Gå til innhold

[Tx]

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av [Tx]

  1. Trenger gode råd til hovedkort og minne til 10700k.

    Skal kun spilles med, har ikke noe greie på overklokking av minne og stramme inn timings, kommer til å sette på xmp, helst 3600mhz som minnimum.

    tenker 32gb, men hører at fremdeles 16gb er nok til gaming. Pcen kjører minimalt med programmer, og alt er tweaket i windows til maks ytelse.

    skal samkjøres med 3080 med skjermoppløsning på 2560x1440p @144hz gsync, har nå enn i7 4770k @ 4.4ghz med 2666mhz ram som har tjent meg godt siden 2013, men som ikke holder mål lenger dessverre.

     

  2. høres bra ut, skal sjekke ut litt cpu usage med msi afterburner på aktuelle spill fremover.

     

    Hadde vært veldig greit hvis HK, ram og cpu karte ennå en runde, koster flesk, regner med prisen på 1080ti kommer på 8500-9000, eller kanskje mer, som er galskap, kan vel få 3000 for en 980ti når den tid kommer.

  3. Mine Favoritter:

     

    rts: Dune2000

     

    fps: Bulletstorm

     

    3rd: space marine

     

    jp rpg: FFX

     

    Turbasert: Heroes III

     

    Sim: Theme park (PS1)

     

    point and click: Riven og Day of the tentacle

     

    arpg: Diablo II og III

     

    MMO: WOW og Tera Online

     

    sandbox: Gta vice city

     

    fps/multiplayer: Counter-strike Source

     

    Platform: Første rayman (PS1)

     

    RPG: kan bli Black Flag, er en sucker for pirate lore, (pirates på amgia 500) ;)

     

    Jeg tar fantasy over scfi anyday :)

     

    Sikkert glemt noe/noen i farta, men denne lista er et godt innblikk i mine all time favoritter.

  4. Fant en midlertidlig løsning på vsync problemet. så fort du har mindre enn 60 fps, Vil spillet nedscalere deg til 30 eller 40 som hos meg, det vil si at hvis du har 59fps, den går rett til 30/40.

     

    Dette kan "fikses" med denna videoen jeg fant:

     

    http://www.youtube.com/watch?v=WhhXqgOsFbM&feature=youtu.be

     

    Jeg ligger på 53-60, så vil regne det som greit for nå, håper dette har vært nyttig for noen i samme båt.

  5. Etter å ha løpt litt rundt i Havana, ser det ut som spillet holder seg mest på 60 fps. men visse vinkler på visse steder er den nede på 40 fps igjen. men er fornøyd, men at jeg ligger greit høyt + driver/optimization gjør det litt bedre, har ikke klokket kortet noe ennå, ikke at jeg veit hvordan eller med nvidia kort, lastet ned Precision X igår og tok en rask titt, men ble ikke så veldig klok.

     

    En liten overclock til la oss si 1080ish/1000 kanksje. hvis noen har litt kunnskap og erfaring, tar jeg gjerne imot litt veiledning.

  6. "Gabe Graziani : This quote is taken totally out of context. He's talking about when working in the development environment on R&D... optimization doesn't come until later. Shoddy journalism, to say the least. It's really disappointing to see this, especially after the team put so much work into the PC version.

    Can't wait to see which other journalists are bad at their jobs when articles are replicated based on this one without a cited source.

     

    http://i.imgur.com/ckY3B1q.png

    Alltid to sider av en sak ;) men man veit jo aldri helt hva de egentlig prioriterer, fult mulig å forsnakke seg og så rette på det, men som sagt journalister kan vinkle det som de selv ønsker. Og alle veit hvor spent diskusjonen rundt konsoll vs pc, og konsoll port ect...

×
×
  • Opprett ny...