Gå til innhold

Scrabble

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Scrabble

  1. Jeg fikk plutselig dette på både SMS og mail tidligere i dag:

     

    "Betaling for bestillingen din kunne ikke fullføres."

    Rett inn på apple.no, og fikk bare feilmeldinger, selv om jeg vet kortet både fungerer og har dekning, uten hell. Tok så kontakt med kortutsteder som heller ikke kunne finne noe galt, og syntes dette var merkelig. Så gikk det en stund, og alt av meldinger om at kortet var ugyldig o.l. var plutselig borte på status-siden til Apple.  :confused:

    Hos meg er det forøvrig "Bestilling under behandling" fortsatt på min 14-21-levering.

    Sjekket forresten tilfeldigvis elkjop.no i går kveld, og fant ut at en butikk i nærheten hadde på lager. Var innom butikken tyve minutter etter åpningstid og forhørte meg om dette stemmer "ja, men den ble akkurat reservert for fem minutter siden".  :realmad:  :realmad:

    Hvor fant du status i butikk? Finner ikke det noe sted jeg

  2. Jeg vurderer å kjøpe den vanlige eller edgen, er det noe forskjellige egenskaper på telefonen utenom at edgen har skjerm som går ut på sidene ?

     

    Er det verdt å betale ekstra for skjermen som går ut på sidene?

     

    Jeg er helt nødt å ha flipover case på telefonen, vil den i såfall dekke over skjermen som går ut på sidene på en Edge?

    Jeg har originalt flipp cover, og den dekker ikke sidene på edge nei. Den ligger ca 1mm eller 1.5 under.

  3. Jeg kjøpte 6+ så fort den kom ut , den klarte datteren å smelle i betongen - dermed ble den byttet. Fikk en vanlig 6 tilbake via jobb, og syns det var helt ok. Men nå skulle telefonene oppgraderes igjen, og vi kunne velge mellom 6+ eller 6s+ mot et gebyr. Jeg tok 6+. Venter heller på 7 og bruker jobbkjøpet mitt på den. 

     

    Jeg har 128GB gull, og er storfornøyd. For min del, som bruker den mest til FB, blogging, mail, sms og jobbrelatert surfing - ser jeg ikke den store vitsen å gå til 6S - men heller vente da på 7. 

    Mange tester rundt på nettet sier at har man en 6, er det ikke et must å oppgradere. 

    Jeg er iallefall fornøyd med min 6+, selv om det finnes en 6S+ :) 

  4.  

    Største ulempen med å ha gått for iPhone 6 Plus er at nå kan jeg ikke se for meg en hverdag uten 5,5" telefon ..

    Da jeg fikk min Xperia Z2 med stor fin skjerm og alt det der hadde jeg og det sånn. Men når wow faktoren gikk litt over så ble størrelsen mest et irritasjonsmoment. Ja under bruk har det sine klare fordeler, men når man alltid skal ha den med seg så blir det litt…drass igrunn.

     

    Men jeg håper du får rett :)

     

    Jeg gikk fra Z2 til 6+, og forskjellen er ikke stor. Men fra 5S til Z2, syns jeg det var stooor forskjell. Når man legger Z2 oppå 6+, så er ikke forskjellen så stor at man man skulle "plages av det", er min mening.

    Jeg hadde slitt med å gå fra 5S til 6+, men fra Z2 er det helt ok.

    Jeg hadde ikke sjans å få z2 i bukselomma heller, så det er jeg uansett slutta med :p

     

    Det eneste minuset med iPhun 6 plus er at den blir lett bøyd, og om du bøyer den tilbake, da knuser du skjermen. Men om du prøver å levere den tilbake på garantien, da blir det sett på som hærverk og blir ikke dekket av dem du kjøpte telefonen hos. Derfor bruker jeg forsatt min gamle Nokia med tanks-teknologi. :)

     

    Mvh

    Daniel L. aka Noxz

    Egentlig syns jeg dette er døv argumentasjon. Telefonen blir ikke "lett" bøyd, og om man er så hardhendt ved bruk, at man står i fare for å bøye telefonen når man trykker på den - da er det på tide å vurdere en gammel nokia ja... Dog kunne disse også sprekke i plasten og diverse ved hard bruk.

