Gå til innhold

Samtron87

Medlemmer
  • Innlegg

    341
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Samtron87

  1. Hei!

     

    Lurte på om det går an å ha to sd kort, et med rpxbmc på og en med et os på og at jeg da kan bytte sd kort hvis jeg vil bruke rasberry pi som os (Linux), med nettleser osv og at jeg kan sett i sd kortet når jeg vil ha xbmc og streame film osv.. Forsto folk hva jeg mente? :p Tenker litt dualboot aktig, bare at jeg må bytte sd kort alt ettersom hva jeg vil bruke...

  2. hei!

     

    Ser at de tilbyr finansiering på komplett.no. Så har jeg er spørsmål!

     

    F.eks hvis jeg tar finansiering på et produkt som koster 5000kr og tar finansiering på f.eks 12 måneder med et månedsbeløp på ca 200kr eller hva det nå blir.. Og sluttsummen har da kanskje økt gill 6500kr med finansiering og de 12 månedene.. Men hvis jeg da velger å betale inn produktet etter kanskje 2 måneder, må jeg da betale hele det beløpet som ble beregnet ved kjøpet?( der renter for 12 måneder er med osv)...?

  3. Hei!

     

    Jeg har et "gammelt" xfxforce 680i hovedkort og jeg ønsker en ny prosessor til hovedkortet... Men har helt falt av med tiden og lurer på hvilke nye prosessorer som støtter hovedkortet mitt? Har nå Intel core duo 2 prosessor. Kunne tenkt meg intels i5, men hovedkortet støtter sikkert ikke..

    Er uaktuelt å bytte hovedkort...

     

    Takk for svar.

  4. Så lenge det eldre paret leier ut mindre enn 50% av boligen sin er leieinntektene skattefrie. (Se "§ 7-2. Utleieinntekt mv." i skatteloven, http://www.lovdata.no/all/hl-19990326-014.html#7-2 .) Det kan selvfølgelig være at de gjemmer unna leieinntekter for å slippe å betale formueskatt, men den skatten er jo langt lavere, så det er mindre sannsynlig.

     

    Merk at husleieloven, uansett hva som er avtalt i husleiekontrakt, gir dere rett til å betale husleien via bank. (Se "§ 3-3. Oppgjørsmåte" i Husleieloven, http://www.lovdata.no/all/hl-19990326-017.html#3-3 .)

     

    Den nærmeste loven som kunne gjort dere medansvarlig for betaling inntektsskatt, trygdeavgift og merverdiavgift er Skattebetalingsloven §16-50. Men den gjelder kun ved kontant betaling av tjenester (typisk håndverkertjenester, husvask, barnepass, ol) for mer enn 10 000. (Se "§ 16-50. Ansvar for inntektsskatt, trygdeavgift og merverdiavgift for privat oppdragsgiver" i Skattebetalingsloven http://www.lovdata.no/all/hl-20050617-067.html#16-50 .)

     

     

    Dere er nok trygge mpt. skatteunndragelse. Det jeg hadde bekymret meg mest for er å få dokumentasjon på at utleierne har mottatt penger fra dere. Jeg ville krevd en kvittering med underskriften deres. Hvis dere ikke har det, så kan utleier lyve til myndighetene om at dere ikke har betalt, og forsøke og kaste dere ut.

     

     

    Takk for svar og fyldige sådan (what_no2000). Var det jeg ville vite.

    Ja det går jo an å spørre dem om en kvittering på at husleie er betalt inn til dem.

  5. Hei

     

    Vi leier hos et eldre par og vi betaler husleien til dem kontant. Så lurte jeg på om vi som leier av dem blir dratt med hvis de blir tatt for skattesnusk, for det kan jo virker som derfor de ønsker kontant betaling av husleien... Vi har skrevet et ordentlig husleie kontrankt der det står at leien betales kontant. Vi fører inn i en liten bok hver måned for å kvitterer at leien er betalt.

