Gå til innhold

Kristian A.G.

Medlemmer
  • Innlegg

    148
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kristian A.G.

  1. Komplett.no... har sviktet meg :( Må vente helt til i morgen før det blir spilling på meg /cry

     

     

    Jeg og zepticon! Skal nevnes at jeg bestilte i seneste laget.. :)

     

    Samme her, bestilte fra cdon for ett par uker siden. Fikk mail om at de hadde sendt spillet før helga, men fortsatt ikke kommet noe pakke. At jeg ikke lærer, må seriøst slutte med forhåndsbestilling og bare dra til nærmeste spill butikk på launch dagen, evt. kjøpe digitalt.

  2. Takker for svar!

     

    Grunnen til at jeg ikke vil ha AMD er at jeg hadde skikkelig problemer med driverene på en laptop for noen år siden, men kanskje litt anderledes når det blir stasjonær? Driverene er vel kanskje også litt mer oppdatert nå i dag.

     

    Er dette samme skjermkortet, bare ene med mus?

    Gigabyte Radeon HD 7770 (uten mus, med mus)

     

    Hvordan stiller det kortet seg mot Gainward GeForce GTX 550Ti (link).

     

    Er det noen som helst grunn å velge nvidia kortet? Eller burde jeg gå for AMD? Hvordan er i så fall det AMD kortet jeg linket til over? (mener da om jeg evt. burde velge en annen produsent)

  3. Har et Gainward GTX 260 i dag, som jeg tror kan være ødelagt.

     

    PC'en henger/fryser i alt fra 0,5 sek til 7 sekunder, hvis jeg har noe lyd/musikk på, så looper lyden mens PCen henger.

     

    Etter at den er ferdig å henge/fryse, så fungerer alt normalt igjen. Ingen blåskjerm/restart. Mister ikke nettkoblinger mens hengen foregår, samtaler på Skype er der når jeg kommer tilbake, er fortsatt innlogget i spill (Diablo III, SWTOR, MoP). Eneste feilmeldingen som har kommet og den kommer sjeldent, ca 1 av 20 heng/frys, "Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered". Ellers ingen ting i windows sine logger.

     

    Den kan også henge/fryse selv om jeg bare browser eller hører på musikk. Trenger ikke engang å være ved maskinen, men kan hører at musikken plutselig går i loop, for så å funke fint igjen etter noen sekunder.

     

    Har prøvd det meste jeg kan tenkte meg, men samme hva jeg prøver; ny bios, forskjellige driver versjoner (beta og ikke), flashing av ssd, reinstall av windows; så kommer det alltid en ny heng/frys innen et par dager.

     

    Så nå er jeg lei av å ha dette irriterendes problemet og har lyst å prøve å bytte skjermkort i håp om at det er kortet sin feil.

     

    Er fornøyd med ytelsen til GTX 260, så trenger egentlig ikke noe bedre, men hvilket av dagens kort ligger rundt den ytelsen? Hvilken priskategori må jeg opp i?

     

    Krav til nytt kort: minst mulig støy, orker ikke noe helikopter. GTX 260 er en smule lang, nesten så den kommer borti harddiskene, så om det finnes et kort som helst er et par cm kortere. Vil egentlig ikke ha ATI/AMD, så et nytt Nvidia hadde vært fint.

  4. Jeg har Steam liggende på en annen harddisk - x:\Games\Steam.

     

    Når jeg reinstallerer Windows (noe som skjer titt og ofte), så henter jeg Steam klienten fra www.steampowered.com og installerer den i samme mappe som jeg hadde den i tidligere (altså x:\Games\Steam).

     

    Når jeg da logger inn, så er alle spillene mine der fortsatt (trenger ikke å hente dem på nytt) og alle savegamene er også der.

     

    En annen fin ting er at alle innstillingene mine i feks Counter Strike også blir tatt vare på! Så jeg slipper å stille inn mouse sensitivity og annet småplukk jeg bare MÅ ha.

  5. Noen flere enn meg som synes prisen på bensinstasjonene burde variere mer?

     

    Nå har jeg bare fått åpnet Nederland, Tyskland og Belgia, men har foreløpig bare sett to forskjellige priser: €1.257 og € 1.572 (kan hende jeg husker litt feil, er på jobben så får ikke sjekka, men i alle fall, det er bare to priser og den ene starter på €1.2 og den andre på €1.5)

     

    En annen ting jeg synes er litt merkelig er at man kan frakte en type gods fra en by til en annen, og så frakte akkurat samme gods tilbake til den byen man kom fra. Burde være litt mer logikk i hva de forskjellige byene etterspør.

     

    Og når jeg først er inne på etterspørsel av gods, hva er den prosentbaren god for når man skal velge hva slags gods man skal frakte? Det eneste er jo at hvor lavere prosenten er så får man som regel høyere pris på det man frakter. Men er det noe point at den vises i spillet?

  6. Har da endelig fått kjøpt meg en 10 meter HDMI kabel og et adapter (DVI->HDMI).

     

    Funka som en drøm!!

     

    Etter å ha lest litt om kvalitetsforskjeller på billig og dyre kabler, virka det som om flerparten av de såkalte "ekspertene" menter at det ikke er forskjell på kabeler som koster skjorta og de som er litt billigere :p

     

    Så valget falt på Biltema sin kabel til 399 kr :o (bildekvaliteten er helt konge og litt til! bruker ikke kabelen til lyd, så der vet jeg ikke hvordan kvaliteten evt. er)

     

    For de som er litt skeptiske til Biltema så må jeg bare si at bildet er helt stabilt, ikke noe flikring, ikke noe pixel feil, riktige farger. Så kan nesten se ut som om "ekspertene" har rett.

     

    Det kan jo hende at signalstyrken ut fra mitt skjermkort er en medgjørende faktor på at bildet kom fram igjennom 10 meter med kabel, leste nemlig om noen som ikke hadde fått det til å funke med 10 meter fra Biltema. Så hvis noen lurer så har jeg et Gainward Geforce 8600 GTS kort mot en Samsung LE40M86 tv. Hvis noen andre skulle fundere på om de tar sjansen på en kabel fra Biltema. Det skal sies at de på Biltema sa at det var full retur rett innen 30 dager, da forpakningen ikke måtte brytes i stykker for å få ut kabelen.

     

    Detta ble mye tjas og mas, men er så super happy med at alt funka til slutt!!

     

    end of rabling :o

  7. Slenger meg på denne tråden da mitt spm er i samme gate.

     

    Har:

    Samsung TV (40M86) med 1 VGA inngang og 3 HDMI innganger.

    Skjermkort med 2 DVI utganger.

     

    Koblet disse sammen med en kort (1.8 meter) VGA kabel med DVI->VGA adapter. Dette funka greit, men da må PCen stå nesten inni TVen og det går ikke med min ekstremt bråkende PC.

     

    Kjøpte derfor en 10 meter lang VGA kabel og brukte samme DVI->VGA adapter. Med den nye 10 meter kabelen så får jeg maks 1600x1200 i oppløsning, ikke FullHD (1920x1080), som jeg fikk med den korte kabelen.

     

    Så da regner jeg vel egentlig med at VGA ikke støtter så høy oppløsning over så mange meter.

     

    Da blir mitt spørsmål:

    Hvordan skal jeg koble PCen til TVen? Finnes det noen muligheter for 10 meters avstand? (Som ikke koster skjorta) Eller klarer ikke skjermkortet å levere på så lang avstand? Vil det funke med DVI->HDMI?

     

    edit: litt små feil her og der :)

×
×
  • Opprett ny...