     

     

    Hjalp søsteren min å bestille seg en iPhone 6 Plus 64 GB i dag. Jeg har ikke råd nå, så jeg får bare sikle på hennes. ;) Hun ønsker seg en case som beskytter fronten også, men på apple.no var det kun to typer case, en i silikon og en i lær, og ingen av dem beskytter fronten. Har dere noen gode tips for en god case som hun kan skaffe seg?

    Ta et søk på ebay, masse case både med og uten front :)

  5. Jeg fikk byttet skjerm på min, og etter det ble den overfølsom.

    I tillegg tror den ALT er en finger og berøring, så den lever helt sitt eget liv.

    Til og med en bok, som kom borti skjermen aktiverte den.

     

    I tillegg flimrer skjermen opp/ned innimellom og ser helt shaky ut :(

    Den mister til tider dekning, og bruker LANG tid på å finne igjen nett. Sist hadde de den inne i x antall uker, så jeg har ventet til jeg fikk ny tlf nå - med å sende den inn igjen.

  6. Jeg hentet min 6+ på fredag.

    Jeg har hatt alle versjoner av iPhone siden aller første versjon, som ble kjøpt i USA, og jeg må si er jeg er kjempefornøyd.

     

    Innimellom har jeg hatt både Samsung S2,3,4 og Xperia Z2.

    Alt flott på sin måte, men 6+ er fantastisk. Egentlig en liten lykke at jeg gikk fra Z2, for jeg syns det var gedigent å gå fra 5S til den. Men fra z2 til 6+ var det ikke så ille :)

  7. Alle jeg snakker med klager over at det er lavt volum når jeg holder telefonen vanlig. Hvis jeg tilter den slik at micen er "inni" kjeften min er det ok, men da deaktiveres skjermlåsen og jeg begynner å trykke på tilfeldige ting med kinnet, og hører sev dårlig hva de andre sier.

     

    Er dette et problem kun med enheten min, eller er det noe kjent? Må jeg returnere telefonen for å få det fikset?

     

    Jeg skrudde av en av de støyvalgene, og det ble bedre.

     

     

    Jeg fikk knust min skjerm for noen uker siden, 3500 inkl moms... :( Nå er skjermen overfølsom..

  8.  

    Jeg opplever rekkevidden til armbåndet å være rundt 4-5 meter; kanskje noe mer i luftlinje.

    Hva?! Har i hvert fall en rekkevidde på over 20 meter med mitt bånd. Har opplevd at det kobler ut i enkelte skarpe vinkler, men kan fint gå et stykke unna før det kobler ut.

     

     

    Jeg opplever også lenger rekkevidde enn 5 m, går nesten fritt rundt i huset uten at det varsler om brudd.

    Var noe av det første jeg testet :)

  9. Hentet min X2 hos Spaceworld i dag. Kan ikke si annet enn at jeg er imponert :-)

     

    Jeg har hatt alle iPhoneX frem til dagens 5s, som nå ligger ved siden av her.

    Jeg er Apple bruker på min hals, men må si at det er spennende å teste denne.

     

    Jeg har tidligere hatt HTC one, Samsung S3 + S4 og de var jeg ikke venn med i mange dager, før jeg gav opp. Men denne her må jeg si jeg liker. Den er litt stor, men det vender jeg meg til tror jeg. Smartbandet er genialt! Og jeg digger en del av løsningene. Savner noen apper, men det får gå. Har ipad, så jeg får bruke den til det mest savnede :)

     

    Liker designet, formen +++

     

    Noen steder dere vil anbefale for å kjøpe litt ekstra stæsj? Magnetlader, stand og minnekort feks? Vet om ebay, men tenkte om dere har noen spesifikke dere vil anbefale.

