Gå til innhold

Juang

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Juang

  1. Guilden som jeg er med i , Tyria Warmachines søker nye medlemmer til guilden. Vi har bare eksistert i en uke og er en delvis helt norsk guild. Men vi har ikke tenkt å forbli 100% norsk, dvs at vi tar sikte på å bli internasjonal med mindre vi har nok norske medlemmer. Vi spiller på Europe serveren. Guild Hall er rett rundt hjørne da vi allerede har skrapet sammen mer enn nok gold til Sigil.

     

    Eneste krav for å joine oss:

     

    -Må være delvis aktiv(du behøver ikke å være pr0 gamer....eller addict).

    -Vi tar imot alle spillere uansett hvor langt eller hvor god du er i Guild Wars(vi bryr oss ikke om du nettopp har fått spillet og spør masse "nybegynner" spørsmål).

    -Ikke spamm som en "fjortiss" over irrelevante ting.

    -Må kunne engelsk(vi krever ikke at du har ordforåd som en Oxford lærd).

    -Må være seriøs

     

    Medlemmer:

     

    Oxyuranus Micro [Leader]

    Lacertosus Sus [Officer]

    Panthera Gabonica [Officer]

    El Dymion

    Devine Chaos Spirit

     

    Hvis du har lyst til å joine...send meg en PM eller ta kontakt med enten Oxyuranus Micro eller Panthera Gabonica in-game.

  2. Som sagt sluttet plutslig DVD-rom stasjonen min å fungere...dvs at når jeg putter inn en CD eller DVD plate så blinker lyset på stasjonen og jeg hører lyder som indikerer på at stasjonen fungerer. Men problemet mitt er at den nekter å lese av platen. Systemgjennoppretting hjalp heller ikke...og jeg sitter skikkelig fast her siden at jeg ikke heller kan boote fra DVD-rom'n....da den heller ikke virker ordentlig under oppstart. Jeg har prøvd å spille av HELT nye cd plater og får samme resultat....

  3. Hadde som mange andre egentlig ikke no forventinger til CS: S....men etter at jeg runda HL2 så prøvde jeg det for moro skyld, må si at jeg foretrekker CS Source framfor CS 1.6. Selv om jeg savner den gamle "crosshair" fra 1.5 der den trakk seg litt fortere sammen. Har også møtt mange som whiner om hitboxene i CS S. De kan være litt bugga fra tid til annen(merker det best på nært hold), men så var jo områdene hitboxene hadde på CS 1.5 og 1.6 delt inn i blokker. I motsetning til CS S....Jeg fortrekker bare å si at CS er CS....CS Source er bare framtiden. Selv om den kan virke mørk. Hey folk trudde jo at verden skulle gå under i år 2000...jeg går å legger meg.

  4. Jeg kaller meg -[J.H.M]-KrigeR-#Edge eller bare JegHaterMåker. De teiteste Cs nicks jeg har sett, er de som bare består av @£$@€ń"#@£@£€ಿ@@£&@ tegn uten noe form for mening. Ser ut som en katte har feid over tastaturet, allikevel synes jeg at CS "språket" er enda værre en selve nicksa..når folk begynner med oooomfgs fettnabbs......| pwn y00 2k 4ever...h4xX0r...osv.....n00b..osv... Det synes jeg bare blir for dumt, de burde gå grunn skolen om igjen. :roll:

  5. Etter ca 1-10 min med spilling henger plutslig HL2 seg opp, dette begynte ikke å skje før jeg bytta skjermkort. Jeg hadde GF FX 5200 :blush: før men fikke et Ati Power Color Radeon 9600 Pro 256 MB til jul, etter at jeg satt inn dette begynte problemen å skje.

     

    Specs på min Dell Dimension 4600:

     

    P4 2.8 Ghz HT

    512 DDR Ram

    Ati Radeon 9600 Pro 256 MB

    SB.A2

     

    Har lagt inn alle de nyeste driverne... Ville satt stor pris på om noen kunne hjelpe meg, da disse probleme ikke skjedde da jeg hadde FX 5200. Takk på forhånd...

  6. Kjøp deg et Ati Radeon 9600 Pro eller 9600 XT kort, det kjører Half Life 2 greit nok. Ihvertfall til den prisklassen du tilsier. Du får et Ati Radeon 9600 Pro 256 Mb får rundt 1100 kr hos Datakjeden. Eventuellt hvis du overskrider 1500 kroner grensen kan du kjøpe deg det mye bedre 9800 Pro kortet til rundt 1900 kr.

  7. Fetteren min har en sånn Dell Dimension med IEG 2 og Celeron prossessor, samt 512 ram. Den blir for det meste brukt til server, da alt annet lagger. Du kan bare glemme å spille spill basert på Source med andre ord. Spill som baserer seg på Quake 3 motoren funker fett, samt eldre spill. Fetteren min er for øvrig Student og kjøpte denne pc'n som student pc.

×
×
  • Opprett ny...