     

    Er vi trygge?

  6. Hei!

     

    Vurderer å kjøpe meg bil for ca 120 000 kr. Vi har ikke tenkt til å kjøpe hus og søke om huslån før om iallefall 3 år. Innen den tid, på hva jeg har regnet ut hvis vi evt kjøper bil, er at vi sitter igjen med ca 30-40 000 i lån på bilen når vi skal søke huslån. Hvor stor innvirkning vil dette evt ha for hvor mye vi kan få i lån når vi går til banken om 3 år..?

     

    på forhånd takk for svar! :)

  7. Heisann

     

    Har en pc som er tre år til vinteren. Men den siste tida så er jeg ikke blitt helt oppdattert på datafronten. Så mitt spørsmål er: Hva er det beste jeg kan få av grafikkort til mitt XFX 680i LT SLI hovedkort? Hovedkortet har kanskje sine begrensninger ettersom åra har gått. Å kjøpe nytt hovedkort er ikke aktuellt.

     

    Takk for svar!

  8. Blir løpe å køpe for meg. Ser på dette spillet som sånn det orginale spillet egentlig skulle være. De kommer sikkert til å rette opp ting som ikke fungerte så bra i 1'ern.

    Og man kan jo ikke klandre Crysis for å gjøre det litt enkelt for seg selv og tjene i litt ekstra penger på Crysis Warhead. Er jo trossalt et relativt fersk uvikler..

  9. Hei

     

    Når jeg spiller halo 3 på Xbox live, så finner jeg ikke ut åssen jeg får til å spille på baner som jeg vil spille på. Går det an å velge hvilken bane man selv vil spille på Live eller må man rett og slett finne seg i at banen blir tilfeldig og ikke noe man kan velge!? Liker veldig godt "High Ground" og kunne tenkt med å spilt den hver gang jeg er på Live!

     

    Takk på forhånd for svar!

  10. Hei

     

    Har en windows 2000 server som har en laptop med Xp i nettverket. XP laptopen er brukeren da.

    Jeg vil gjerne legge til en nettverkskriver. Hvordan gjør jeg dette? VIl da at laptopen og serveren skal kunne skrive ut.

     

    Har en lexmark 250dn som det er nettverkkontakt på. Men jeg mistenker kanskje at det er switchen jeg bruker som ikke klarer all dataen skriveren sender. Det er en vanlige liten edimaks switch med 8 porter...

     

    På forhånd takk

  11. Hei

     

     

    Jeg har installert Windows 2000 server. Har fått opprettet AD.

    Har også fått laget et fellesområde, som brukerne kommer i kontakt med ved å skrive \\navnetpåserveren\felles\

     

    Men så vil jeg at hver bruker skal ha et eget hjemmeoråde på fellesområdet som kun en enkel bruker har tilgang til. Altså at det blir noe sånt som: \\navnet på serveren\felles\navnet på bruker\\

     

    Åssen skal rettighetene se ut for at kun denne ene brukeren skal kunne få kommet inn på denne mappen og gjøre endringere på filer som blir lagret der osv, og at ingen andre brukere kan komme inn på den mappen?

     

    Si ifra så skal jeg prøve å forklare bedre! :p

  12. Hei

     

    Har xbox 360 og vil spille på på Live med andre. Har prøvd meg på GTA4 men jeg kommer ikke inn, blir bare "conection problems" eller lingnede.

     

    Har sjekket på xboxen og der står det at NAT er strict, men alt annet er bra. Jeg kan browse sider på Live, laste ned demoer og prate med venner, så da er det iellefall kontatkt med omverdene.

     

    Men, kan problemet ligge i at kabelen fra veggen (der vi får telenor adsl) går til en router, som igjen går til en trådløs switch, der jeg har koblet xboxen til med en kabel? Har ikke trådløs på 360'en.

×
×
  • Opprett ny...