    • Liker 1
  10. Har et barnebarn på 3,5 år. Hun trykker på sin ipad mini, som om hun ikke har gjort annet, siden hun ble født. Så har ikke noe tro på dette. Barn lærer utrolig fort ☺

     

    Enig !

     

    Jentene mine på 5 og 7 er drevne ipad brukere. Til og med min far på 75, navigerte fort rundt på ipaden. Han har ikke ville hatt pc, fordi det er så mye styr :dribble:

    Jeg ville ikke kjøpt denne til mine unger.

    • Liker 1
  11. Men det er det som er så irriterende :)

    Alle kontoene mine er satt opp som imap. Dette funket knirkefritt på iphone, både med online, exchange, gmail og mac mailer. Men på S4 må jeg reloade manuellt. Det virket med mac mailen de første dagene, og så sluttet den å synke alt plutseliig :(

    Det fungerer fint med gmail hvertfall. Jeg bruker IMAP på Gmail-kontoen min og får mail på sekundet.

     

    Du kan alltids sette opp en gmailkonto og la den importere din gamle mailkonto via POP, men da blir problemet at den gamle kontoen kun polles med ca 5-60 minutters intervall, avhengig av hvor ofte du får mail fra den gamle kontoen.

  12. Jeg har gått over fra en iPhone til S4'en, og er stort sett fornøyd. Men min største irritasjon er at man ikke kan ha push innstillinger på mail? Eneste mac mailen min, jeg kan velge push på, men likevel henter den ikke ned mailen. Det gjør den forsåvidt ikke hvert 5 min heller - jeg må reloade hver gang jeg vil sjekke. noen med løsning?

  13. Der var det mange. Skal jeg slette de? Men hvis jeg sletter de, sletter jeg den da, eller fjerner jeg det fra lista?

     

     

     

    Alle er fjernet.

     

    Flott.. du du fjerner de ikke, bare lukker de.

    Løste alt det andre seg også nå?

     

    Vet om flere som har opplevd dette. Flesteparten av de hadde X titalls applikasjoner løpende. Når du trykker home knappen to ganger, og får opp åpne programmer, ligger det mange å kjører der? Om så er, så slett/lukk applikasjer, så ordner det seg kanskje

     

    Det er vel en liste over Recent Programs du får opp da, altså programmer som har vært åpne i det siste..?

    Med mindre man jailbreaker og legger inn software som endrer på det da..

     

    Ja - men man trenger ikke si det vanskeligere enn ovenfor ;)

  14. Djuice 1 All M eller hva det heter, 199,- pr mnd for 500 ringe minutter, 500 sms og 500MB

    Burde være midt i blinken? Oppstartsavgift er inkl i de inkl ringe minuttene

     

    Eller OneCall Folkepakka, den gir akkurat det samme.. Men 500MMS i tillegg..

     

    I tillegg får man med OneCall muligheten til å bytte mellom forskjellige nett dersom Telenor tryner igjen.. :) (Forutsetter at man er innenfor dekningsområdet til Network Norway)

    Japp.... men jeg styrer unna onecall - da mange har probelemer med SGII og onecall :)

  15. Hvis jeg trykker Home knappen 2 ganger kommer jeg jo til de 4 siste appene jeg har vært på. Har 143 programmer. Jeg sletter noen etter hvert. Det skal under 100.

    4 siste nei... ;)

    Om du "trekker" listen mot venstre, er det mange flere der. (om du har mer enn 4 åpne) om du aldri har gjrot det, anbefaler jeg deg å scrolle mot venstre og lukke ALLE programmene som ligger der ;)

  16. Det android gjør som iphone ikke kan er customization rett og slett, og såklart å slippe itunes og operere som et os du ikke blir bundet til.

     

    Å kjære iphone blir som en dårlig mellomtrinnet mellom n95 og sgs2 slik jeg ser det. Altså poengløst.

     

     

    Slik du ser det ja..... det er ikke dermed sagt at det ER poengløst :cool::innocent:

×
×
  • Opprett ny...