Gå til innhold

Even1

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Even1

  1. Hei!

     

    Har en eksisterende hjemmeside for en bedrift som skulle vært revidert og bygd opp på nytt. Denne hjemmesiden har ikke vært oppdatert på lenge og det var heller ikke jeg som bygde den opp for mange år siden.

     

    Mener likevel at jeg bør kunne tilegne meg nødvendig kompetanse til å bygge opp en ny hjemmeside. Jeg har greie datakunnskaper, og jobber daglig i CAD i min arbeidshverdag. 

     

    Jeg har forstått at det er mange måter å bygge opp en hjemmeside på. For min del har jeg ingen erfaring med å bygge opp en hjemmeside, og jeg er derfor på "scratch". Hvor tenker dere med erfaring innen dette feltet at jeg bør starte? Er det slik at det er noen programmer jeg bør bruke, og som er enklere enn andre?

     

    Takk for eventuelle tilbakemeldinger!

  2. Takk for gode svar! Router er plassert i ene hjørnet av huset, så ugunstig plassering sånn sett. Huset strekker seg nok i alle fall 12 meter langt. Så det blir noen meter til stua som er i andre enden.

     

    Jeg trodde at repeater og aksesspunkt var samme sak. Skjønner jeg tar feil her!

     

    Har for øvrig en router til overs. Det er en Asus RT-AC66U. Er det mulig å bruke denne til noe fornuftig i denne sammenheng?

  3. Hei!

     

    Jeg bor i et gammel tømmerhus hvor det kan virke som det ligger aluminiumsfolie i veggene.

     

    Vi har i ene enden av huset kontor, hvor PC og router er plassert. Dette skal fortsette å være på samme plassering. Routeren er fra Telenor, en ZyxEL P8702N med både 2,4GHz og 5GHz.

     

    I andre enden av huset har vi ingen dekning. Dette gjelder både 1. og 2. etg. 

     

    Min tanke er at jeg må kable meg ut fra routern, og få opprettet en repeater i hver av etasjene i andre enden av huset. 

     

    Hvilke produkt kan dere anbefale til dette?

     

    Jeg vil gjerne unngå at det dukker opp et nytt nettverk for hver av de trådløse enhetene... Er det mulig at alle tre enhetene "slår seg sammen", og jeg fortsatt kun ser det ene 2,4GHz nettverket og 5GHz nettverket?

     

    Jeg antar at trådløse repeatere er dårlige greier? (Som ikke har kablet inngang?)

     

    Det skal sies at vi har tilholdssted på landsbygda, og ikke mer enn 6-7MB linje inn...

     

    Takknemlig for alle konstruktive tilbakemeldinger!

  4. Heisann!

     

    Kort fortalt:

    Skal legge passord på det trådløse nettverket. Har en speedtouch fra telenor som sitter foran netgear routeren. Når jeg prøver å gå inn på std gateway kommer jeg bare inn på speedtouchen sitt område, noe som ikke er interessant for min del. Hvordan skal jeg få kommet meg inn på routeren slik at jeg kan konfigurere den?

     

    Mvh

    Even.

  5. Hei! Har noen spørsmål angående regelverket ved det å få utgiftsført oppussingskostnadene forbundet med oppussing av et utleiehus.

     

    Startet en relativt storstilt oppussing for et års tid siden, og da flyttet de som tidligere bodde der ut. Huset har forøvrig vært leid ut i mange år. (15+)

    Oppussingen blir mest sannsynlig ferdig i starten av 2012, og da har jeg tenkt å flytte inn. Det er min far som eier huset, og jeg skal derfor leie dette.

     

    Vi er redd at det høres litt "tvilsomt" ut at jeg skal leie dette huset etter oppussinga (Med tanke på utgiftsføring), men det er jo faktisk slik det skal være. Kan ikke se at det skal ha noe å bety om huset blir leid ut til meg?

  6. Har byttet passord på alle mine kontoer ute på nett nå. Skal ikke være enkel å knekke nå iallefall! Men jeg har scannet med antimalwarebytes, den finner ingen verdens ting. Veldig rart med tanke på at det ligger en bug der. 'jeg' sender også masse e-mails med mye tullinnhold. Er det noen malware programmer som scanner bedre enn andre? Høres isåfall litt merkelig ut, da updates pleier å huke inn det nyeste.

  7. Hei!

     

    Jeg har fått et MSN virus som jeg skulle ha fått fjernet snarest!

    Sender over en logg: (Even er "meg")

     

    Even sier:

    hi

    Ivar sier:

    hei?

