Gå til innhold

Core

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Core

  1. Hei.

    Huske helt hva filmen handlet om, men tror det var en komedie sak. Filmen handlet om noe mafia opplegg. Der det er et par som blir ufrivillig innblandet. De skal gifte seg og får en stor fontene/statue i hagen av mafiafolkene. Husker også at det var en scene der noen ble drept og falt ned fra en skyskraper og midt i bryluppet.

     

    Noen som kan hjelpe? Som dere ser husker jeg ikke så mye, men tror den var ganske morsom :roll:

  2. Takk for svar "kaffi" :)

    Nei har ikke tukla noe med bilsteroen. Kan være at tidligere eier har :ermm:

     

    Jeg skiftet sikringen og nå virker parkeringslyset, men nå har det oppstått et nytt problem. Lyset i klokka lyser som det skal når jeg starter bilen, men når jeg slår på lysene slutter lyset i klokka å lyse.

     

    Instrumentpanelet derimot er enda mørklagt. Tror jeg skal prøve å bare koble uten lysdimmeren å se om det blir noe lys da. Pærene i instrumentpanelet har jeg sjekket og de er i orden.

     

    Noen som har noen råd å gi her? :)

     

    -------------------------------------------

    Edit: Klarte å fikse problemet :thumbup:

  3. Hei.

    Jeg har netopp kjøpt meg en brukte mazda 626 lx, 1996 model. Men jeg har et lite problem. Instrumentpanelet lyser ikke (bakgrunsbelysningen) og parkeringslyset virker heller ikke.

     

    Jeg mistenker at det er dimmebryteren til instrumentpanelet som er ødelagt, men er ikke sikker. Har målt resistansen og målingene virker logiske.

     

    Parkeringslyset derimot har jeg ingen ide om hva som kan være galt. Hadde den netopp inne på en liten service hos "Snapdrive", men de gav opp. Kunne ikke finne ut hva som var galt. De anbefalte meg å oppsøke en bilelektriker, men det koster sikkert flesk :hrm: . Er det noen av dere som vet hva som kan være galt?

×
×
  • Opprett ny...