdebattant her har vist at hver gang noen leser et av hans innlegg, registreres leserens IPadresse (sannsynligvis også alle de andre tingene man kan hente ut) på willbends server, og så kjøres der et lite script som henter denne adressen ut fra willbends logg, og viser den som et "bilde" her i forumet. Etter min mening er dette på linje med å sende ut virus i form av billedvedlegg på mail, eller å hente ut informasjon om forumleserne uten deres tillatelse. I tillegg innebærer det faktum at willbend har fått dette til, at det ikke er grenser for hva man kan gjøre med en avatar, på godt og vondt. Derfor vurderte jeg å rapportere den, men har ikke gjort dette ennå. Jeg kommer til å sende en melding om tråden som sådan, rett og slett fordi det ikke ser særlig pent ut med denne lille disputten. :no:

     

    Min avatar er et screenshot av avataruploaden alle brukere her inne ser når de laster opp en avatar til sin profil, og ment som en spøk. Det er en statisk gif, den ligger på hw.nos server, og den utfører ingen verdens ting. Hvor morsomt det er får andre vurdere, men jeg har i alle fall ikke mottatt noen andre klager på den. Er den upopulær, tar jeg den selvsagt vekk.

     

    La meg til slutt legge til at å vise lesers IPadresse i signatur på denne måten er et begynnertriks som ikke forteller at man er erfaren, men det motsatte. Det i seg selv burde være grunn nok til å unnlate å gjøre slike ting. Man vil da ikke fremstå som en nybegynner?

  2. Hadde jeg vært opphavsmannen så hadde jeg likt dårlig ikke å bli nevnt i alle fall :whistle:

     

    EDIT SnipeR's Redemption Network retains a nonexclusive,

    royalty-free license to publish or reproduce these documents, or allow others to do so, for reference purposes.

    These documents may not be freely distributed and used for non-commercial, scientific and educational purposes.

    ( http://www.retestrak.nl/index2.html )

    Nå kommern og tar deg :tease: og hollenderne ække gode :D

  3. Hvorfor dille med registeret når man bare kan stille det inn i windows (alle ikoner) eller som en enkel opsjon i Tweak UI?

     

    Det finnes to typer mennesker nahojdat. De som helst gjør absolutt alt i regedit, bat-filer eller et DOS-vindu, og de som mener at tekstkommandoer var kulest på 70-tallet, og foretrekker grafiske interfaces i steden.

     

    Disse to mennesketypene vil aldri bli enige. :p

  4. Mye bedre

     

    Disse kan du og ta, for filene er ikke lenger på maskinen:

    O9 - Extra button: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\Programfiler\PartyPoker\PartyPoker.exe (file missing)

    O9 - Extra 'Tools' menuitem: PartyPoker.com - {B7FE5D70-9AA2-40F1-9C6B-12A255F085E1} - C:\Programfiler\PartyPoker\PartyPoker.exe (file missing)

     

    Hvordan er det med FTP-en? Jeg tror vel forsåvidt ikke at det vi har gjort nødvendigvis har noe med dette problemet å gjøre.

     

    En annen ting - når du har tatt vekk de SweetIM-linjene kan du evt vurdere å avinstallere hele skiten, altså SweetIM...hvis det er aktuelt.

  5. OK Vi begynner med denne:

    F2 - REG:system.ini: UserInit=C:\WINDOWS\svchost.exe,C:\WINDOWS\system32\userinit.exe,

    - den er mystisk, men vi lar den være inntil videre.

     

    I tillegg stiller jeg spørsmål ved disse:

    O4 - HKLM\..\Run: [sweetIM] C:\Programfiler\Macrogaming\SweetIM\SweetIM.exe

    O4 - HKCU\..\Run: [sweetIM] C:\Programfiler\Macrogaming\SweetIM\SweetIM.exe

    - kjent for å lage problemer for en del andre programmer.

     

    O9 - Extra button: Ladbrokes Poker - {C2A80015-C447-4dc4-82DD-AED83D6ED57E} - C:\Programfiler\ladbrokesMPP\MPPoker.exe

    - pokerprogrammer inneholder ofte spyware. Ditt valg.

     

     

    De følgende krysser du av for å fikse:

    O2 - BHO: CDLPObj Object - {BE2ED590-CA49-46B5-8CCE-244FB2E0D1AA} - C:\WINDOWS\DLP.dll

    - spyware

     

    O4 - HKLM\..\Run: [Microsoft Windows Update Security Patch] C:\WINDOWS\system32\msupdatepatch.exe

    - virus

     

    Etter fiks tar du en omstart og fjerner deretter

    C:\WINDOWS\DLP.dll

    C:\WINDOWS\system32\msupdatepatch.exe

     

    Så poster du en ny logg.

     

     

    @mac9000: Er du kjent med HijackThis-logger? Hvis ikke, vær forsiktig med å friskmelde maskiner som ikke er det. :whistle:

  6. Chello er gode greier. Ei venninne kjøpte ny PC og trodde hun bare kunne ta ut nettverksledningen fra den gamle og putte i den nye. Men neida, abonnementet var registrert på nettvekrskortets MAC-adresse. Så da var det telefoner og styr. Mer enn én PC på nettet? Glem det.

     

    Tror de har endret på ting etterpå dog.

×
×
  • Opprett ny...