    Even sier:

    hey

    Ivar sier:

    drime

    Even sier:

    think we chatted before right?

    Ivar sier:

    yeah, how?

    Even sier:

    i'm sorry i get to be forgetful at times!! how're you?

    Ivar sier:

    im fine, thanks. how are you?

    Even sier:

    nice, I just got out of the shower and finally got some time to relax ..what are you up to?

    Ivar sier:

    not much

    Even sier:

    Nice..I'm feeling a little naughty ..lol..U?

    Ivar sier:

    Yeah, me too

    Even sier:

    Yeah I'm horny lol ..sorry if that's forward ..is that cool?

    Ivar sier:

    Thats cool.

    Even sier:

    I need a man who can make me squirt..have u ever made a girl squirt??

     

    ...Og sånn fortsetter det i det uendelige. Hvordan få fjernet snarest?

  8. I dag sitter det et EF-S 15-55 mm objektiv. Når det kommer til brennvidde tipper jeg at jeg pleier å ligge rundt 40 grader.

     

    Jeg savner skarpere bilder. Jeg er forsåvidt fornøyd med zoomen og vidda i bildet. Dette med lysskarpe bilder under krevende lysforhold er det jeg erger meg mest over p.d.d. Når jeg går ute i skarp sol får jeg mørke bilder ute i nature. Nå skal det sies at jeg er en nybegynner innen foto. Dette er kanskje noe som må tas med i vurderingen? Likevel er jeg jo interessert, og med interesse kommer progresjon.

  9. Hei!

     

    Har en 350D jeg har lyst til å koste på et nytt objektiv. Ettersom jeg er en student synes jeg ikke at jeg kan forsvare et kjøp av et dyrt objektiv. Jeg er villig til å legge i t.o.m. 3000kr. Hvis noen har "før-etter" bilder, så hadde det vært moro å sett det også :)

     

    Ettersom jeg lever et aktivt liv med mye fjell og natur, faller også bildekategorien inn i samme hylle. 95% av bildene jeg tar er stillbilder av natur, portretter og noen nærbilder ute i naturen. Det er ofte vanskelige lysforhold, og jeg ser med den orginale linsen at bildene blir veldig lyssvake. Størrelse er også vesentlig ettersom kameraet skal være i trange, fulle sekker.

     

    Jeg har søkt rundt omkring på forskjellige forum, men jeg finner ikke tilfredstillende svar. Prøver meg derfor med en post her inne.

     

    Her er et objektiv jeg vurderer:

    Tamron SP AF 17-50 mm

     

    Takk for innvendinger og forslag.

  10. Du kan feks kjøpe A10 konfigurert slik til 5400,-. Da kjøper du skjermkort ved siden av feks dette HD4870 som er på tilbud i helgen til 890,-. Grunnen til at jeg foreslår denne fremfor den Gamer-modellen, er fordi den gamermodellen bare har 2 GB ram bla, og kommer fort på rundt 7000,- før den er bra.

     

    Komplett Home a10

     

    Varenr.: 312152

    Strømkabel PC m/Jord 2m

    Nero 8 OEM Vista kompatibel

    CyberLink DVD Suite 7, 6Channel, OEM CD

    Støtsikker PC-eske

    Qpad|UC, Small Komplett Black, 4mm,

    Cooler Master Elite 310 Sort/Sølv

    Chieftec Smart Series 550W PSU

    MSI GF615M-P33, Socket-AM3

    AMD Athlon II X2 435 AM3 (som er AMD II X3 435 - altså trippel kjerne)

    Kingston ValueR. DDR3 1333MHz 4GB, CL9,

    USB2 multikortleser 3.5" sort for

    Lite-On DVD+RW burner IHAS124-19

    Western Digital Caviar® GreenPower™ 1TB

    Logitech OEM S-120 2.0 høyttaler

    MS COA Label Windows Home Premium 7

    MS DVD Win H.P/Pro/Ultimate 7 NO 64bit

    MS MANUAL Win Home Premium 7 NO

    MS ROYALTY Win Home Premium 7 Nordic

    Garanti 3 år - Sende inn

    Lagerstatus: 1 stk. på lager

     

    Er dette en "selvbyggerpakke"? For min del er det viktig at jeg ikke må bli den som må gjøre alt ved en eventuell rep. (Skru ut separate deler, sette sammen igjen, etc) Men ellers er dere enige i at den første er best? Den er "god nok"?

