Gå til innhold

Luz

Medlemmer
  • Innlegg

    173
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luz

  1. Er det noen som veit hva sangen som ble spilt, rundt klokka 15.00 på Radio Norge idag heter ? Prøver å komme på den, men jeg klarer ikke å huske det :(( Har dessverre ingen tekster / melodier jeg kan hjelpe med, håper bare en eller anna musikkjenner hørte på Radio Norge akkurat da ;) Kunne minne litt om Pet Shop Boys, men tror ikke det var dem :)

  2. Er ikke så glad i å legge ut bilder da men :blush:

    De er iallefall tatt med 4-4.5 måneders forskjell ( 3 mai til september ). Uheldigvis har jeg ingen bein bilder ifra før juni / juli så det ble ikke noe av det ! : p Synes det er ganske morsomt å bare se holdningsforskjellen ! Jeg strammer jo tydeligvis ikke noe særlig på det eldste bilde, men tenkte det var gøy å se forskjellen uansett ! Bare å beklage midjen, men er nok en del mat som får den til å se stor ut :!:

    post-66728-0-81241400-1316995687_thumb.jpgpost-66728-0-65230300-1316995772_thumb.jpg

     

    • Liker 1
  3. Hei, problemet mitt er ikke vanskligere enn jeg fremstiller det. Jeg ønsker å få maks effekt av trening, på overkroppen. Burde jeg løfte vekter? Hvor mange rep? Burde jeg spise mye før/etter? Hva (Proteiner/raske Karbo el.)

     

    Det jeg rettogslett ønsker er å bli stærk i arm-musklatur, gjerne "truendes" når det kommer til knuffing. Er det andre deler av kroppen jeg burde trene enn armene da? Hvilke øvelser?

     

    Jeg mener ikke å være brysk, men du vil bare se stor ut for å se ut som du er en fæling til å slåss ? :S Og ikke bare det, folk med stor overkropp og små bein er noe av det verste jeg ser :p

    Annet enn det så kan jeg jo allikavel svare på spørsmålene dine. Ja, 8-12, ja både før, etter og resten av dagen, proteiner og karbs, du burde jo egentlig trene hele kroppen.

  4. Jeg føler meg tvunget til å kommentere på den videon der. Største skvipet, jeg noengang har sett. Og det er typisk når det er noe som snur litt på måten ett mmo spilles, iforhold til WoW, så blir det sett på sånn. Han viser noen som har problemer med ett spill som såvidt har vært ute i ei uke ? Folk har fremdeles problemer med Age of Empires for fanken. Nei, for noe tull og vanvittig provoserende for folk som faktisk liker spillet. Jeg for min del har sluppet alt av annet spill jeg drev med og stortrives i Rift. Herlig atmosfære og mange spennende aspekter, jeg kommer nok til å bli der ei stund ;)

  5. Men burde en egentlig kjøpe seg ny bikkje med en gang den gamle kreperer? Da blir den nye en erstatter for den gamle og det er en dårlig måte å starte et forhold som kan vare over tiår.

     

    Du kan godt bruke pengene til å kjøpe deg ny laptop med for den saks skyld. Svært få jeg kjenner kjøper seg ny hund umiddelbart etter at den andre har gått bort, rett og slett fordi det tar tid å komme over tapet.

     

    Det ville jeg si er veldig varierende, jeg synes det er lindrende og å ha en ny litten rabagast som løper rundt så du kan fjerne tankene fra det som var. Klart jeg savner familiemedlemmet som jeg har hatt gjennom 10 år, men jeg hjelper ikke meg selv ved å tenke på det konstant. Så jeg finner det som en god ting å kjøpe valp kanskje en måned eller 2 senere. Noe mer tid enn det klarer ikke jeg : (

    Her er frøkna med den andre bestevennen sin :D

    post-66728-1250805531_thumb.jpg

  6. Jeg mista den 10 år gamle australske kelpie tispa mi på mandag, så vi prater litt inne i familien om anskaffelse av ny hund :) Spesielt nok så har det dukket opp noen i nærheten som er leveringsklare den 5 Oktober, hvilket også tilfeldigvis er min bursdag, kan nok hende jeg spanderer på meg selv en levende bursdagspakke for å få lagt ut litt fotoer her ? :D Engang til, kjempe flott valp!

  7. Hva er grunnen til at man aldri skal gem'e for crit?

     

    Hvor viktig er ArP i forhold til Strength/Crit? Bare så jeg vet litt mer før jeg ev. bruker en formue på å regemme dps-gearet ...

     

    Hva er foresten den beste enchanten for 2h-våpen?

    Er ikke noe fasit svar på hvorfor man ikke skal gemme crit. Alt jeg kan si er at behovet for å gemme crit burde ikke oppstå i annet enn pvp gear. Det har iallefall ikke vært ett problem for meg så langt. PvE buffs gir nok crit generelt så du kommer over 30% som så og si er akseptabelt i raid situasjoner.

    ArP er akkurat nå en større dps increase enn det en +16 str gem kan gi deg(bestemt av veldig avanserte matematikk formler lagd av dedikerte spillere :p), er du utstyrt i akseptabelt Naxx25/ Uld10 / Uld25 gear og arms specca er som regel ArP veien å gå.

    Berserking er den beste 2h enchanten akkurat nuh :)

  8. Yes, nå er alt prøvd, mitt første intrykk er imponerende grafikk osv. Det jeg liker spesielt er de individuelle slagsmålene inne i større klynger med folk, de parerer med gevær kolbene osv. Litt lange loading tider det er helt sikkert, men dette er jo tross alt bare en demo, sjø slagene synes jeg er kjempe og en fin forandring fra andre TW klassikere. Jeg har selvsagt pre-bestilt en kopi av dette og gleder meg like mye, hvis ikke mer nå som jeg har prøvd demoen.

×
×
  • Opprett ny...