Gå til innhold

Dondrio

Medlemmer
  • Innlegg

    354
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dondrio

  1. Hei, har nettop gått til inkjøp av en Acer e310, aka Acer E310 GPS

    Som titlen sier får jeg ikke inn noe signal, har prøvd flere steder, flere ganger. Inne og ute.

     

    Blir kansje litt vanskelig og svare på dette, siden jeg ikke har noe mer konkret enn at den ikke funker.

    Er det noen som har hatt denne, og eventuelt hatt lignede problemmer?

    Takk

  2. Ååå herregud. Oppkjøring i morgen kl. 12.30. Jeg sitter her og tror på ramme alvor at jeg stryker. Kan fortelle meg hvilke feil man stryker på? Er det ikke inndelt i klasser? 1, 2 og 3?

    Tror aldri jeg har vært så nervøs i hele mitt liv. Har kjørt ca. hver eneste dag siden jeg ble 16, tatt lappen på lett motorsykkel, og føler meg relativt trygg i trafikken. Føler meg allikevel usikker!

    Hvordan gikk det?

     

    Hadde selv oppkjøring i dag, men gikk til helvete. Fikk beskjed at jeg hadde alt for høy fart inn og i kryss, noe jeg er helt uenig i, siden jeg IKKE hadde spesielt stor fart, oppreholdt vikeplikt og kjedde ingen situasjon. Allikevel var dette nok til og stryke.

     

    Som sakt ca 10000 ganger i denne posten, det er ingen ting og vaere nervøs for. Selv var jeg nervøs, og det gjorde ikke noe godt.

  3. God dag.

     

    Har hatt denne routeren i rundt 2-3 år nå uten noen problemmer, men i det siste har den begynt og oppføre seg en smule rart.

     

    1. Og komme inne på routeren med 192.168.0.1 funker ikke, får bare standar feilmeldig og at siden ikke finnes, da har jeg testet med både Firefox og Ie.

     

    2. Har en stasjonær Pc'e koblet til routeren og en bærbar som står ca 10 meter unna. Har hatt god forbindelse med routeren fra den bærbare, men naa fungerer det ikke og koble til lenger, står er det er godt signal, men og koble til nettet fungerer ikke, "begrensett eller ingen tilgang

     

    Er kansje smart og nevne at Internett i området jeg bor er en smule herpa, og canal digital klarer ikke finne ut hva det er for noe feil. Men samtidig som at jeg har hat problemmene med routeren har vart en del lenger enn jeg har hatt problemmer med internetten.

     

    Hadde vært veldig hyggelig vis noen kunne kommet med noen ide'er om hva som kan være feil eller om det er på tide med en ny router

  4. Hei, jeg har en 70 tauren hunter og en 70 tauren shaman, jeg har nettop beggynt å lvle en undead rogue. Jeg synes dette er veldig vanskelig, har død mye mer en jeg pleier. Har dere noe tips?.

    Vis du har to lvl 70 saa skal det ikke akkurat mye til og sette seg inn i en rogue, Target en mob, stealth, backstab/ambush/cheapshot, sinister strike og forsett. Stamina og agility, samt strengt er noe du har godt av, saa skaff deg slikt.

  5. Kjope meg "Edios" pack fra steam, hvor jeg fikk alle spillene fra edios, dvs Hitman, Commandos, tomb raider etc. Men uannsett, har naa fatt lastet ned Kane and lynch men steam vi ikke starte det. Naar jeg trykker paa ikonet kommer bare en cd'key opp og saa skjer ingen ting. Har ogsaa provd og starte fra c:/steam/blabla/kane and lynch, og faar da beskjed og corruped xlive.dll og at det vil fixes av og reistallere, men dette er allerede gjort 1 gang.

     

    Noen som har hatt dette problemmet og vet hvordan dette skal fixes?

  6. Hvor gammel er du? 18

    Gutt/jente? Gutt

    Hvor mange timer spiller du i gjennomsnitt WoW hver dag? 0-5t

    Spiller du noen andre spill? Nei

    Lar du WoW gå foran familie, venner og arbeid/aktiviteter? Nei

    Føler du at du spiller for mye? Nei

    Hvorfor spiller du WoW? Var forelsket sidenr release og har nesten spilt det helt til nå, spillet er morsomt og blir aldri gammelt.

    Hvor stor underholdningsverdi har WoW for deg? Stor

    Mange har sikkert negative fordommer mot WoW, men er det noe positivt? Som sakt så får du trent engelsken din, samt at man må tenke logisk.

  7. Skolen kan lage regler for oppførsel og påkledning, men kun dersom bakgrunnen for regelen er nødvendig. Reglene må ha et formål som er viktigere enn den ulempen den innebærer. Ordensregler skal fremme trivsel. Noen typer påkledning kan virke støende på medelever og derfor forbys. Russeklær og penklær er normalt ikke slike antrekk.

     

    Påkledning kan være en del av ytringsfriheten og ungdoms måte å markere seg på. Har skolen ordensproblemer i forbindelse med russefeiringen eller dagen etter et ball, så kan skolen benytte andre virkemidler enn kollektivt å forby bruk av russeklær/penklær.

     

    Det som er viktig er at før skolen iverksetter regler skal elevene tas med på råd. Du kan sjekke om elevrådet og samarbeidsutvalget ved skolen har utalt seg om saken. Både Barneloven og Barnekonvensjonen sier at barn skal ha rett til medvirkning. Jo eldre barnet er, jo mer skal de høres og selv få bestemme om forhold som angår dem.

    Hentet fra Barneombudet

×
×
  • Opprett ny...