  11. Hei. Min bror på 14år skal ha seg ny "gamer pc" av den stasjonære typen. maxsummen å tulle bort på kun maskina er ca 6000kr. Ingen selvbygger da jeg ikke gidder å røre så mye som en skrue på maskina hvis noe skal gå istykker. Da får det heller bli en litt dårligere maskin:)

     

    Har sett på disse:

     

    http://www.komplett.no/k/ci.aspx?sku=10323

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=492693

    http://www.elkjop.no/product/data/stasjona...rd-bell-ixtreme

    http://www.mpx.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=110953

     

    Åpen for forslag.

     

    Den blir brukt til gaming og alt det andre en 14åring klarer å bruke den til.

     

    Hva tror folket? Har ikke brydd meg noe spesielt om data på en del år, så er rett og slett "utdatert" om hva som er bra nok og ikke lengere. (trenger ikke så mye for kun å surfe:))

  12. Når jeg hadde min LG 750K(?) tok jeg sikkerhetskopiering av kontakter, som jeg da la inn på minnekortet. Dette ble lagret under "en felles fil", med alle nr i.

     

    Når jeg skal prøve å legge inn disse på min samsung så blir det bare tull, filtypen støttes ikke, etc. Har derfor kopiert filen fra minnekort inn på pc, for så å prøve å legge den inn manuelt gjennom "pc-studio" som var med samsung telefonen. Likevel går ikke dette. Er det slik at jeg må lage en egen vcard fil på hvert eneste nr og legge inn manuelt? isåfall blir jo det en del jobb med nærmere 400telefonnr.

     

    Takk for eventuelle svar!

  13. Kan noen forklare helt eksakt hvordan jeg skal klokke opp maskina :) ? Det jeg har er:

    Amd athlon xp2400+

    msi kt3v

    512 mb ram

    fsb: 133,3MHz

    bus speed: 366,7MHz

    Maskina ble kjøpt i 2002 tror jeg, gammel er den hvertfall... Var det beste å få da jeg kjøpte den..! Så det er altså ei stund siden.

    Lasta ned CPU-Z og fant litt info der. Er helt blank på dette, så si ifra hvis dere ikke synes at jeg skal begynne med dette her!

  14. "AMD advarer at prosessorene er ulovlige, upålitelige og kan ødelegge ditt system"

    hmm, hvis de var ødelagte kan det jo være veldig enkelt å få smuglet med seg slike da de sikkert IKKE sto inni fabrikken, men heller inni et lagerbygg.. Og hvis det var flere som var med på det blir det jo enda enklere da alle sammen sikkert låg i en pall med høye lemmer på.. er jo begrenset hvor mange folk som er på arbeid etter arbeidstiden.. Amd har vel kanskje moderbedrift og datterbedrifter, og hvis det er en datterbedrift er det vel ikke så veldig stor fabrikk, og da blir det jop selvfølgelig mindre vakthold osv.. folk nedi der er som regel desperate etter penger... kan ha vært mange som har vært med på opplegget...

     

    Edit: shoot me if i'm wrong :roll:

  15. vel, tror nok detta var LITT vanskelig for meg da jeg er veldig dårlig på data enda :blush:

    Takk for det BaX, ny her ja, var litt røff start her, men det går vel greit, mange hyggelige folk her også da så ;):)

    Vel har kt3v HK og 512 minne, så det er nok desverre ikke all verden dette her, men så begynner maskina å bli en del år også, så er vel ikke noe annet å forvente eller da..

    Jeg kan ikke begynne med dette her hvis dere ikke forklarer meg skikkelig..

    Dere kan også la vær hvis dere vil, da det sikkert er mye jobb med å forklare hvordan man gjør dette her, ++? Tusen takk for alle svar, hyggelige folk :)

  16. Vel, jeg er ikke sikker på kjølinga på cpu`n, den er vel beregnet til akkurat 2400+ vil jeg tro! men hvertfall, det er bra med kjøling inni kabinettet! har 6 kabinettvifter( +cpu og strømforsyning) så tror det skal være nok lufting inni selve kabinettet, er litt mer redd for selve cpu`n?(har coolermaster der jeg kan overvåke litt da men.)

    Uansett, noen som kune forklare meg hvordan jeg klokker opp?

    Tar jo selvfølgelig ansvar selv hvis det går dårlig dette her :) ?

  17. stikksag ;) ? kjenner flere som har brukt det, funker egentlig greit nok, men må huske å ta på maskeringsteip rundt der du skal ha hullet, ellers blir det bare fult av riper pga stikksaga.

    kunne ikke bare finne deg et mønster og borre hull etter det da? burde vel gå bra det hvis du finner deg skikkelige skisser og planlegger bra?

    Slipper du å lage hull tenkte jeg, kan faktisk bli bra det andre også.

×
×
  • Opprett ny...