Gå til innhold

Siraricus

Medlemmer
  • Innlegg

    71
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Siraricus

  1. Et dødsfall er en tragedie, tre millioner dødsfall er statistikk - Josef Vissionarivitsj Stalin

     

    Sier mye om hvordan sovjetrusserne behandlet både sine egne, og sine fiender under krigen. Tror for øvrig det er helt umulig å måle grusomhet eller ondskap opp mot hverandre på denne måten. De var ganske forferdelige alle sammen - det er det som skjer med folk når det er krig. Dere glemte forresten Japan som også oppnådde et ganske høyt nivå for ondskap.

     

    Tyskerne hadde utrydningsleire, men enhver person som har lest Gulagarkipelet* vil nekte å si noe om hvem som var verst.

     

    *Les, ikke populærlitteratur, men svært informativ likevel.

  2. Er også enig.

     

    Men i for eksempel mitt tilfelle, så var den guilden jeg var i en hardcore guild og deres mål var å "slå spillet", om at man kjente andre i mellom spilte det ikke noe stor rolle og de meste i guilden hadde alltid i tankene; nytt equip. og ny epic.

     

    Det var i første plass jeg joinet denne guilden for å prøve ut denne opplevelsen, før det var jeg selv i en dramatisk guild.

     

    Det har derimot også sine fordeler å joine en guild der nye epic og slikt er hovedmålet (over vennskap i spillet), du blir minnet at WoW likevel er bare et spill og en dag du kan lett slutte om du ville (som tydeligvis jeg gjorde).

  3. Interessante innlegg her, og må si at jeg er enig med selve utgangspunktet av emnet.

     

    Vil dele at jeg har sluttet WoW, etter ett år av spilling. Spillet var rett og slett for gøy og det krevde altfor mye tid. Det føltes som en ting som var sant nok en del av hverdagen, jeg måtte logge inn kl.xx:xx til xx:xx hverdag. Og sa til meg selv hver kveld "spill litt lenger, så får du mer dkp!". Jeg sluttet etter å ha hatt fullt tier2 set og tier1 (Warrior 60), da skjønte jeg at det var nok.

     

    Jeg føler meg fri akkurat nå og kunne ikke ha hatt det bedre! Takk for å ha sluttet, har jeg nå masse tid for studier o.l. :p

  4. Jeg mente ikke å starte en konflikt eller noe slikt i denne tråden ut ifra dette her, dere må unnskylde hvis jeg har gått glipp av noe (nemlig å ikke sett i Nettikette seksjonen, men lest heller gjennom Retningslinjene). Jeg syntes personlig dette burde inkluderes i Retningslinjene, men jeg skal ikke klage og heller følge systemet som det er :p

     

    MeTa][iCs post var ganske uhøflig syntes jeg. Men jeg håper alt er oppklart nå, fra nå av skal bildene være forminsket.

     

    Jeg tror det er på tide vi kommer oss på topic igjen :p

  5. [iC,03/02/2005 : 16:16]
    For å komme tilbake på topic; her er et bilde en venn av meg viste for lenge siden :p:

    Hva i huleste mener du med "tilbake til topic"???

     

    Først og fremst: vi diskuterer ålene, ikke noe annet.

    For det andre: Vi skal ikke legge ut screenshots heri tråden, og i allefall ikke på den måten, slik at hele tråden blir føkka!

    Gjør bildet mindre, takk.

    1. Ta det med ro, k?

     

    2. Hva mener du "diskutere ålene"? :roll:

     

    Hvis jeg har lest riktig tråden, og for å dømme fra tittelen til tråden; så handler den om rare fisk som ble funnet i HL2. Og mest sannsynlig ikke om en teori som har blitt diskutert 100 ganger før. Jeg er selv en admin på et annet forum, så jeg tror jeg vet når en tråd har gått off-topic. Kanskje du kunne bli fornuftig og lese hva TCi hadde sagt i sin siste post?

     

    3. Kanskje på tide at du leser HW's Retningslinjer? Det står INGENTING om at et bilde burde være forminsket, eller om at en maks pixle måling for bilder er oppgitt. Hvis du er så følsom om dette her, burde du kanskje få deg et nytt skjerm eller skru opp resolusjonen din :D

     

    For at en som deg er så sur om dette, skal jeg lage en thumbnail av bildet. Bildet er jo ikke akkurat 5000x5000 da, men det ser ut som om noen burde få opp resolusjonen sin eller få seg ny oppkobling til internet :)

     

    Oh, og neste gang du vil argumentere, gjør det med modenhet. Takk.

  6. Jeg gjorde som du sa, og denne gangen klarte han å lese CDen gjennom bootingen, men da fikk jeg følgende melding:

     

    Boot from CD:

     

    1.FD 1.44MB System Type-(0F)

    Starting Caldera DR-DOS...

     

    EMM386 3.27 Copyright © 1992, 1998 Caldera, Inc. All rights reserved.

    EMM386: Warning: Address line A20 already enabled.

     

    Så hang han seg opp (tror jeg), jeg kunne ikke gjøre noen ting, enn å restarte manuellt for å komme inn på Windows.

     

    Fikk du/dere det også?

     

    Takk igjen!

  7. Høres bra ut det :thumbup:

     

    En ting lurer jeg på er; da jeg lastet versjonen før denne her, brukte jeg WinISO for å åpne den også ekstraktere til maskinen og dermed brenne ut på CD. Det eneste problemet var at da jeg var ferdig med alt, og prøvde å boote fra CDen, gikk det ikke :( (selv om det stod "Boot CD" i WinISO), det ville bare stå: Boot from CD: (det stod ikke for eks. Press a key to boot from CD...) også går han direkte inn på Windows. Jeg prøvde masse alternativer, men uten hjelp. Jeg brente så en annen kopi, og det samme skjedde.

     

    Jeg har nå lastet ned denne versjonen, men er redd det samme skjer og da mister jeg tomme CDer.

     

    Hvordan gjorde dere det med denne versjonen?

  8. Teamet bak Desert Combat(Trauma) ble også faktisk ansatt av Dice for å ta del i utviklingen av BF2.

    Det stemmer. Men husk at ikke hele teamet ble med, siden de måtte flytte til New York og ha fast jobb med DICE NY der.

     

    DICE betalte 250 000 dollar for å kjøpe Trauma Studios, og etter en viss periode skulle de få de andre 250 000. Til sammen ville det bli en halv million dollar.

     

    Personlig så kjøpte jeg BFV fordi jeg hørte rykter om at DC muligens ville porte over.

×
×
  • Opprett ny...